Feyenoord avancerar och Santiago Gimenez kommer till avslut. Dock utan att lyckas.
    10'
    10'
    Spelet är åter igång med Geronimo Rulli (AFC Ajax) på benen.
    10'
    Allard Lindhout signaliserer et frispark til Ajax Amsterdam på egen banehalvdel.
    13'
    Mål for Ajax!
    Feyenoord 0 - 1 Ajax
    Mål: Dusan Tadic
    14'
    Feyenoord Rotterdam tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Gult kort til Ajax
    Jurrien Timber
    Dommer Allard Lindhout viser Jurrien Timber (Ajax Amsterdam) det gule kortet.
    18'
    Hjørnespark til Ajax
    21'
    Kenneth Taylor
    Sjanse! Ajax Amsterdam avanserer forover, men Kenneth Taylor avslutter utenfor.
    21'
    Frispark for Ajax Amsterdam på egen banehalvdel.
    23'
    Allard Lindhout tildeler Feyenoord Rotterdam en corner. Orkun Kökcü sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    24'
    Sebastian Szymanski
    Feyenoord Rotterdam angriper, men avslutningen til Sebastian Szymanski går utenfor.
    24'
    Hjørnespark til Feyenoord
    25'
    Allard Lindhout signaliserer et frispark til Feyenoord Rotterdam på egen banehalvdel.
    32'
    Frispark for Feyenoord Rotterdam på egen banehalvdel.
    32'
    34'
    Dusan Tadic
    Dusan Tadic (Ajax Amsterdam) fyrer av et skudd som går utenfor.
    34'
    36'
    Frispark til Feyenoord Rotterdam på halvdelen til Ajax Amsterdam.
    38'
    Kenneth Taylor varnas i awayet.
    38'
    Allard Lindhout signaliserer et frispark til Ajax Amsterdam.
    39'
    Dusan Tadic blir liggandes och matchen avbryts för ett ögonblick.
    41'
    Dusan Tadic er tilbake i kampen igjen.
    42'
    Mats Wieffer
    Feyenoord Rotterdam angriper. Mats Wieffer får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    43'
    43'
    Ajax Amsterdam tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'
    45'+1
    Mål for Feyenoord!
    Feyenoord 1 - 1 Ajax
    Mål: Santiago Gimenez
    Målgivende: Alireza Jahanbakhsh
    Det er en fin assist fra Alireza Jahanbakhsh.
    45'+2
    Frispark! Allard Lindhout hittar en frispark för Feyenoord på offensiv planhalva.
    45'+4
    45'+5
    Edson Alvarez
    Edson Alvarez (Ajax Amsterdam) får et gult kort av dommer Allard Lindhout.
    48'
    Marcus Holmgren Pedersen
    Målsjanse til Feyenoord Rotterdam! Marcus Holmgren Pedersen treffer mål, men keeper redder.
    49'
    49'
    50'
    Steven Bergwijn
    Ajax Amsterdam fosser forover og Steven Bergwijn fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    51'
    Feyenoord, prøver et skudd, men det reddes
    51'
    Dusan Tadic
    Dusan Tadic (AFC Ajax) kommer till avslut men utan resultat.
    51'
    51'
    Feyenoord 1 - 2 Ajax
    Mål: Davy Klaassen
    51'
    54'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Dusan Tadic (Ajax Amsterdam) vrir seg av smerte i gresset.
    55'
    Dusan Tadic er på beina igjen og fortsetter kampen.
    57'
    Skade: Mohammed Kudus - Ajax
    60'
    Spillerbytte - Ajax
    Inn: Chico Conceicao
    Ut: Mohammed Kudus
    Det virker som Mohammed Kudus ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Chico Conceicao.
    61'
    61'
    Dusan Tadic
    Dusan Tadic (Ajax Amsterdam) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    65'
    Spelet avbryts tillfälligt då Davy Klaassen (AFC Ajax) grinar illa i gräset.
    65'
    Gult kort til Feyenoord
    Orkun Kökcü
    Dommer Allard Lindhout gir Orkun Kökcü (Feyenoord Rotterdam) et gult kort.
    65'
    65'
    Inn: Brian Brobbey
    Ut: Davy Klaassen
    Ajax Amsterdam bytter ut Davy Klaassen som ikke ser ut til å kunne fortsette. John Gijsbert Alan Heitinga blir dermed tvunget til å gjøre sitt andre bytte og setter inn Brian Brobbey.
    66'
    Spillerbytte - Feyenoord
    Inn: Neraysho Kasanwirjo
    Ut: Marcus Holmgren Pedersen
    Feyenoord Rotterdam gjør sitt første bytte. Marcus Holmgren Pedersen erstattes av Neraysho Kasanwirjo.
    67'
    Inn: Danilo
    Ut: Alireza Jahanbakhsh
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Feyenoord Rotterdam. Inn kommer Danilo, mens Alireza Jahanbakhsh tar plass på benken.
    67'
    Inn: Ezequiel Eduardo Bullaude
    Ut: Sebastian Szymanski
    Sebastian Szymanski (Feyenoord Rotterdam) erstattes av Ezequiel Eduardo Bullaude.
    68'
    Inn: Igor Paixao
    Ut: Gernot Trauner
    Feyenoord Rotterdam bytter ut Gernot Trauner med Igor Paixao.
    68'
    69'
    Målsjanse! Santiago Gimenez (Feyenoord Rotterdam) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    71'
    72'
    72'
    73'
    Inn: Jorrel Hato
    Ut: Youri Baas
    Ajax Amsterdam gjør sitt tredje bytte. Youri Baas erstattes av Jorrel Hato.
    74'
    Inn: Calvin Bassey
    Ut: Steven Berghuis
    Steven Berghuis (Ajax Amsterdam) erstattes av Calvin Ughelumba.
    74'
    Frispark
    75'
    Ezequiel Eduardo Bullaude
    Ezequiel Eduardo Bullaude (Feyenoord Rotterdam) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    76'
    76'
    Frispark i en god posisjon for Feyenoord Rotterdam!
    77'
    Ezequiel Eduardo Bullaude (Feyenoord Rotterdam) fyrer av et skudd som går utenfor.
    78'
    78'
    78'
    79'
    Mats Wieffer (Feyenoord Rotterdam) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    79'
    80'
    Inn: Javairo Dilrosun
    Ut: Oussama Idrissi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Feyenoord Rotterdam. Inn kommer Javairo Dilrosun, mens Oussama Idrissi tar plass på benken.
    82'
    Kan Feyenoord Rotterdam utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    84'
    Allard Lindhout signaliserer et frispark til Feyenoord Rotterdam.
    86'
    Skudd utenfor mål, Feyenoord
    87'
    90'+1
    David Hancko
    Sjanse! Feyenoord Rotterdam avanserer forover, men David Hancko avslutter utenfor.
    90'+1
    90'+2
    Dommer Allard Lindhout venter med å sette i gang spillet fordi Quilindschy Hartman ligger nede.
    90'+2
    Inn: Marcos Lopez
    Ut: Quilindschy Hartman
    Arne Slot (Feyenoord Rotterdam) tar ut Quilindschy Hartman som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Marcos Lopez.
    90'+4
    Feyenoord Rotterdam angriper, men blir avblåst for offside.
    90'+5
    Geronimo Rulli
    Geronimo Rulli (Ajax Amsterdam) får et gult kort av dommer Allard Lindhout.
    90'+5
    Andre gule kort til Ajax
    Kenneth Taylor får sitt andre gule kort og Ajax Amsterdam må klare seg uten han resten av kampen.
    90'+7
    90'+7
    Inn: Florian Grillitsch
    Ut: Steven Bergwijn
    John Gijsbert Alan Heitinga (Ajax Amsterdam) gjør sitt femte bytte for dagen. Florian Grillitsch erstatter Steven Bergwijn.
    90'+7
    Marcos Lopez
    Marcos Lopez (Feyenoord) varnas.
    90'+8
    90'+8
    Chico Conceicao
    Sjanse til Ajax Amsterdam! Chico Conceicao er nær ved å score, men keeper redder.