Feyenoord Rotterdam angriper i Rotterdam, men blir avblåst for offside.
    4'
    Allard Lindhout signaliserer et frispark til FC Twente Enschede på egen banehalvdel.
    6'
    Frispark til Feyenoord Rotterdam på halvdelen til FC Twente Enschede.
    7'
    Thomas Van Den Belt
    Feyenoord Rotterdam angriper. Thomas Van Den Belt får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    8'
    FC Twente, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Allard Lindhout tildeler Feyenoord Rotterdam en corner. Igor Paixao sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    13'
    Allard Lindhout signaliserer et frispark til FC Twente Enschede.
    13'
    Skudd utenfor mål, FC Twente
    16'
    I Rotterdam slår Igor Paixao en corner fra høyre.
    23'
    Skudd utenfor mål, Feyenoord
    24'
    Santiago Gimenez
    Feyenoord Rotterdam angriper på De Kuip. Santiago Gimenez header utenfor.
    24'
    En av FC Twente Enschedes spillere går i offside.
    28'
    FC Twente Enschede tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    Igor Paixao (Feyenoord Rotterdam) slår en corner fra høyre side på De Kuip.
    37'
    37'
    David Hancko
    David Hancko (Feyenoord Rotterdam) fyrer av et skudd som går utenfor.
    40'
    Igor Paixao
    Sjanse! Feyenoord Rotterdam avanserer forover, men Igor Paixao avslutter utenfor.
    41'
    Frispark for FC Twente Enschede på egen banehalvdel.
    43'
    Santiago Gimenez (Feyenoord Rotterdam) kommer til en målsjanse på De Kuip, men klarer ikke å score.
    43'
    Feyenoord Rotterdam fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    45'
    Spillerbytte - Feyenoord
    Inn: Javairo Dilrosun
    Ut: Bart Nieuwkoop
    Arne Slot gjør dagens første bytte i Rotterdam, når han tar ut Bart Nieuwkoop og setter inn Javairo Dilrosun.
    46'
    Straffe til Feyenoord
    46'
    Feyenoord Rotterdam fikk tildelt et straffespark som Santiago Gimenez mislyktes med å sette i mål!
    47'
    Skudd på mål, Feyenoord
    47'
    47'
    Igor Paixao (Feyenoord Rotterdam) løfter inn en corner fra venstre på De Kuip.
    48'
    I Rotterdam slår Igor Paixao en corner fra venstre.
    48'
    Feyenoord Rotterdam angriper på De Kuip, men Santiago Gimenez header utenfor.
    48'
    Santiago Gimenez ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    49'
    Santiago Gimenez ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Rotterdam.
    50'
    Igor Paixao (Feyenoord Rotterdam) slår en corner fra venstre side på De Kuip.
    57'
    FC Twente Enschede fosser fremover, men Allard Lindhout blåser for offside på De Kuip.
    59'
    Spillerbytte - FC Twente
    Inn: Alec Van Hoorenbeeck
    Ut: Mees Hilgers
    Joseph Oosting (FC Twente Enschede) gjør sitt første bytte for dagen. Alec Van Hoorenbeeck erstatter Mees Hilgers.
    59'
    Inn: Younes Taha El Idrissi
    Ut: Joshua Brenet
    Bytte for FC Twente Enschede. Younes Taha El Idrissi kommer inn for Joshua Brenet på De Kuip.
    59'
    Feyenoord Rotterdam avanserer forover i Rotterdam. Santiago Gimenez avslutter, men treffer ikke mål.
    60'
    61'
    Inn: Ondrej Lingr
    Ut: Thomas Van Den Belt
    Feyenoord Rotterdam gjør sitt andre bytte. Thomas Van Den Belt erstattes av Ondrej Lingr.
    61'
    Inn: Yankuba Minteh
    Ut: Igor Paixao
    Feyenoord Rotterdam bytter ut Igor Paixao med Yankuba Minteh. Dette er det tredje byttet som Arne Slot gjør i dagens kamp.
    62'
    I Rotterdam har et frispark blitt tildelt bortelag.
    65'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Mathias Kjolo (FC Twente Enschede) vrir seg av smerte i gresset.
    65'
    Mathias Kjolo er tilbake i kampen igjen.
    66'
    67'
    Inn: Naci Unuvar
    Ut: Michel Vlap
    Michel Vlap (FC Twente Enschede) erstattes av Naci Unuvar.
    67'
    Inn: Thomas Beelen
    Ut: Gernot Trauner
    Arne Slot gjør dagens fjerde bytte i Rotterdam, når han tar ut Gernot Trauner og setter inn Thomas Beelen.
    70'
    Feyenoord Rotterdam tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    71'
    Feyenoord Rotterdam angriper i Rotterdam. David Hancko fyrer av et skudd som går utenfor.
    72'
    Hjørnespark til Feyenoord
    73'
    73'
    79'
    Inn: Gijs Besselink
    Ut: Daan Rots
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Twente Enschede. Inn kommer Gijs Besselink, mens Daan Rots tar plass på benken.
    82'
    Inn: Sem Steijn
    Ut: Carel Eiting
    FC Twente Enschede bytter ut Carel Eiting med Sem Steijn. Dette er det femte byttet som Joseph Oosting gjør i dagens kamp.
    82'
    82'
    Frispark Feyenoord Rotterdam.
    84'
    84'
    I Rotterdam slår Javairo Dilrosun en corner fra høyre.
    88'
    Målsjanse! David Hancko (Feyenoord Rotterdam) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    88'
    89'
    90'+1
    Frispark for Feyenoord Rotterdam på egen banehalvdel.
    90'+2
    Santiago Gimenez (Feyenoord Rotterdam) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.