3-0
    I Rotterdam slår Quilindschy Hartman en corner fra høyre.
    3'
    David Hancko
    David Hancko (Feyenoord Rotterdam) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    3'
    Heracles, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Ramiz Zerrouki
    Ramiz Zerrouki (Feyenoord Rotterdam) kommer seg fri på De Kuip, men avslutningen går utenfor.
    3'
    Bryan Limbombe
    Heracles Almelo angriper. Bryan Limbombe får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    8'
    Feyenoord, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Jordy Bruijn (Heracles Almelo) løfter inn en corner fra venstre på De Kuip.
    8'
    Bas Nijhuis signaliserer et frispark til Heracles Almelo på egen banehalvdel.
    9'
    Feyenoord Rotterdams Santiago Gimenez blåses av for offside på De Kuip.
    11'
    Frispark for Heracles Almelo på egen banehalvdel.
    14'
    Feyenoord Rotterdam angriper, men Bas Nijhuis blåser for offside.
    14'
    Luka Ivanusec (Feyenoord Rotterdam) slår en corner fra høyre side på De Kuip.
    15'
    Feyenoord Rotterdam angriper på De Kuip. David Hancko header utenfor.
    15'
    Quilindschy Hartman
    Quilindschy Hartman (Feyenoord Rotterdam) fyrer av et skudd som går utenfor.
    17'
    Feyenoord Rotterdam fosser fremover, men Santiago Gimenez går rett i offsidefella.
    18'
    Bas Nijhuis tildeler Heracles Almelo en corner. Jordy Bruijn sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    21'
    VAR sjekker om det er straffe til Heracles
    22'
    Ingen straffe til Heracles
    22'
    Feyenoord Rotterdam tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    Luka Ivanusec
    Målsjanse! Luka Ivanusec (Feyenoord Rotterdam) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    23'
    Mål for Feyenoord!
    Feyenoord 1 - 0 Heracles
    Mål: Yankuba Minteh
    Målgivende: Luka Ivanusec
    Mål! Yankuba Minteh gir Feyenoord Rotterdam en 1-0 ledelse. Flott spill fra Luka Ivanusec før målet.
    28'
    32'
    Offside! Santiago Gimenez (Feyenoord Rotterdam) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    35'
    Luka Ivanusec (Feyenoord Rotterdam) løfter inn en corner fra høyre på De Kuip.
    35'
    Quilindschy Hartman (Feyenoord Rotterdam) slår en corner fra høyre side på De Kuip.
    36'
    I Rotterdam slår Quilindschy Hartman en corner fra venstre.
    37'
    Luka Ivanusec (Feyenoord Rotterdam) løfter inn en corner fra venstre på De Kuip.
    38'
    Feyenoord 2 - 0 Heracles
    Mål: Santiago Gimenez
    Målgivende: Mats Wieffer
    Feyenoord Rotterdam går opp i en 2-0 ledelse etter et mål av Santiago Gimenez. Mats Wieffer sto for den målgivende pasningen.
    41'
    Ruben Roosken
    Heracles Almelo fosser forover og Ruben Roosken fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    43'
    43'
    Heracles Almelo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    47'
    Jannes Wieckhoff ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    49'
    Spillerbytte - Heracles
    Inn: Navajo Bakboord
    Ut: Jannes Wieckhoff
    Jannes Wieckhoff, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Navajo Bakboord kommer inn for Heracles Almelo.
    51'
    52'
    Jizz Hornkamp
    I Rotterdam header Jizz Hornkamp (Heracles Almelo) mot mål, men ballen går utenfor.
    52'
    54'
    I Rotterdam slår Quinten Timber en corner fra venstre.
    55'
    Målsjanse! Ramiz Zerrouki (Feyenoord Rotterdam) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    55'
    59'
    I Rotterdam slår Jordy Bruijn en corner fra venstre.
    63'
    Spillerbytte - Feyenoord
    Inn: Ondrej Lingr
    Ut: Quinten Timber
    Feyenoord Rotterdam bytter ut Quinten Timber med Ondrej Lingr. Dette er det første byttet som Arne Slot gjør i dagens kamp.
    71'
    Inn: Igor Paixao
    Ut: Luka Ivanusec
    Feyenoord Rotterdam gjør sitt andre bytte. Luka Ivanusec erstattes av Igor Paixao.
    71'
    Inn: Bart Nieuwkoop
    Ut: Yankuba Minteh
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Feyenoord Rotterdam. Inn kommer Bart Nieuwkoop, mens Yankuba Minteh tar plass på benken.
    71'
    Inn: Sven Sonnenberg
    Ut: Kelvin Leerdam
    Heracles Almelo bytter ut Kelvin Leerdam med Sven Sonnenberg.
    71'
    Inn: Thomas Bruns
    Ut: Jordy Bruijn
    Erwin Van de Looi (Heracles Almelo) gjør sitt tredje bytte for dagen. Thomas Bruns erstatter Jordy Bruijn.
    72'
    Frisparket tildelt Feyenoord Rotterdam er farlig nær Heracles Almelos målområde.
    72'
    Feyenoord 3 - 0 Heracles
    Mål: Igor Paixao
    Mål! Igor Paixao øker Feyenoord Rotterdams ledelse til 3-0 på De Kuip.
    73'
    Igor Paixao
    Målsjanse til Feyenoord Rotterdam! Igor Paixao treffer mål, men keeper redder.
    75'
    75'
    78'
    Inn: Ayase Ueda
    Ut: Santiago Gimenez
    Santiago Gimenez (Feyenoord Rotterdam) erstattes av Ayase Ueda.
    79'
    81'
    Feyenoord Rotterdam angriper på De Kuip, men David Hancko header utenfor.
    81'
    83'
    Inn: Mario Engels
    Ut: Ruben Roosken
    Bytte for Heracles Almelo. Mario Engels kommer inn for Ruben Roosken på De Kuip.
    84'
    Inn: Mohamed Sankoh
    Ut: Jizz Hornkamp
    Erwin Van de Looi gjør dagens femte bytte i Rotterdam, når han tar ut Jizz Hornkamp og setter inn Mohamed Sankoh.
    84'
    Inn: Antoni Milambo
    Ut: Ramiz Zerrouki
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Feyenoord Rotterdam. Inn kommer Antoni Milambo, mens Ramiz Zerrouki tar plass på benken.
    84'
    Frispark til Feyenoord Rotterdam på halvdelen til Heracles Almelo.
    85'
    Heracles Almelo må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Feyenoord Rotterdam.