Sørløkk80' (Str.)
Skistad90'+6
194
207

Hjertelig velkommen til livedekningen av kampen mellom Ørn Horten og Ullensaker/Kisa i 1. runde av cupen, direkte fra Lystlunden Stadion i Horten!
    Hjemmelaget har ikke spilt en tellende kamp på 638 dager, og det er stor spenning rundt hvordan Ørn Horten vil takle denne kampen! På motsatt banehalvdel står Ull/Kisa som er midt i sesong i OBOS-ligaen.
    Ull/Kisa ligger på en foreløpig 10. plass i OBOS-ligaen med 16 poeng på 13 kamper. Bortelaget har én seier, ett tap og tre uavgjort på sine siste fem seriekamper.
    Selv om bortelaget er klare favoritter i denne kampen, tar de nok ikke lett på denne kampen. Ørn Horten har flere gode resultater i cupen å se tilbake på, og har flere ganger både slått ut og gitt tøff motstand til lag som på papiret er bedre.
    0'
    Kampen er drøye to minuter gammel. Ull/Kisa har hatt ballen mest i åpningsminuttene.
    2'
    Mikkel Rakneberg forserer fremover sentralt i banen, og får frispark like utenfor 16-meteren.
    3'
    Henrik Kristiansen skyter frisparket like utenfor.
    4'
    Sebastian Stokke stopper Endi Zekaj på vei fremover på høyresiden, og Ørn får frispark.
    8'
    Ull/Kisa står høyt og styrer spiller.
    12'
    Hjemmelaget forsøker seg på en kontring, men pasningen fra Nuno frem mot Zekaj blir for upresis og går ut over dødlinjen.
    13'
    Zekaj med et langskudd i det Ørn Horten er på vei fremover, men forsøket er for dårlig, og ballen går til utspill fra Ull/Kisa-keeper Christoffer Gjertsen.
    17'
    Hjemmelaget fosser fremover og vinner en corner.
    20'
    Ender med utspill fra keeper.
    20'
    Rakneberg blir felt av Lagiewczyk like utenfor 16-meteren. Frispark til Kisa.
    23'
    Heades ut.
    23'
    Mål for FK Ørn-Horten!
    FK Ørn-Horten 1 - 0 Ullensaker/Kisa
    Hjemmelaget kontrer etter corneren, og Nuno Soares setter inn scoringen for hjemmelaget! Sebastian Stokke har et dårlig tilbakespill mot keeper Gjertsen som er langt ute. Nuno snapper ballen, runder keeper, og løper ballen inn i det åpne målet!
    24'
    Kampen er i gang igjen etter en drikkepause.
    28'
    Fredrik Tørnby skyter over etter et fint angrep fra hjemmelaget.
    28'
    Kolsvik feller Rindal, som får frispark. Ørn Horten ligger dypt i banen nå.
    30'
    Nok en gang er hjemmelaget fremme og kommer til avslutning. Denne gangen er det Endi Zekaj som skyter fra rundt 20 meter, men skuddet går utenfor.
    31'
    Gult kort til FK Ørn-Horten
    Endi Zekaj
    Altfor sent inne i en takling på Lunde. Soleklart gult.
    31'
    En feil i draktnumrene i kampprogrammet har ført til en misforståelse. Nummer 24 er Endi Zekaj, og nummer 2 er Leroy Nilsen. Beklager feilene dette har medført i den tidligere kommenteringen i kampen.
    36'
    Ull/Kisa kommer til skudd inne i Ørns 16-meter, men skuddet fra unggutten Petter Hokstad går rett på keeper
    37'
    Det er varmt på Lystlunden i ettermiddag, og lagene tar seg en kort drikkepause.
    39'
    Spillerbytte - Ullensaker/Kisa
    Inn: Sebastian Remme Berge
    Ut: Petter Hokstad
    Spiller bytte hos Ull/Kisa. Det kan virke som om Hokstad måtte gå av banen med en liten skade.
    40'
    Ull/Kisa har ballen klart mest og styrer banespillet, men hjemmelaget presser godt skaper stadige problemer for bortelaget.
    45'
    Frispark til Ull/Kisa på høyrekanten. Ballen slås innover, og heades utenfor av Husebø.
    45'+1
    Det er lagt til 4 minutter tilleggstid.
    45'+2
    Rakneberg setter fart på høyrekanten, og går i bakken utenfor 16-meteren, men dommeren lar spillet gå.
    45'+4
    Arnar Førsund
    Førsund får gult kort i situasjonen etter angrepet.
    45'+4
    Gult kort til Ullensaker/Kisa
    Jens Husebø
    Frispark til Ørn Horten fra spiss vinkel på venstresiden utenfor Ull/Kisas 16-meter.
    45'+5
    Frisparket slås lavt, og går ut til utspill fra keeper.
    45'+6
    45'+6
    Lagene går til pause på stillingen 1-0 til Ørn Horten. Ull/Kisa har hatt ballen omtrent hele kampen, og har styrt det meste av spillet, uten at det har ført til det helt store. Hjemmelaget har tatt kontringene helhjertet, og går til pause med en ledelse som etter sjansestatistikken ikke er ufortjent.
    45'
    Inn: Sondre Sørløkk
    Ut: Sebastian Stokke
    46'
    Ørn Horten angriper fremover på venstresiden. Thomas Jensen blir for ubeslutsom, og blir stoppet like utenfor 16-meteren.
    48'
    Det er 272 betalende tilskuere på Lystlunden i ettermiddag.
    49'
    Mikkel Rakneberg skyter fra spiss vinkel, men skuddet er for dårlig, og ballen går over mål.
    51'
    Inn: Stian Ringstad
    Ut: Ole Kristian Langås
    51'
    Nok en gang kommer Ull/Kisa til en avslutning inne i Ørns 16-meter! Denne gangen er det Lunde som avslutter over mål.
    53'
    Gustav Helling fosser nedover venstresiden for Ørn Horten. Hellng blir stoppet, men ballen går ut i returrommet hvor Jensen fyrer av et skudd som streffer Lagiewczyk i hodet.
    55'
    Ull/Kisa angriper nok en gang, men er igjen for upresise rundt motstanderens boks. Angrepet ender med et skudd fra Edin Øy som keeper Kristoffer Solberg redder enkelt.
    56'
    Sondre Sørløkk skyter over.
    57'
    Spillerbytte - FK Ørn-Horten
    Inn: Simon Bahrami Bjerknes
    Ut: Thomas Utter Jensen
    58'
    Inn: Daniel Skistad
    Ut: Endi Zekaj
    59'
    Mål for Ullensaker/Kisa!
    FK Ørn-Horten 1 - 1 Ullensaker/Kisa
    Mål: Mikkel Rakneberg
    Målgivende: Henrik Kristiansen
    Og der kom scoringen som lå i lufta! Ull/Kisa opprettholder presset etter et angrep. Kristiansen spiller ballen til Rakneberg inne i feltet som drar av et par mann før han setter ballen til venstre bak en utspilt Ørn-keeper. Scoringen må sies å være veldig fortjent, og etter spillets gang.
    61'
    Inn: Artan Brovina
    Ut: Fredrik Tørnby
    66'
    Heades ut av Sundli. Nuno skyter på returen, men skuddet går rett på keeper.
    67'
    Kisa-keeper Gjertsen er ute på 20 meter og klarerer en langpasning som er på vei frem mot Helling.
    70'
    Sondre Sørløkk kommer nok en gang til skudd. Denne gangen går ballen til venstre for mål.
    71'
    Innbytter Zalo bruker farta og fosser fremover på høyresiden, men Kisa får ryddet unna.
    73'
    Nok en drikkepause, og lagenes trenere benytter anledningen til en liten time-out før dommer Herman Holthe blåser i gang kampen igjen.
    75'
    Ørn kommer på en kontring, hvor Brovina spiller ut til Helling som blir stoppet.
    77'
    Hjørnespark til Ullensaker/Kisa
    77'
    Stian Ringstad felles inne i 16-meteren, og Ull/Kisa får straffe!
    79'
    Ullensaker/Kisa scorer på straffe!
    FK Ørn-Horten 1 - 2 Ullensaker/Kisa
    Mål: Sondre Sørløkk
    Lurer keeper til høyre, og setter ballen til venstre! Sikker straffe fra innbytteren.
    80'
    Håkon Kolsvik
    River ned Sørløkk som er på vei fremover, og får gult kort.
    82'
    Inn: Lars Rustad
    Ut: Håkon Kolsvik
    84'
    Farefult spill for hjemmelaget! Rustad spiller tilbake til keeper som nøler, før han vender vekk Rakneberg og sender ballen ut til innkast.
    85'
    Førsund mottar ballen ute på høyresiden, og legger inn foran mål. Innlegget blir klarert ut igjen til Førsund som går for skudd, men forsøket er for dårlig og ballen går langt over mål.
    88'
    Ørn Horten med frispark ved midtbanen. Keeper slår frisparket, og Ørn flytter opp omtrent hele laget. Frispark til Kisa-keeper Gjertsen.
    90'
    Husebø feller Førsund, og Ørn Horten får frispark halvveis inne på Ull/Kisa sin banehalvdel.
    90'+1
    Så sitter ballen i nettet for hjemmelaget, men dommer har allerede blåst frispark til Ull/Kisas keeper til store protester hos hjemmelaget.
    90'+2
    For protester.
    90'+2
    Stopper en overgang for Kisa, og går opp i kroppen til Husebø i etterkant.
    90'+2
    Mye knuffing fra et tydelig frustrert hjemmelag.
    90'+4
    Fripark til Ørn horten som angriper. Keeper skal nok en gang slå et langt frispark.
    90'+5
    Rødt kort til FK Ørn-Horten
    Daniel Skistad
    Kjempesjanse for Ørn Horten i det Zalo er alene med ballen inne i feltet. Keeper går ut og avverger. Ballen går ut av feltet hvor Skistad går hardt inn i en duell. Dommer er ikke i tvil og drar opp det røde kortet.
    90'+6
    90'+8
    Ull/Kisa trekker til slutt det lengste strået, og vinner kampen 1-2! Bortelaget var spillemessig og sjansemessig det beste laget, men Ørn Horten kom gang på gang til store og gode sjanser. Utover 2. omgang var det et tydelig frustrert hjemmelag og hjemmepublikum som ikke var fornøyde med dommerens avgjørelser. Ull/Kisa vinner til slutt fortjent, men hjemmelaget kjempet heroisk, og var ikke langt unna å holde OBOS-laget til ekstraomganger i sin første tellende kamp på 20 måneder!