Frisparket tildelt RKC Waalwijk er farlig nær Feyenoord Rotterdams målområde.
    I Rotterdam slår Calvin Stengs en corner fra venstre.
    7'
    Thomas Beelen
    Thomas Beelen (Feyenoord Rotterdam) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    8'
    Martin Van den Kerkhof signaliserer et frispark til Feyenoord Rotterdam like utenfor RKC Waalwijk-området.
    8'
    Kan RKC Waalwijk utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    12'
    Frispark for Feyenoord Rotterdam på egen banehalvdel.
    13'
    Skudd på mål, RKC Waalwijk
    20'
    Feyenoord, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    Martin Van den Kerkhof signaliserer et frispark til Feyenoord Rotterdam på egen banehalvdel.
    21'
    Gult kort til RKC Waalwijk
    Julian Lelieveld
    Julian Lelieveld (RKC Waalwijk) mottar sitt første gule kort for dagen på De Kuip.
    23'
    Yankuba Minteh
    Feyenoord Rotterdam angriper. Yankuba Minteh får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    23'
    RKC Waalwijk, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    David Hancko
    Feyenoord Rotterdam angriper i Rotterdam. David Hancko avslutter på mål, men greier ikke å score.
    25'
    25'
    Hjørnespark til Feyenoord
    25'
    RKC Waalwijk tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    25'
    Calvin Stengs (Feyenoord Rotterdam) løfter inn en corner fra venstre på De Kuip.
    28'
    Sjanse i Rotterdam! Yankuba Minteh (Feyenoord Rotterdam) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    28'
    28'
    29'
    Calvin Stengs
    Målsjanse til Feyenoord Rotterdam! Calvin Stengs treffer mål, men keeper redder.
    29'
    29'
    31'
    Mats Wieffer
    Feyenoord Rotterdam avanserer forover på De Kuip og Mats Wieffer kommer til avslutning. Headingen blir klarert av RKC Waalwijk.
    31'
    31'
    David Min
    David Min (RKC Waalwijk) fyrer av et skudd som går utenfor.
    32'
    Denilho Cleonise
    Målsjanse! Denilho Cleonise (RKC Waalwijk) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    32'
    34'
    Frispark i en god posisjon for Feyenoord Rotterdam!
    35'
    Rødt kort til RKC Waalwijk
    Etienne Vaessen
    Utvisning! RKC Waalwijk må klare seg uten Etienne Vaessen resten av kampen etter et direkte rødt kort.
    35'
    Reuven Niemeijer
    Dommeren gir Reuven Niemeijer (RKC Waalwijk) et gult kort.
    35'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    36'
    Rødt kort!
    Spilleren på RKC Waalwijk får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    39'
    Spillerbytte - RKC Waalwijk
    Inn: Jeroen Houwen
    Ut: Denilho Cleonise
    Bytte for RKC Waalwijk. Jeroen Houwen kommer inn for Denilho Cleonise på De Kuip.
    39'
    Feyenoord Rotterdam angriper, men avslutningen til David Hancko går utenfor.
    40'
    Feyenoord Rotterdam tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    41'
    Yankuba Minteh (Feyenoord Rotterdam) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på De Kuip.
    41'
    Yankuba Minteh er på beina igjen og fortsetter kampen.
    44'
    Martin Van den Kerkhof tildeler Feyenoord Rotterdam en corner. Calvin Stengs sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'
    Lutsharel Geertruida
    Lutsharel Geertruida (Feyenoord Rotterdam) kommer til en målsjanse på De Kuip, men klarer ikke å score.
    45'+1
    David Min
    Sjanse! RKC Waalwijk avanserer forover, men David Min avslutter utenfor.
    45'+3
    Quinten Timber
    Sjanse! Feyenoord Rotterdam avanserer forover, men Quinten Timber avslutter utenfor.
    45'+4
    45'+6
    I Rotterdam slår Luka Ivanusec en corner fra høyre.
    45'+7
    Martin Van den Kerkhof signaliserer et frispark til RKC Waalwijk på egen banehalvdel.
    45'+7
    Spillerbytte - Feyenoord
    Inn: Bart Nieuwkoop
    Ut: Thomas Beelen
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Feyenoord Rotterdam. Inn kommer Bart Nieuwkoop, mens Thomas Beelen tar plass på benken.
    46'
    Inn: Ayase Ueda
    Ut: Calvin Stengs
    Arne Slot (Feyenoord Rotterdam) gjør sitt andre bytte for dagen. Ayase Ueda erstatter Calvin Stengs.
    46'
    Inn: Jurien Gaari
    Ut: Julian Lelieveld
    Julian Lelieveld (RKC Waalwijk) erstattes av Jurien Gaari.
    46'
    Martin Van den Kerkhof tildeler Feyenoord Rotterdam en corner. Luka Ivanusec sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    47'
    Chris Lokesa (RKC Waalwijk) løfter inn en corner fra høyre på De Kuip.
    49'
    RKC Waalwijk må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Feyenoord Rotterdam.
    50'
    I Rotterdam slår Yankuba Minteh en corner fra høyre.
    51'
    Mats Wieffer (Feyenoord Rotterdam) kommer seg fri på De Kuip, men avslutningen går utenfor.
    51'
    I Rotterdam har et frispark blitt tildelt bortelag.
    53'
    Santiago Gimenez
    Santiago Gimenez (Feyenoord Rotterdam) avanserer forover på De Kuip. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    55'
    55'
    Luka Ivanusec (Feyenoord Rotterdam) slår en corner fra venstre side på De Kuip.
    55'
    Quinten Timber (Feyenoord Rotterdam) avanserer forover på De Kuip. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    55'
    55'
    Feyenoord Rotterdam avanserer forover i Rotterdam. Lutsharel Geertruida avslutter, men treffer ikke mål.
    56'
    Skade: RKC Waalwijk
    57'
    Tilbake fra skade: RKC Waalwijk
    58'
    Luka Ivanusec
    Feyenoord Rotterdam angriper, og Luka Ivanusec sender i vei et skudd i tverrliggeren!
    60'
    Inn: Igor Paixao
    Ut: Yankuba Minteh
    Arne Slot gjør dagens tredje bytte i Rotterdam, når han tar ut Yankuba Minteh og setter inn Igor Paixao.
    61'
    61'
    Målsjanse på De Kuip! David Hancko fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    61'
    61'
    Luka Ivanusec (Feyenoord Rotterdam) løfter inn en corner fra høyre på De Kuip.
    61'
    Inn: Thierry Lutonda
    Ut: Aaron Meijers
    RKC Waalwijk bytter ut Aaron Meijers med Thierry Lutonda.
    63'
    Martin Van den Kerkhof tildeler Feyenoord Rotterdam en corner. Luka Ivanusec sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    64'
    Feyenoord Rotterdam angriper på De Kuip, men Mats Wieffer header utenfor.
    64'
    Sjanse i Rotterdam! Santiago Gimenez (Feyenoord Rotterdam) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    66'
    66'
    Frispark til RKC Waalwijk på halvdelen til Feyenoord Rotterdam.
    67'
    69'
    71'
    Quilindschy Hartman
    Feyenoord Rotterdam angriper i Rotterdam. Quilindschy Hartman fyrer av et skudd som går utenfor.
    71'
    72'
    Ayase Ueda
    Målsjanse! Ayase Ueda (Feyenoord Rotterdam) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    74'
    Inn: Leo Sauer
    Ut: Luka Ivanusec
    Feyenoord Rotterdam bytter ut Luka Ivanusec med Leo Sauer. Dette er det fjerde byttet som Arne Slot gjør i dagens kamp.
    78'
    Chris Lokesa
    Chris Lokesa (RKC Waalwijk) kommer seg fri på De Kuip, men avslutningen går utenfor.
    78'
    Martin Van den Kerkhof tildeler RKC Waalwijk en corner. Chris Lokesa sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    79'
    Inn: Richonell Margaret
    Ut: David Min
    Bytte for RKC Waalwijk. Richonell Margaret kommer inn for David Min på De Kuip.
    82'
    Inn: Ilias Takidine
    Ut: Reuven Niemeijer
    RKC Waalwijk gjør sitt femte bytte. Reuven Niemeijer erstattes av Ilias Takidine.
    82'
    I Rotterdam slår Leo Sauer en corner fra venstre.
    84'
    Mål for Feyenoord!
    Feyenoord 1 - 0 RKC Waalwijk
    Mål: Mats Wieffer
    Målgivende: Leo Sauer
    Mål! Mats Wieffer (Feyenoord Rotterdam) scorer med hodet. Dermed er stillingen 1-0 på De Kuip. Det er en fin assist fra Leo Sauer.