Pavel Kukuyan signaliserer et frispark til FK Dinamo Moscow.
    Ronaldo (FK Rostov) kommer til en målsjanse på VTB Arena, men klarer ikke å score.
    4'
    FK Rostov tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Pavel Kukuyan signaliserer et frispark til FK Dinamo Moscow på egen banehalvdel.
    9'
    Luis Chavez
    FK Dinamo Moscow angriper. Luis Chavez får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    10'
    FK Rostov, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Bitelo (FK Dinamo Moscow) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på VTB Arena.
    13'
    FK Dinamo Moscow slipper å klare seg uten Bitelo som kommer tilbake på banen i Moskva.
    13'
    FK Dinamo Moscow må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FK Rostov.
    16'
    Frispark for FK Rostov på egen banehalvdel.
    19'
    Mål for FK Rostov!
    FK Dinamo Moscow 0 - 1 FK Rostov
    Mål: Kiril Schetinin
    Mål! FK Rostov tar ledelsen 0-1 ved Kiril Schetinin.
    22'
    Pavel Kukuyan signaliserer et frispark til FK Rostov på egen banehalvdel.
    25'
    Frispark FK Rostov.
    26'
    Kan FK Rostov utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    28'
    29'
    Ronaldo
    Ronaldo (FK Rostov) avanserer forover på VTB Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    30'
    FK Dinamo Moscow, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    FK Dinamo Moscow 0 - 2 FK Rostov
    Mål: Danil Glebov
    Målgivende: Mohammad Mohebi
    Mål! Danil Glebov øker FK Rostovs ledelse til 0-2 på VTB Arena. Mohammad Mohebi sto for den målgivende pasningen.
    32'
    Egor Golenkov
    FK Rostov angriper i Moskva. Egor Golenkov fyrer av et skudd som går utenfor.
    33'
    Pavel Kukuyan tildeler FK Dinamo Moscow en corner. Bitelo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    35'
    Jorge Andres Carrascal Guardo (FK Dinamo Moscow) slår en corner fra venstre side på VTB Arena.
    39'
    Frispark til FK Rostov på halvdelen til FK Dinamo Moscow.
    40'
    I Moskva slår Evgeni Chernov en corner fra høyre.
    41'
    Oumar Sako
    Oumar Sako (FK Rostov) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    41'
    41'
    FK Rostov avanserer forover i Moskva. Egor Golenkov avslutter, men treffer ikke mål.
    42'
    FK Dinamo Moscow 0 - 3 FK Rostov
    Mål: Mohammad Mohebi
    Målgivende: Egor Golenkov
    I Moskva øker FK Rostov ledelsen til 0-3 takket være et mål av Mohammad Mohebi. Egor Golenkov var nest sist på ballen.
    42'
    Ronaldo
    Ronaldo (FK Rostov) kommer seg fri på VTB Arena, men avslutningen går utenfor.
    45'+1
    Diego Laxalt
    Målsjanse på VTB Arena! Diego Laxalt fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    45'+2
    45'+2
    Jorge Andres Carrascal Guardo (FK Dinamo Moscow) løfter inn en corner fra venstre på VTB Arena.
    45'+2
    Pavel Kukuyan signaliserer et frispark til FK Dinamo Moscow like utenfor FK Rostov-området.
    45'+2
    45'+3
    Spillerbytte - FK Dinamo Moscow
    Inn: Dmitri Skopintsev
    Ut: Sergey Parshivlyuk
    Bytte for FK Dinamo Moscow. Dmitri Skopintsev kommer inn for Sergey Parshivlyuk på VTB Arena.
    46'
    Inn: Nicolas Moumi Ngamaleu
    Ut: Denis Makarov
    FK Dinamo Moscow bytter ut Denis Makarov med Nicolas Moumi Ngamaleu.
    46'
    Kiril Schetinin
    Målsjanse! Kiril Schetinin (FK Rostov) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    46'
    Skudd på mål, FK Dinamo Moscow
    49'
    49'
    Jorge Andres Carrascal Guardo (FK Dinamo Moscow) løfter inn en corner fra høyre på VTB Arena.
    49'
    Roberto Fernandez Urbieta
    FK Dinamo Moscow avanserer forover i Moskva. Roberto Fernandez Urbieta avslutter, men treffer ikke mål.
    50'
    Nicolas Moumi Ngamaleu
    FK Dinamo Moscow angriper i Moskva. Nicolas Moumi Ngamaleu avslutter på mål, men greier ikke å score.
    51'
    51'
    52'
    Gult kort til FK Rostov
    Ronaldo
    Ronaldo (FK Rostov) pådrar seg et gult kort.
    52'
    Pavel Kukuyan tildeler FK Dinamo Moscow en corner. Jorge Andres Carrascal Guardo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    53'
    En av FK Dinamo Moscows spillere blir avblåst for offside på VTB Arena.
    55'
    Frispark for FK Dinamo Moscow på egen banehalvdel.
    55'
    FK Dinamo Moscow 0 - 4 FK Rostov
    Målgivende: Khoren Bayramyan
    Mål! Mohammad Mohebi øker ledelsen til 0-4. Flott spill fra Khoren Bayramyan før målet.
    56'
    I Moskva slår Kiril Schetinin en corner fra venstre.
    59'
    Sjanse i Moskva! Nicolas Moumi Ngamaleu (FK Dinamo Moscow) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    59'
    59'
    Målsjanse til FK Rostov! Egor Golenkov treffer mål, men keeper redder.
    61'
    61'
    Dmitri Skopintsev
    Sjanse til FK Dinamo Moscow! Dmitri Skopintsev er nær ved å score, men keeper redder.
    62'
    62'
    62'
    Bitelo
    Bitelo (FK Dinamo Moscow) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    65'
    65'
    65'
    Offside! Mohammad Mohebi blir vinket av og FK Rostov må dermed bygge opp et nytt angrep.
    66'
    66'
    Inn: Fedor Smolov
    Ut: Konstantin Tyukavin
    Marcel Licka (FK Dinamo Moscow) gjør sitt tredje bytte for dagen. Fedor Smolov erstatter Konstantin Tyukavin.
    67'
    Inn: Daniil Fomin
    Ut: Luis Chavez
    FK Dinamo Moscow gjør sitt fjerde bytte. Luis Chavez erstattes av Daniil Fomin.
    67'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Moskva fordi Ronaldo får behandling for en skade på banen.
    68'
    Kiril Schetinin (FK Rostov) slår en corner fra venstre side på VTB Arena.
    68'
    Ronaldo ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Moskva.
    68'
    Mohammad Mohebi vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    69'
    71'
    Spillerbytte - FK Rostov
    Inn: Nikolay Komlichenko
    Ut: Egor Golenkov
    Egor Golenkov (FK Rostov) erstattes av Nikolay Komlichenko.
    71'
    Inn: Ivan Komarov
    Ut: Mohammad Mohebi
    Valeri Georgievich Karpin (FK Rostov) blir nødt til å gjøre sitt andre bytte. Ivan Komarov erstatter Mohammad Mohebi som sannsynligvis er skadet.
    72'
    Bitelo (FK Dinamo Moscow) løfter inn en corner fra venstre på VTB Arena.
    72'
    Daniil Fomin
    Daniil Fomin (FK Dinamo Moscow) kommer seg fri på VTB Arena, men avslutningen går utenfor.
    73'
    77'
    Pavel Kukuyan tildeler FK Rostov en corner. Kiril Schetinin sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    78'
    Mål for FK Dinamo Moscow!
    FK Dinamo Moscow 1 - 4 FK Rostov
    Mål: Bitelo
    Målgivende: Eli Dasa
    FK Dinamo Moscow reduserer til 1-4 etter et mål av Bitelo. Det er en fin assist fra Eli Dasa.
    79'
    Dommer Pavel Kukuyan venter med å sette i gang spillet fordi Sergey Pesjakov ligger nede.
    80'
    Inn: Vyacheslav Grulev
    Ut: Eli Dasa
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FK Dinamo Moscow. Inn kommer Vyacheslav Grulev, mens Eli Dasa tar plass på benken.
    82'
    Sergey Pesjakov kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på VTB Arena.
    83'
    Gult kort til FK Dinamo Moscow
    Nicolas Moumi Ngamaleu (FK Dinamo Moscow) får et gult kort av dommer Pavel Kukuyan.
    84'
    Ivan Komarov
    Dommeren gir Ivan Komarov (FK Rostov) et gult kort.
    84'
    I Moskva slår Bitelo en corner fra høyre.
    87'
    FK Dinamo Moscow fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    89'
    Målet til FK Dinamo Moscow sjekkes av VAR
    90'
    Målet til FK Dinamo Moscow blir annullert
    90'
    Inn: Viktor Melekhin
    Ut: Khoren Bayramyan
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FK Rostov. Inn kommer Viktor Melekhin, mens Khoren Bayramyan tar plass på benken.
    90'
    Sjanse! FK Rostov avanserer forover, men Kiril Schetinin avslutter utenfor.
    90'+1
    Spillet på VTB Arena er stoppet midlertidig fordi Ivan Komarov ligger nede.
    90'+2
    Ivan Komarov er på beina igjen og fortsetter kampen på VTB Arena.
    90'+2
    Kiril Schetinin (FK Rostov) slår en corner fra høyre side på VTB Arena.
    90'+3
    Det blir farlig! Frispark for FK Dinamo Moscow er nær straffområde.
    90'+4
    90'+5
    Vyacheslav Grulev
    Vyacheslav Grulev (FK Dinamo Moscow) avanserer forover på VTB Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.