Vladimir Moskalev signaliserer et frispark til FK Sochi på egen banehalvdel.
    3'
    Frispark FK Dinamo Moscow.
    6'
    Sebastian Szymanski
    Målsjanse på Vtb Arena! Sebastian Szymanski fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    7'
    FK Sochi, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Vladimir Moskalev tildeler FK Dinamo Moscow en corner. Arsen Zakharyan sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    7'
    I Moskva slår Arsen Zakharyan en corner fra høyre.
    8'
    FK Sochi scorer selvmål!
    FK Dinamo Moscow 1 - 0 FK Sochi
    Mål: Christian Noboa
    Selvmål! En sønderknust Christian Noboa setter ballen i eget mål. Dermed står det 1-0.
    8'
    Målet til FK Dinamo Moscow sjekkes av VAR
    10'
    Målet til FK Dinamo Moscow blir stående
    10'
    Arsen Zakharyan (FK Dinamo Moscow) løfter inn en corner fra høyre på Vtb Arena.
    13'
    Victorien Angban
    På Vtb Arena fyrer Victorien Angban (FK Sochi) av et skudd - i stolpen!
    16'
    Mateo Cassierra
    FK Sochi angriper, men avslutningen til Mateo Cassierra går utenfor.
    17'
    Frispark for FK Sochi på egen banehalvdel.
    18'
    Christian Noboa (FK Sochi) slår en corner fra venstre side på Vtb Arena.
    22'
    Roman Evgeniev
    FK Dinamo Moscow angriper, og Roman Evgeniev sender i vei et skudd i tverrliggeren!
    23'
    I Moskva slår Christian Noboa en corner fra høyre.
    27'
    Mål for FK Sochi!
    FK Dinamo Moscow 1 - 1 FK Sochi
    Mål: Artur Yusupov
    Målgivende: Christian Noboa
    Artur Yusupov utligner til 1-1 på Vtb Arena. Det er en fin assist fra Christian Noboa.
    27'
    FK Dinamo Moscow tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    Kjempesjanse! Victorien Angban (FK Sochi) fyrer av et skudd som treffer tverrliggeren!
    33'
    FK Dinamo Moscow 1 - 2 FK Sochi
    Mål: Mateo Cassierra
    Målgivende: Victorien Angban
    Mateo Cassierra setter ballen i nettet og FK Sochi leder nå 1-2. Victorien Angban sto for den målgivende pasningen.
    33'
    Offside! Timofey Margasov (FK Sochi) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    38'
    Målet til FK Sochi sjekkes av VAR
    38'
    Målet til FK Sochi blir annullert
    39'
    Vladimir Moskalev signaliserer et frispark til FK Dinamo Moscow.
    39'
    FK Dinamo Moscow 1 - 3 FK Sochi
    Mål! Mateo Cassierra øker FK Sochis ledelse til 1-3 på Vtb Arena.
    40'
    Frispark til FK Sochi på halvdelen til FK Dinamo Moscow.
    43'
    44'
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for FK Sochi...
    45'+1
    FK Sochi scorer på straffe!
    FK Dinamo Moscow 1 - 4 FK Sochi
    Christian Noboa scorer på straffe og FK Sochi øker ledelsen til 1-4.
    45'+2
    Gult kort til FK Sochi
    Sergey Terekhov
    Sergey Terekhov (FK Sochi) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    45'+2
    Spillerbytte - FK Dinamo Moscow
    Inn: Konstantin Tyukavin
    Ut: Nikola Moro
    Bytte for FK Dinamo Moscow. Konstantin Tyukavin kommer inn for Nikola Moro på Vtb Arena.
    46'
    Sebastian Szymanski (FK Dinamo Moscow) løfter inn en corner fra venstre på Vtb Arena.
    48'
    Vladimir Moskalev signaliserer et frispark til FK Dinamo Moscow på egen banehalvdel.
    51'
    52'
    55'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    57'
    Rødt kort!
    Spilleren på FK Dinamo Moscow får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    57'
    Rødt kort til FK Dinamo Moscow
    Daniil Lesovoy
    FK Dinamo Moscow må klare seg uten Daniil Lesovoy etter at han får et direkte rødt kort!
    57'
    Timofey Margasov
    Timofey Margasov (FK Sochi) får gult kort og må dermed stå over en kamp.
    58'
    Frispark for FK Dinamo Moscow på egen banehalvdel.
    58'
    I Moskva har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    61'
    Spillerbytte - FK Sochi
    Inn: Kirill Zaika
    Ut: Timofey Margasov
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FK Sochi. Inn kommer Kirill Zaika, mens Timofey Margasov tar plass på benken.
    61'
    Inn: Nikita Burmistrov
    Ut: Victorien Angban
    FK Sochi bytter ut Victorien Angban med Nikita Burmistrov.
    62'
    Inn: Vyacheslav Grulev
    Ut: Fedor Smolov
    Sandro Schwarz gjør dagens andre bytte i Moskva, når han tar ut Fedor Smolov og setter inn Vyacheslav Grulev.
    65'
    FK Dinamo Moscow 1 - 5 FK Sochi
    Målgivende: Kirill Zaika
    Mål! Mateo Cassierra gir FK Sochi en komfortabel 1-5 ledelse. Kirill Zaika var nest sist på ballen.
    68'
    Inn: Georgi Melkadze
    Ut: Mateo Cassierra
    FK Sochi gjør sitt tredje bytte. Mateo Cassierra erstattes av Georgi Melkadze.
    69'
    Christian Noboa (FK Sochi) slår en corner fra høyre side på Vtb Arena.
    71'
    FK Sochi angriper på Vtb Arena. Sergey Terekhov header utenfor.
    71'
    Inn: Aleksandr Kutitsky
    Ut: Arsen Zakharyan
    Arsen Zakharyan (FK Dinamo Moscow) erstattes av Aleksandr Kutitsky.
    72'
    Inn: Sergey Parshivlyuk
    Ut: Dmitri Skopintsev
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FK Dinamo Moscow. Inn kommer Sergey Parshivlyuk, mens Dmitri Skopintsev tar plass på benken.
    72'
    Inn: Yaroslav Gladyshev
    Ut: Sebastian Szymanski
    FK Dinamo Moscow bytter ut Sebastian Szymanski med Yaroslav Gladyshev.
    72'
    FK Sochi tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    72'
    73'
    Yaroslav Gladyshev
    Yaroslav Gladyshev (FK Dinamo Moscow) avanserer forover på Vtb Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    76'
    76'
    Vladimir Moskalev tildeler FK Sochi en corner. Christian Noboa sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    77'
    Artur Yusupov (FK Sochi) vinkes av for offside i Moskva.
    78'
    79'
    Daniil Fomin
    Målsjanse til FK Dinamo Moscow! Daniil Fomin treffer mål, men keeper redder.
    80'
    80'
    Inn: Igor Yurganov
    Ut: Artur Yusupov
    Vladimir Fedotov (FK Sochi) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Igor Yurganov erstatter Artur Yusupov.
    80'
    Inn: Danila Prokhin
    Ut: Vanja Drkusic
    FK Sochi bytter ut Vanja Drkusic med Danila Prokhin. Dette er det femte byttet som Vladimir Fedotov gjør i dagens kamp.
    81'
    Vyacheslav Grulev
    FK Dinamo Moscow angriper i Moskva. Vyacheslav Grulev avslutter på mål, men greier ikke å score.