Mål for FC Twente!
    Feyenoord 0 - 1 FC Twente
    Mål: Vaclav Cerny
    Målgivende: Danilo
    Mål! Vaclav Cerny gir FC Twente Enschede ledelsen 0-1 i Rotterdam. Flott spill fra Danilo før målet.
    2'
    Feyenoord Rotterdam angriper, men Pol Van Boekel blåser for offside.
    3'
    Queensy Menig
    Queensy Menig (FC Twente Enschede) kommer seg fri på De Kuip, men avslutningen går utenfor.
    6'
    Pol Van Boekel signaliserer et frispark til FC Twente Enschede.
    7'
    Frispark Feyenoord Rotterdam.
    9'
    Pol Van Boekel tildeler Feyenoord Rotterdam en corner. Steven Berghuis sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    10'
    Feyenoord Rotterdam tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    Orkun Kokcu (Feyenoord Rotterdam) slår en corner fra venstre side på De Kuip.
    15'
    Mark Diemers
    Feyenoord Rotterdam angriper i Rotterdam. Mark Diemers avslutter på mål, men greier ikke å score.
    15'
    FC Twente, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Rotterdam fordi Ramiz Zerrouki får behandling for en skade på banen.
    15'
    FC Twente Enschede slipper å klare seg uten Ramiz Zerrouki som kommer tilbake på banen igjen.
    16'
    Frispark for Feyenoord Rotterdam på egen banehalvdel.
    17'
    Pol Van Boekel signaliserer et frispark til Feyenoord Rotterdam på egen banehalvdel.
    18'
    Gult kort til FC Twente
    Ramiz Zerrouki
    Ramiz Zerrouki (FC Twente Enschede) får et gult kort av dommer Pol Van Boekel.
    18'
    Orkun Kokcu (Feyenoord Rotterdam) løfter inn en corner fra venstre på De Kuip.
    19'
    Danilo
    FC Twente Enschede fosser forover og Danilo fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    21'
    Feyenoord, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    I Rotterdam slår Orkun Kokcu en corner fra venstre.
    24'
    25'
    Orkun Kökcü
    Feyenoord Rotterdam angriper, men avslutningen til Orkun Kokcu går utenfor.
    25'
    I Rotterdam har et frispark blitt tildelt bortelag.
    26'
    Gult kort til Feyenoord
    Bryan Linssen
    Dommer Pol Van Boekel gir Bryan Linssen (Feyenoord Rotterdam) et gult kort.
    27'
    Jayden Oosterwolde
    Jayden Oosterwolde (FC Twente Enschede) mottar sitt første gule kort for dagen på De Kuip.
    28'
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for Feyenoord Rotterdam...
    28'
    Steven Berghuis (Feyenoord Rotterdam) bommer på straffe!
    29'
    Straffe til Feyenoord Rotterdam!
    29'
    Feyenoord scorer på straffe!
    Feyenoord 1 - 1 FC Twente
    Mål: Steven Berghuis
    Steven Berghuis setter et straffespark i mål og hjemmelaget utligner dermed til 1-1.
    29'
    31'
    33'
    34'
    Dommer Pol Van Boekel ser at linjemannen løfter flagget, og Feyenoord Rotterdams Steven Berghuis blåses av for offside.
    35'
    Målsjanse! Queensy Menig (FC Twente Enschede) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    36'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Eric Botteghin (Feyenoord Rotterdam) vrir seg av smerte i gresset.
    37'
    Spillerbytte - Feyenoord
    Inn: Bart Nieuwkoop
    Ut: Eric Botteghin
    Bart Nieuwkoop (Feyenoord Rotterdam) erstatter Eric Botteghin som muligens er skadet.
    39'
    Ridgeciano Haps ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    40'
    Ridgeciano Haps er tilbake på banen igjen.
    41'
    Nicolai Jorgensen
    Sjanse til Feyenoord Rotterdam! Nicolai Jorgensen er nær ved å score, men keeper redder.
    41'
    41'
    Frispark til FC Twente Enschede på halvdelen til Feyenoord Rotterdam.
    42'
    Skudd utenfor mål, FC Twente
    45'+4
    Orkun Kökcü
    Sjanse! Feyenoord Rotterdam avanserer forover, men Orkun Kokcu avslutter utenfor.
    46'
    47'
    Marcos Senesi
    Marcos Senesi (Feyenoord Rotterdam) pådrar seg et gult kort.
    48'
    FC Twente Enschede angriper, men avslutningen til Queensy Menig går utenfor.
    49'
    Queensy Menig (FC Twente Enschede) avanserer forover på De Kuip. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    52'
    52'
    Vaclav Cerny (FC Twente Enschede) løfter inn en corner fra venstre på De Kuip.
    53'
    Ramiz Zerrouki (FC Twente Enschede) fyrer av et skudd som går utenfor.
    53'
    Steven Berghuis
    Sjanse! Feyenoord Rotterdam avanserer forover, men Steven Berghuis avslutter utenfor.
    63'
    64'
    Spillerbytte - FC Twente
    Inn: Alexander Jeremejeff
    Ut: Danilo
    Bytte for FC Twente Enschede. Alexander Jeremejeff kommer inn for Danilo på De Kuip.
    64'
    Inn: Lindon Selahi
    Ut: Ramiz Zerrouki
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Twente Enschede. Inn kommer Lindon Selahi, mens Ramiz Zerrouki tar plass på benken.
    65'
    Inn: Luciano Narsingh
    Ut: Bryan Linssen
    Dick Advocaat (Feyenoord Rotterdam) gjør sitt andre bytte for dagen. Luciano Narsingh erstatter Bryan Linssen.
    65'
    66'
    Lutsharel Geertruida
    Feyenoord Rotterdam avanserer forover i Rotterdam. Lutsharel Geertruida avslutter, men treffer ikke mål.
    67'
    67'
    Orkun Kökcü
    Sjanse i Rotterdam! Orkun Kokcu (Feyenoord Rotterdam) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    68'
    68'
    Offside! Nicolai Jorgensen blir vinket av og Feyenoord Rotterdam må dermed bygge opp et nytt angrep.