2-1
Til88'
3-1
    Den første omgangen er sparket i gang.
    Martin Van den Kerkhof tildeler Feyenoord Rotterdam en corner. Orkun Kökcü sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    2'
    Martin Van den Kerkhof signaliserer et frispark til SC Heerenveen på egen banehalvdel.
    6'
    Bryan Linssen ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    10'
    Bryan Linssen er på beina igjen og fortsetter kampen.
    10'
    Mål for Feyenoord!
    Feyenoord 1 - 0 Heerenveen
    Mål: Guus Til
    Målgivende: Marcus Holmgren Pedersen
    Mål! Guus Til gir Feyenoord Rotterdam ledelsen 1-0 i Rotterdam. Marcus Holmgren Pedersen sto for den målgivende pasningen.
    12'
    Jens Toornstra
    Jens Toornstra (Feyenoord Rotterdam) fyrer av et skudd som går utenfor.
    14'
    Hjørnespark til Heerenveen
    15'
    Joey Veerman (SC Heerenveen) løfter inn en corner fra venstre på De Kuip.
    17'
    Joey Veerman (SC Heerenveen) slår en corner fra høyre side på De Kuip.
    17'
    Frispark for Feyenoord Rotterdam på egen banehalvdel.
    17'
    Frispark til SC Heerenveen på halvdelen til Feyenoord Rotterdam.
    23'
    Gult kort til Feyenoord
    Tyrell Malacia
    Dommer Martin Van den Kerkhof gir Tyrell Malacia (Feyenoord Rotterdam) et gult kort.
    23'
    Dommer Martin Van den Kerkhof venter med å sette i gang spillet fordi Anthony Musaba ligger nede.
    23'
    Tibor Halilovic
    Sjanse! SC Heerenveen avanserer forover, men Tibor Halilovic avslutter utenfor.
    24'
    Anthony Musaba kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på De Kuip.
    24'
    Feyenoord Rotterdam tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    25'
    26'
    I Rotterdam slår Joey Veerman en corner fra høyre.
    28'
    En av SC Heerenveens spillere blir avblåst for offside på De Kuip.
    29'
    Luis Sinisterra
    Luis Sinisterra (Feyenoord Rotterdam) kommer seg fri på De Kuip, men avslutningen går utenfor.
    30'
    Luis Sinisterra (Feyenoord Rotterdam) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    34'
    Martin Van den Kerkhof tildeler Feyenoord Rotterdam en corner. Alireza Jahanbakhsh sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    38'
    Feyenoord Rotterdam angriper i Rotterdam. Luis Sinisterra avslutter på mål, men greier ikke å score.
    39'
    Heerenveen, prøver et skudd, men det reddes
    39'
    Kan Feyenoord Rotterdam utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    42'
    Guus Til
    Guus Til (Feyenoord Rotterdam) avanserer forover på De Kuip. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    42'
    42'
    Orkun Kökcü (Feyenoord Rotterdam) løfter inn en corner fra venstre på De Kuip.
    43'
    I Rotterdam har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    44'
    Martin Van den Kerkhof signaliserer et frispark til Feyenoord Rotterdam.
    44'
    Gult kort til Heerenveen
    Anthony Musaba
    Dommeren gir Anthony Musaba (SC Heerenveen) et gult kort.
    44'
    Alireza Jahanbakhsh
    Feyenoord Rotterdam angriper, men avslutningen til Alireza Jahanbakhsh går utenfor.
    45'
    Martin Van den Kerkhof signaliserer et frispark til Feyenoord Rotterdam like utenfor SC Heerenveen-området.
    47'
    Frispark for SC Heerenveen på egen banehalvdel.
    50'
    Henk Veerman
    Målsjanse! Henk Veerman (SC Heerenveen) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    51'
    Sjanse til Feyenoord Rotterdam! Alireza Jahanbakhsh er nær ved å score, men keeper redder.
    53'
    53'
    54'
    Feyenoord Rotterdam fosser fremover, men Martin Van den Kerkhof blåser for offside på De Kuip.
    58'
    Målet til Feyenoord sjekkes av VAR
    60'
    Målet til Feyenoord blir annullert
    60'
    Feyenoord 2 - 0 Heerenveen
    Mål: Bryan Linssen
    Målgivende: Alireza Jahanbakhsh
    Mål! Bryan Linssen øker ledelsen til 2-0. Det er en fin assist fra Alireza Jahanbakhsh.
    60'
    Orkun Kökcü (Feyenoord Rotterdam) slår en corner fra venstre side på De Kuip.
    64'
    Spillerbytte - Feyenoord
    Inn: Lutsharel Geertruida
    Ut: Marcus Holmgren Pedersen
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Feyenoord Rotterdam. Inn kommer Lutsharel Geertruida, mens Marcus Holmgren Pedersen tar plass på benken.
    67'
    Målsjanse på De Kuip! Alireza Jahanbakhsh fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    68'
    68'
    Orkun Kökcü
    Feyenoord Rotterdam fosser forover og Orkun Kökcü fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    70'
    70'
    Guus Til
    Feyenoord Rotterdam angriper. Guus Til får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    70'
    70'
    Skade: Heerenveen
    74'
    Spillerbytte - Heerenveen
    Inn: Benjamin Nygren
    Ut: Siem De Jong
    SC Heerenveen bytter ut Siem De Jong med Benjamin Nygren.
    74'
    Inn: Filip Stevanovic
    Ut: Anthony Musaba
    Johnny Jansen gjør dagens andre bytte i Rotterdam, når han tar ut Anthony Musaba og setter inn Filip Stevanovic.
    75'
    Tilbake fra skade: Heerenveen
    75'
    Feyenoord Rotterdam fosser fremover, men Bryan Linssen går rett i offsidefella.
    77'
    80'
    80'
    Gernot Trauner
    Feyenoord Rotterdam angriper, men avslutningen til Gernot Trauner går utenfor.
    81'
    Inn: Arjen Van Der Heide
    Ut: Tibor Halilovic
    SC Heerenveen gjør sitt tredje bytte. Tibor Halilovic erstattes av Arjen Van Der Heide.
    81'
    Inn: Cyriel Dessers
    Ut: Alireza Jahanbakhsh
    Feyenoord Rotterdam bytter ut Alireza Jahanbakhsh med Cyriel Dessers. Dette er det andre byttet som Arne Slot gjør i dagens kamp.
    81'
    Mål for Heerenveen!
    Feyenoord 2 - 1 Heerenveen
    Mål: Joey Veerman
    Målgivende: Arjen Van Der Heide
    Mål! Joey Veerman holder SC Heerenveenet inne i kampen med en redusering til 2-1. Flott spill fra Arjen Van Der Heide før målet.
    82'
    Orkun Kökcü
    Målsjanse til Feyenoord Rotterdam! Orkun Kökcü treffer mål, men keeper redder.
    85'
    85'
    85'
    Frispark SC Heerenveen.
    85'
    Inn: Fredrik Aursnes
    Ut: Bryan Linssen
    Bryan Linssen (Feyenoord Rotterdam) erstattes av Fredrik Aursnes.
    86'
    Nicolas Madsen (SC Heerenveen) slår en corner fra venstre side på De Kuip.
    86'
    Skudd på mål, Heerenveen
    87'
    Feyenoord, prøver et skudd, men det reddes
    87'
    SC Heerenveen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    87'
    SC Heerenveen må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Feyenoord Rotterdam.
    88'
    Milan Van Ewijk
    Milan Van Ewijk (SC Heerenveen) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    88'
    Skudd på mål, Feyenoord
    88'
    Feyenoord 3 - 1 Heerenveen
    Målgivende: Fredrik Aursnes
    Mål! Guus Til (Feyenoord Rotterdam) header inn 3-1 på De Kuip. Fredrik Aursnes var nest sist på ballen.