350
914

Ble dekket av Magnus Helle

Igor Thiago Nascimento Rodrigues
    Sjanse! Club Brugge avanserer forover, men Igor Thiago Nascimento Rodrigues avslutter utenfor.
    1'
    Fiorentina tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    2'
    Michael Oliver signaliserer et frispark til Club Brugge på egen banehalvdel.
    3'
    Mål for Fiorentina!
    Fiorentina 1 - 0 Club Brugge
    Mål: Riccardo Sottil
    Målgivende: Nicolas Gonzalez
    Mål! Riccardo Sottil gir Fiorentina en 1-0 ledelse. Flott spill fra Nicolas Gonzalez før målet.
    5'
    Frispark for Fiorentina på egen banehalvdel.
    6'
    Club Brugge tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Nicolas Gonzalez
    Nicolas Gonzalez (Fiorentina) kommer til en målsjanse på Stadio Artemio Franchi, men klarer ikke å score.
    9'
    Michael Oliver signaliserer et frispark til Fiorentina på egen banehalvdel.
    9'
    Lucas Martinez vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    10'
    12'
    Fiorentina slipper å klare seg uten Lucas Martinez som kommer tilbake på banen i Firenze.
    12'
    Sjanse til Club Brugge! Igor Thiago Nascimento Rodrigues er nær ved å score, men keeper redder.
    13'
    Fiorentina, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    VAR sjekker om det er straffe til Club Brugge
    14'
    Straffe til Club Brugge
    15'
    Dommeren dømmer straffe til Club Brugge
    16'
    Club Brugge scorer på straffe!
    Fiorentina 1 - 1 Club Brugge
    Mål: Hans Vanaken
    Mål! Hans Vanaken setter utligningen i mål på et straffespark.
    17'
    19'
    I Firenze har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    24'
    Nicolas Gonzalez (Fiorentina) kommer seg fri på Stadio Artemio Franchi, men avslutningen går utenfor.
    24'
    Fiorentina avanserer forover på Stadio Artemio Franchi og Nicolas Gonzalez kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Club Brugge.
    27'
    Club Brugge, prøver et skudd, men det reddes
    27'
    Spillet på Stadio Artemio Franchi er stoppet midlertidig fordi Riccardo Sottil ligger nede.
    29'
    Fiorentina slipper å klare seg uten Riccardo Sottil som kommer tilbake på banen igjen.
    31'
    31'
    I Firenze slår Cristiano Biraghi en corner fra venstre.
    32'
    Målsjanse på Stadio Artemio Franchi! Nicolas Gonzalez fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    33'
    33'
    35'
    36'
    Gult kort til Fiorentina
    Dommer Michael Oliver gir Nicolas Gonzalez (Fiorentina) et gult kort.
    36'
    Giacomo Bonaventura
    Fiorentina angriper i Firenze. Giacomo Bonaventura avslutter på mål, men greier ikke å score.
    37'
    37'
    Fiorentina 2 - 1 Club Brugge
    Mål: Andrea Belotti
    Andrea Belotti setter ballen i nettet og Fiorentina leder nå 2-1.
    37'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Firenze fordi Bjorn Meijer får behandling for en skade på banen.
    40'
    Bjorn Meijer ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Firenze.
    42'
    Lucas Beltran
    I Firenze header Lucas Beltran (Fiorentina) mot mål, men ballen går utenfor.
    43'
    Michael Oliver signaliserer et frispark til Fiorentina.
    44'
    45'
    Fiorentina fosser fremover, men Michael Oliver blåser for offside på Stadio Artemio Franchi.
    45'+2
    46'
    Frisparket tildelt Fiorentina er farlig nær Club Brugges målområde.
    49'
    Andrea Belotti
    Andrea Belotti (Fiorentina) kommer til avslutning på Stadio Artemio Franchi, men headingen blir reddet.
    51'
    51'
    Cristiano Biraghi (Fiorentina) løfter inn en corner fra venstre på Stadio Artemio Franchi.
    51'
    Fiorentina angriper i Firenze. Giacomo Bonaventura fyrer av et skudd som går utenfor.
    51'
    Spillerbytte - Fiorentina
    Inn: Christian Kouame
    Ut: Riccardo Sottil
    Vincenzo Italiano gjør dagens første bytte i Firenze, når han tar ut Riccardo Sottil og setter inn Christian Kouame.
    52'
    Michael Oliver tildeler Club Brugge en corner. Michal Skoras sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    53'
    53'
    Frispark Club Brugge.
    54'
    Cristiano Biraghi (Fiorentina) slår en corner fra høyre side på Stadio Artemio Franchi.
    55'
    Christian Kouame
    Fiorentina angriper, men avslutningen til Christian Kouame går utenfor.
    56'
    58'
    Gult kort til Club Brugge
    Raphael Onyedika
    Raphael Onyedika (Club Brugge) mottar sitt første gule kort for dagen på Stadio Artemio Franchi.
    58'
    Andre gule kort til Club Brugge
    Utvisning! Raphael Onyedika (Club Brugge) får sitt andre gule kort og må forlate banen.
    61'
    61'
    Mål for Club Brugge!
    Fiorentina 2 - 2 Club Brugge
    Mål: Igor Thiago Nascimento Rodrigues
    Målgivende: Jorne Spileers
    Igor Thiago Nascimento Rodrigues scorer og utligner dermed til 2-2. Jorne Spileers sto for den målgivende pasningen.
    63'
    Spillerbytte - Club Brugge
    Inn: Casper Nielsen
    Ut: Michal Skoras
    Club Brugge bytter ut Michal Skoras med Casper Nielsen.
    66'
    Michael Oliver tildeler Fiorentina en corner. Cristiano Biraghi sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    69'
    Giacomo Bonaventura (Fiorentina) fyrer av et skudd som går utenfor.
    69'
    Michael Oliver signaliserer et frispark til Club Brugge.
    70'
    Lucas Martinez
    Lucas Martinez (Fiorentina) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    70'
    Inn: Maxime Lopez
    Ut: Arthur Melo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Fiorentina. Inn kommer Maxime Lopez, mens Arthur Melo tar plass på benken.
    70'
    Inn: Jonathan Ikone
    Ut: Lucas Beltran
    Fiorentina bytter ut Lucas Beltran med Jonathan Ikone. Dette er det tredje byttet som Vincenzo Italiano gjør i dagens kamp.
    71'
    En av Fiorentinas spillere blir avblåst for offside på Stadio Artemio Franchi.
    72'
    Frispark til Club Brugge på halvdelen til Fiorentina.
    74'
    Cristiano Biraghi (Fiorentina) slår en corner fra venstre side på Stadio Artemio Franchi.
    76'
    Frispark for Club Brugge på egen banehalvdel.
    77'
    Inn: Hugo Vetlesen
    Ut: Ferran Jutgla
    Ferran Jutgla (Club Brugge) erstattes av Hugo Vegard Vetlesen.
    78'
    80'
    Jonathan Ikone
    Sjanse i Firenze! Jonathan Ikone (Fiorentina) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    80'
    80'
    80'
    Fiorentina angriper på Stadio Artemio Franchi. Andrea Belotti header utenfor.
    82'
    Dodo
    Fiorentina angriper. Dodo får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    83'
    83'
    Andrea Belotti (ACF Fiorentina) får en nickmöjlighet på Stadio Artemio Franchi men lyckas inte hålla bollen inom ramarna.
    84'
    Nordin Jackers
    Nordin Jackers (Club Brugge) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    85'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Igor Thiago Nascimento Rodrigues (Club Brugge) vrir seg av smerte i gresset.
    86'
    Igor Thiago Nascimento Rodrigues er på beina igjen og fortsetter kampen på Stadio Artemio Franchi.
    86'
    88'
    Nicolas Gonzalez (Fiorentina) header mot mål, men ballen går utenfor.
    88'
    Inn: Antonin Barak
    Ut: Giacomo Bonaventura
    Bytte for Fiorentina. Antonin Barak kommer inn for Giacomo Bonaventura på Stadio Artemio Franchi.
    88'
    Inn: M'bala Nzola
    Ut: Andrea Belotti
    Vincenzo Italiano (Fiorentina) gjør sitt femte bytte for dagen. M'bala Nzola erstatter Andrea Belotti.
    88'
    Frispark Fiorentina.
    89'
    Maxime Lopez (Fiorentina) løfter inn en corner fra høyre på Stadio Artemio Franchi.