Nzola8' (Str.)
53
136

Kampen er i gang på Cukaricki Stadion.
    Offside! Alfred Duncan blir vinket av og Fiorentina må dermed bygge opp et nytt angrep.
    4'
    Straffe til Fiorentina
    5'
    Gult kort til FK Cukaricki
    Ibrahima Ndiaye
    Dommeren gir Ibrahima Ndiaye (FK Cukaricki Belgrade) et gult kort.
    6'
    VAR sjekker om det er straffe til Fiorentina
    7'
    Dommeren dømmer straffe til Fiorentina
    8'
    Fiorentina scorer på straffe!
    FK Cukaricki 0 - 1 Fiorentina
    Mål: M'bala Nzola
    Mål! M'bala Nzola gir Fiorentina ledelsen etter et straffespark. 0-1.
    8'
    Frispark FK Cukaricki Belgrade.
    9'
    FK Cukaricki Belgrade tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Det blir farlig! Frispark for Fiorentina er nær straffområde.
    14'
    Riccardo Sottil
    Fiorentina avanserer forover i Beograd. Riccardo Sottil avslutter, men treffer ikke mål.
    15'
    Robert Schroder signaliserer et frispark til FK Cukaricki Belgrade på egen banehalvdel.
    18'
    Cristiano Biraghi (Fiorentina) løfter inn en corner fra venstre på Cukaricki Stadion.
    19'
    Frispark for Fiorentina på egen banehalvdel.
    22'
    Alfred Duncan
    Alfred Duncan (Fiorentina) kommer seg fri på Cukaricki Stadion, men avslutningen går utenfor.
    23'
    Fiorentina tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Frispark i en god posisjon for Fiorentina!
    25'
    Cristiano Biraghi
    Cristiano Biraghi (Fiorentina) kommer til en målsjanse på Cukaricki Stadion, men klarer ikke å score.
    26'
    Cristiano Biraghi (Fiorentina) slår en corner fra venstre side på Cukaricki Stadion.
    28'
    28'
    Sunday Damilare Adetunji
    FK Cukaricki Belgrade avanserer forover på Cukaricki Stadion og Sunday Damilare Adetunji kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Fiorentina.
    34'
    Fiorentina, prøver et skudd, men det reddes
    34'
    Fiorentina angriper, men blir avblåst for offside.
    35'
    Robert Schroder tildeler Fiorentina en corner. Cristiano Biraghi sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    35'
    Bojica Nikcevic
    FK Cukaricki Belgrade angriper i Beograd. Bojica Nikcevic fyrer av et skudd som går utenfor.
    39'
    Sunday Damilare Adetunji (FK Cukaricki Belgrade) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    40'
    Robert Schroder signaliserer et frispark til Fiorentina.
    40'
    Frispark for FK Cukaricki Belgrade på egen banehalvdel.
    41'
    FK Cukaricki Belgrade fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    42'
    I Beograd slår Maxime Lopez en corner fra høyre.
    44'
    Frispark til FK Cukaricki Belgrade på halvdelen til Fiorentina.
    44'
    Gult kort til Fiorentina
    Cristiano Biraghi (Fiorentina) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    44'
    45'+4
    45'+5
    Skudd utenfor mål, Fiorentina
    45'+5
    Robert Schroder tildeler FK Cukaricki Belgrade en corner. Djorde Ivanovic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    46'
    I Beograd har et frispark blitt tildelt bortelag.
    47'
    Bojica Nikcevic (FK Cukaricki Belgrade) pådrar seg et gult kort.
    47'
    48'
    I Beograd har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    50'
    Stefan Kovac
    Stefan Kovac (FK Cukaricki Belgrade) kommer til en målsjanse på Cukaricki Stadion, men klarer ikke å score.
    52'
    Spillerbytte - Fiorentina
    Inn: Josip Brekalo
    Ut: Jonathan Ikone
    Fiorentina gjør sitt tredje bytte. Jonathan Ikone erstattes av Josip Brekalo.
    55'
    Inn: Fabiano Parisi
    Ut: Cristiano Biraghi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Fiorentina. Inn kommer Fabiano Parisi, mens Cristiano Biraghi tar plass på benken.
    55'
    Inn: Rolando Mandragora
    Ut: Alfred Duncan
    Vincenzo Italiano gjør dagens andre bytte i Beograd, når han tar ut Alfred Duncan og setter inn Rolando Mandragora.
    55'
    56'
    Sjanse til Fiorentina! Riccardo Sottil er nær ved å score, men keeper redder.
    57'
    FK Cukaricki, prøver et skudd, men det reddes
    57'
    Niccolo Pierozzi
    Fiorentina angriper, men avslutningen til Niccolo Pierozzi går utenfor.
    59'
    64'
    Spillerbytte - FK Cukaricki
    Inn: Vukasin Jovanovic
    Ut: Ognjen Vranjes
    FK Cukaricki Belgrade bytter ut Ognjen Vranjes med Vukasin Jovanovic. Dette er det første byttet som Igor Matic gjør i dagens kamp.
    68'
    Inn: Mihajlo Cvetkovic
    Ut: Djorde Ivanovic
    FK Cukaricki Belgrade bytter ut Djorde Ivanovic med Mihajlo Cvetkovic.
    68'
    69'
    Hjørnespark til FK Cukaricki
    70'
    En av FK Cukaricki Belgrades spillere blir avblåst for offside.
    72'
    Inn: Christian Kouame
    Ut: M'bala Nzola
    M'bala Nzola (Fiorentina) erstattes av Christian Kouame.
    72'
    FK Cukaricki Belgrades Sunday Damilare Adetunji blåses av for offside på Cukaricki Stadion.
    73'
    Josip Brekalo
    Fiorentina angriper i Beograd. Josip Brekalo avslutter på mål, men greier ikke å score.
    77'
    77'
    Hjørnespark til Fiorentina
    78'
    78'
    Skade: Fiorentina
    79'
    Inn: Igor Miladinovic
    Ut: Ibrahima Ndiaye
    Igor Matic (FK Cukaricki Belgrade) gjør sitt tredje bytte for dagen. Igor Miladinovic erstatter Ibrahima Ndiaye.
    81'
    Tilbake fra skade: Fiorentina
    81'
    Fabiano Parisi
    Fabiano Parisi (Fiorentina) pådrar seg et gult kort.
    83'
    Inn: Arthur Melo
    Ut: Rolando Mandragora
    Bytte for Fiorentina. Arthur Melo kommer inn for Rolando Mandragora på Cukaricki Stadion.
    84'
    Frispark Fiorentina.
    85'
    Niccolo Pierozzi vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    85'
    Inn: Luther Singh
    Ut: Stefan Kovac
    Igor Matic gjør dagens fjerde bytte i Beograd, når han tar ut Stefan Kovac og setter inn Luther Singh.
    86'
    Niccolo Pierozzi er tilbake på banen igjen.
    86'
    Robert Schroder signaliserer et frispark til FK Cukaricki Belgrade like utenfor Fiorentina-området.
    88'
    Robert Schroder signaliserer et frispark til FK Cukaricki Belgrade.
    90'
    Robert Schroder signaliserer et frispark til Fiorentina på egen banehalvdel.
    90'
    90'+3
    Frispark til Fiorentina på halvdelen til FK Cukaricki Belgrade.
    90'+4
    90'+5
    Luther Singh
    Luther Singh (FK Cukaricki Belgrade) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.