Frispark for Olympiacos på egen banehalvdel.
    Olympiacos må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Fenerbahce.
    Sebastian Szymanski (Fenerbahce) kommer til en målsjanse på Sukru Saracoglu Stadium, men klarer ikke å score.
    Mål for Fenerbahce!
    Fenerbahce 1 - 0 Olympiakos
    Mål: Irfan Kahveci
    Målgivende: Sebastian Szymanski
    Mål! Fenerbahce tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Irfan Kahveci på Sukru Saracoglu Stadium. Flott spill fra Sebastian Szymanski før målet.
    11'
    Fred
    Fenerbahce angriper, men avslutningen til Fred går utenfor.
    13'
    Dommer Tobias Stieler venter med å sette i gang spillet fordi Daniel Podence ligger nede.
    14'
    Daniel Podence er på beina igjen og fortsetter kampen på Sukru Saracoglu Stadium.
    15'
    Fenerbahce tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    Tobias Stieler signaliserer et frispark til Olympiacos på egen banehalvdel.
    20'
    Olympiacos tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    Tobias Stieler signaliserer et frispark til Fenerbahce på egen banehalvdel.
    22'
    Frispark for Fenerbahce på egen banehalvdel.
    25'
    Irfan Kahveci (Fenerbahce) slår en corner fra høyre side på Sukru Saracoglu Stadium.
    31'
    Irfan Kahveci
    Målsjanse på Sukru Saracoglu Stadium! Irfan Kahveci fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    34'
    Olympiakos, prøver et skudd, men det reddes
    34'
    Fenerbahce, prøver et skudd, men det reddes
    35'
    Olympiacos fosser fremover, men Tobias Stieler blåser for offside på Sukru Saracoglu Stadium.
    35'
    Gult kort til Olympiakos
    Francisco Ortega
    Dommeren gir Francisco Ortega (Olympiacos) et gult kort.
    36'
    Tobias Stieler signaliserer et frispark til Fenerbahce like utenfor Olympiacos-området.
    36'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    40'
    44'
    45'+1
    Olympiacos angriper, men blir avblåst for offside.
    45'+4
    Spillerbytte - Olympiakos
    Inn: Vicente Iborra
    Ut: Stevan Jovetic
    Stevan Jovetic (Olympiacos) erstattes av Vicente Iborra.
    46'
    Tobias Stieler tildeler Fenerbahce en corner. Irfan Kahveci sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    50'
    51'
    Konstantinos Fortounis (Olympiacos) løfter inn en corner fra høyre på Sukru Saracoglu Stadium.
    56'
    David Carmo
    I Istanbul får David Carmo (Olympiakos) en chans till avslut. Nicken dock utanför.
    56'
    Rodinei
    Målsjanse! Rodinei (Olympiacos) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    58'
    En av Olympiacoss spillere blir avblåst for offside.
    59'
    Daniel Podence
    Daniel Podence (Olympiacos) pådrar seg et gult kort.
    60'
    Konstantinos Tzolakis
    Konstantinos Tzolakis (Olympiacos) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    60'
    Inn: Giorgos Masouras
    Ut: Daniel Podence
    Olympiacos bytter ut Daniel Podence med Giorgos Masouras. Dette er det andre byttet som Jose Luis Mendilibar Etxebarria gjør i dagens kamp.
    64'
    Ayoub El Kaabi
    Olympiacos angriper på Sukru Saracoglu Stadium, men Ayoub El Kaabi header utenfor.
    65'
    Giorgos Masouras
    Olympiacos angriper i Istanbul. Giorgos Masouras fyrer av et skudd som går utenfor.
    66'
    Frispark Fenerbahce.
    66'
    Frispark til Fenerbahce på halvdelen til Olympiacos.
    67'
    I Istanbul slår Dusan Tadic en corner fra venstre.
    68'
    En av Olympiacoss spillere går i offside.
    69'
    Alexander Djiku
    Fenerbahce avanserer forover i Istanbul. Alexander Djiku avslutter, men treffer ikke mål.
    70'
    Andreas Ntoi
    Andreas Ntoi (Olympiacos) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    72'
    Rodrigo Becao
    Fenerbahce angriper på Sukru Saracoglu Stadium. Rodrigo Becao header utenfor.
    73'
    Spillerbytte - Fenerbahce
    Inn: Michy Batshuayi
    Ut: Edin Dzeko
    Ismail Kartal gjør dagens første bytte i Istanbul, når han tar ut Edin Dzeko og setter inn Michy Batshuayi.
    73'
    Frisparket tildelt Fenerbahce er farlig nær Olympiacoss målområde.
    75'
    I Istanbul slår Irfan Kahveci en corner fra høyre.
    79'
    Sjanse til Olympiacos! Giorgos Masouras er nær ved å score, men keeper redder.
    80'
    80'
    80'
    En av Fenerbahces spillere blir avblåst for offside på Sukru Saracoglu Stadium.
    82'
    Det blir farlig! Frispark for Fenerbahce er nær straffområde.
    84'
    Sebastian Szymanski (Fenerbahce) kommer seg fri på Sukru Saracoglu Stadium, men avslutningen går utenfor.
    86'
    Inn: Miha Zajc
    Ut: Fred
    Ismail Kartal (Fenerbahce) gjør sitt andre bytte for dagen. Miha Zajc erstatter Fred.
    86'
    Inn: Cengiz Ünder
    Ut: Irfan Kahveci
    Bytte for Fenerbahce. Cengiz Ünder kommer inn for Irfan Kahveci på Sukru Saracoglu Stadium.
    87'
    Vicente Iborra
    Olympiacos avanserer forover i Istanbul. Vicente Iborra avslutter, men treffer ikke mål.
    89'
    Inn: Omar Richards
    Ut: Francisco Ortega
    Olympiacos bytter ut Francisco Ortega med Omar Richards. Dette er det tredje byttet som Jose Luis Mendilibar Etxebarria gjør i dagens kamp.
    89'
    Cengiz Ünder (Fenerbahce) løfter inn en corner fra høyre på Sukru Saracoglu Stadium.
    90'+3
    Kan Fenerbahce utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    90'+4
    Giorgos Masouras (Olympiacos) mottar sitt første gule kort for dagen på Sukru Saracoglu Stadium.
    90'+4
    1. ekstraomgang
    94'
    Gult kort til Fenerbahce
    Dommer Tobias Stieler viser Sebastian Szymanski (Fenerbahce) det gule kortet.
    94'
    95'
    96'
    Olympiacos fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    98'
    Konstantinos Fortounis
    Konstantinos Fortounis (Olympiacos) kommer til en målsjanse på Sukru Saracoglu Stadium, men klarer ikke å score.
    99'
    Inn: Caglar Söyüncü
    Ut: Rodrigo Becao
    Fenerbahce bytter ut Rodrigo Becao med Caglar Söyüncü.
    100'
    Frispark til Olympiacos på halvdelen til Fenerbahce.
    103'
    På Sukru Saracoglu Stadium header Vicente Iborra (Olympiacos) ballen i stolpen!
    103'
    David Carmo
    Målsjanse til Olympiacos! David Carmo treffer mål, men keeper redder.
    103'
    103'
    Chiquinho
    Målsjanse! Chiquinho (Olympiacos) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    105'+1
    2. ekstraomgang
    Inn: Rade Krunic
    Ut: Sebastian Szymanski
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Fenerbahce. Inn kommer Rade Krunic, mens Sebastian Szymanski tar plass på benken.
    106'
    106'
    107'
    Inn: Andre Horta
    Ut: Chiquinho
    Bytte for Olympiacos. Andre Horta kommer inn for Chiquinho på Sukru Saracoglu Stadium.
    109'
    Inn: El Arabi
    Ut: Konstantinos Fortounis
    Olympiacos gjør sitt femte bytte. Konstantinos Fortounis erstattes av El Arabi.
    109'
    Frispark Olympiacos.
    110'
    112'
    Santiago Hezze
    Dommer Tobias Stieler gir Santiago Hezze (Olympiacos) et gult kort.
    112'
    Frispark i en god posisjon for Fenerbahce!
    112'
    Tobias Stieler tildeler Fenerbahce en corner. Cengiz Ünder sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    113'
    Dusan Tadic
    Dusan Tadic (Fenerbahce) kommer seg fri på Sukru Saracoglu Stadium, men avslutningen går utenfor.
    114'
    115'
    Ayoub El Kaabi (Olympiacos) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Sukru Saracoglu Stadium.
    117'
    Fenerbahce angriper i Istanbul, men blir avblåst for offside.
    119'
    Olympiacos slipper å klare seg uten Ayoub El Kaabi som kommer tilbake på banen i Istanbul.
    120'
    120'
    Inn: Leonardo Bonucci
    Ut: Ismail Yuksek
    Ismail Kartal (Fenerbahce) gjør sitt sjette bytte for dagen. Leonardo Bonucci erstatter Ismail Yuksek.
    120'+2
    Andre gule kort til Olympiakos
    Andreas Ntoi får sitt andre gule kort og Olympiacos må klare seg uten han resten av kampen.