4'
    Luis Chavez
    Målsjanse! Luis Chavez (FK Dinamo Moscow) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    5'
    Pavel Kukuyan tildeler FK Zenit St Petersburg en corner. Artur sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    7'
    Jorge Andres Carrascal Guardo
    FK Dinamo Moscow fosser forover og Jorge Andres Carrascal Guardo fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    8'
    FK Zenit St Petersburg, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Pavel Kukuyan signaliserer et frispark til FK Zenit St Petersburg.
    10'
    Mateo Cassierra
    Målsjanse på VTB Arena! Mateo Cassierra fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    11'
    FK Dinamo Moscow, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Hjørnespark til FK Zenit St Petersburg
    13'
    Frispark til FK Zenit St Petersburg på halvdelen til FK Dinamo Moscow.
    14'
    Frispark for FK Dinamo Moscow på egen banehalvdel.
    15'
    En av FK Zenit St Petersburgs spillere blir avblåst for offside på VTB Arena.
    22'
    I Moskva har et frispark blitt tildelt bortelag.
    23'
    26'
    Frispark FK Dinamo Moscow.
    28'
    Luis Chavez
    Sjanse! FK Dinamo Moscow avanserer forover, men Luis Chavez avslutter utenfor.
    29'
    Claudinho (FK Zenit St Petersburg) løfter inn en corner fra venstre på VTB Arena.
    32'
    Pavel Kukuyan tildeler FK Zenit St Petersburg en corner. Claudinho sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    32'
    Pavel Kukuyan signaliserer et frispark til FK Zenit St Petersburg på egen banehalvdel.
    34'
    43'
    44'
    FK Zenit St Petersburg angriper, men blir avblåst for offside.
    48'
    En av FK Zenit St Petersburgs spillere blir avblåst for offside.
    51'
    Pavel Kukuyan signaliserer et frispark til FK Dinamo Moscow.
    53'
    Frispark FK Zenit St Petersburg.
    54'
    Artur
    FK Zenit St Petersburg angriper, men avslutningen til Artur går utenfor.
    56'
    FK Dinamo Moscow tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    57'
    Dmitri Skopintsev
    Dmitri Skopintsev (FK Dinamo Moscow) kommer seg fri på VTB Arena, men avslutningen går utenfor.
    62'
    65'
    Spillerbytte - FK Dinamo Moscow
    Inn: Bitelo
    Ut: Luis Chavez
    FK Dinamo Moscow gjør sitt første bytte. Luis Chavez erstattes av Bitelo.
    66'
    FK Dinamo Moscow angriper. Jorge Andres Carrascal Guardo får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    69'
    69'
    Skudd utenfor mål, FK Zenit St Petersburg
    70'
    Viacheslav Karavaev ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    72'
    Spillerbytte - FK Zenit St Petersburg
    Inn: Nuraly Alip
    Ut: Viacheslav Karavaev
    Nuraly Alip (FK Zenit St Petersburg) erstatter Viacheslav Karavaev som muligens er skadet.
    73'
    Inn: Ivan Sergeev
    Ut: Andrey Mostovoy
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FK Zenit St Petersburg. Inn kommer Ivan Sergeev, mens Andrey Mostovoy tar plass på benken.
    73'
    Inn: Gustavo Mantuan
    Ut: Artur
    Sergey Bogdanovich Semak gjør dagens tredje bytte i Moskva, når han tar ut Artur og setter inn Gustavo Mantuan.
    74'
    Pavel Kukuyan signaliserer et frispark til FK Dinamo Moscow like utenfor FK Zenit St Petersburg-området.
    75'
    Mål for FK Dinamo Moscow!
    FK Dinamo Moscow 1 - 0 FK Zenit St Petersburg
    Mål: Konstantin Tyukavin
    Målgivende: Fabian Balbuena
    Mål! Konstantin Tyukavin gir FK Dinamo Moscow en 1-0 ledelse. Fabian Balbuena sto for den målgivende pasningen.