Ludogorets tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    2'
    Frispark for Fenerbahce på egen banehalvdel.
    2'
    Guillermo Cuadra Fernandez signaliserer et frispark til Fenerbahce på egen banehalvdel.
    2'
    Guillermo Cuadra Fernandez signaliserer et frispark til Ludogorets.
    3'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Bright Osayi-Samuel (Fenerbahce) vrir seg av smerte i gresset.
    4'
    Anton Nedyalkov
    Målsjanse! Anton Nedyalkov (Ludogorets) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    5'
    Fenerbahce slipper å klare seg uten Bright Osayi-Samuel som kommer tilbake på banen igjen.
    5'
    Rwan Seco
    Målsjanse til Ludogorets! Rwan Seco treffer mål, men keeper redder.
    5'
    Fenerbahce, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Ludogorets slår en corner fra venstre.
    6'
    Jakub Piotrowski
    Sjanse til Ludogorets! Jakub Piotrowski er nær ved å score, men keeper redder.
    6'
    6'
    Frispark Fenerbahce.
    7'
    Fred (Fenerbahce) slår en corner fra venstre side.
    8'
    Dusan Tadic
    Dusan Tadic (Fenerbahce) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    8'
    Guillermo Cuadra Fernandez signaliserer et frispark til Ludogorets på egen banehalvdel.
    10'
    Ludogorets angriper, men blir avblåst for offside.
    12'
    Fenerbahce tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Dommer Guillermo Cuadra Fernandez venter med å sette i gang spillet fordi Miguel Crespo ligger nede.
    19'
    Spillet på Sukru Saracoglu Stadium er stoppet midlertidig fordi Bernard Tekpetey ligger nede.
    19'
    Miguel Crespo er tilbake i kampen igjen.
    20'
    Bernard Tekpetey er tilbake på banen igjen.
    20'
    Fred
    Fenerbahce fosser forover og Fred fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    26'
    Ludogorets, prøver et skudd, men det reddes
    26'
    Dusan Tadic
    Dusan Tadic (Fenerbahce) fyrer av et skudd som går utenfor.
    26'
    Frispark til Fenerbahce på halvdelen til Ludogorets.
    27'
    28'
    Sjanse! Ludogorets avanserer forover, men Jakub Piotrowski avslutter utenfor.
    30'
    Pedrinho ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    34'
    Pedrinho ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Istanbul.
    35'
    Dusan Tadic
    Dusan Tadic (Fenerbahçe) får en nickmöjlighet men lyckas inte hålla bollen inom ramarna.
    36'
    Michy Batshuayi
    Michy Batshuayi (Fenerbahçe) kommer till avslut men nickar utanför.
    39'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Istanbul fordi Caio Vidal får behandling for en skade på banen.
    40'
    Caio Vidal er på beina igjen og fortsetter kampen.
    41'
    Mål for Fenerbahce!
    Fenerbahce 1 - 0 Ludogorets
    Mål: Michy Batshuayi
    Målgivende: Fred
    Mål! Fenerbahce tar ledelsen 1-0 ved Michy Batshuayi. Fred var nest sist på ballen.
    42'
    Gult kort til Ludogorets
    Pedrinho
    Pedrinho (Ludogorets) mottar sitt første gule kort for dagen på Sukru Saracoglu Stadium.
    43'
    Guillermo Cuadra Fernandez signaliserer et frispark til Fenerbahce like utenfor Ludogorets-området.
    45'
    Ryan Kent
    Fenerbahce angriper, men avslutningen til Ryan Kent går utenfor.
    45'
    45'+3
    Frispark for Ludogorets på egen banehalvdel.
    45'+4
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'+4
    48'
    Bernard Tekpetey
    Bernard Tekpetey (Ludogorets) får et gult kort av dommer Guillermo Cuadra Fernandez.
    48'
    Miguel Crespo
    Fenerbahce avanserer forover og Miguel Crespo kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    48'
    48'
    49'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt bortelag.
    50'
    Gult kort til Fenerbahce
    Alexander Djiku
    Dommeren gir Alexander Djiku (Fenerbahce) et gult kort.
    50'
    Skudd utenfor mål, Ludogorets
    50'
    I Istanbul slår Aslak Fonn Witry en corner fra høyre.
    51'
    Olivier Verdon
    Olivier Verdon (Ludogorets) header mot mål, men ballen går utenfor.
    51'
    Fenerbahce 2 - 0 Ludogorets
    Mål: Miha Zajc
    Mål! Fenerbahce øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Miha Zajc på Sukru Saracoglu Stadium.
    52'
    Anton Nedyalkov (Ludogorets) avanserer forover på Sukru Saracoglu Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    54'
    54'
    Frispark Ludogorets.
    56'
    Rodrigo Becao
    Dommer Guillermo Cuadra Fernandez viser Rodrigo Becao (Fenerbahce) det gule kortet.
    56'
    Caio Vidal
    Caio Vidal (Ludogorets) header ballen mot mål, men Fenerbahce klarerer.
    57'
    57'
    Fenerbahce angriper i Istanbul, men blir avblåst for offside.
    59'
    Guillermo Cuadra Fernandez signaliserer et frispark til Fenerbahce.
    60'
    Spillerbytte - Fenerbahce
    Inn: Irfan Kahveci
    Ut: Dusan Tadic
    Ismail Kartal gjør dagens første bytte i Istanbul, når han tar ut Dusan Tadic og setter inn Irfan Kahveci.
    62'
    Inn: Sebastian Szymanski
    Ut: Fred
    Fenerbahce bytter ut Fred med Sebastian Szymanski. Dette er det andre byttet som Ismail Kartal gjør i dagens kamp.
    63'
    Inn: Ferdi Kadioglu
    Ut: Bright Osayi-Samuel
    Bytte for Fenerbahce. Ferdi Kadioglu kommer inn for Bright Osayi-Samuel på Sukru Saracoglu Stadium.
    63'
    Bernard Tekpetey (Ludogorets) løfter inn en corner fra venstre på Sukru Saracoglu Stadium.
    65'
    Fenerbahce scorer selvmål!
    Fenerbahce 2 - 1 Ludogorets
    Mål: Rodrigo Becao
    Rodrigo Becao har den tvilsomme æren av å rote ballen i eget mål. 2-1.
    65'
    67'
    67'
    Kan Ludogorets utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    69'
    Rwan Seco
    Rwan Seco (Ludogorets) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    69'
    69'
    70'
    Guillermo Cuadra Fernandez tildeler Ludogorets en corner. Bernard Tekpetey sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    72'
    Spillerbytte - Ludogorets
    Inn: Kwadwo Duah
    Ut: Rwan Seco
    Rwan Seco (Ludogorets) erstattes av Kwadwo Duah.
    72'
    Inn: Spas Delev
    Ut: Caio Vidal
    Georgi Dermendzhiev (Ludogorets) gjør sitt andre bytte for dagen. Spas Delev erstatter Caio Vidal.
    73'
    75'
    Dommer Guillermo Cuadra Fernandez gir Jakub Piotrowski (Ludogorets) et gult kort.
    75'
    77'
    Sebastian Szymanski
    Sebastian Szymanski (Fenerbahce) kommer seg fri på Sukru Saracoglu Stadium, men avslutningen går utenfor.
    77'
    Målsjanse på Sukru Saracoglu Stadium! Michy Batshuayi fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    79'
    79'
    79'
    Dommer Guillermo Cuadra Fernandez viser Miguel Crespo (Fenerbahce) det gule kortet.
    79'
    80'
    Inn: Umut Nayir
    Ut: Michy Batshuayi
    Bytte for Fenerbahce. Umut Nayir kommer inn for Michy Batshuayi på Sukru Saracoglu Stadium.
    81'
    Sjanse i Istanbul! Bernard Tekpetey (Ludogorets) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    82'
    82'
    Kwadwo Duah
    Kwadwo Duah (Ludogorets) fyrer av et skudd som går utenfor.
    82'
    Spas Delev (Ludogorets) slår en corner fra venstre side på Sukru Saracoglu Stadium.
    83'
    Inn: Dominik Yankov
    Ut: Claude Goncalves
    Georgi Dermendzhiev (Ludogorets) gjør sitt tredje bytte for dagen. Dominik Yankov erstatter Claude Goncalves.
    85'
    Kwadwo Duah
    Ludogorets angriper. Kwadwo Duah får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    85'
    85'
    86'
    Frispark til Ludogorets på halvdelen til Fenerbahce.
    87'
    88'
    Det blir farlig! Frispark for Ludogorets er nær straffområde.
    89'
    Ludogorets angriper i Istanbul. Bernard Tekpetey avslutter på mål, men greier ikke å score.
    89'
    89'
    89'
    Inn: Cengiz Ünder
    Ut: Ryan Kent
    Fenerbahce bytter ut Ryan Kent med Cengiz Ünder.
    90'
    90'
    Noah Sonko Sundberg (Ludogorets) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Sukru Saracoglu Stadium.
    90'+1
    Inn: Franco Russo
    Ut: Noah Sonko Sundberg
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Ludogorets. Inn kommer Franco Russo, mens Noah Sonko Sundberg tar plass på benken.
    90'+2
    Inn: Mounir Chouiar
    Ut: Bernard Tekpetey
    Georgi Dermendzhiev gjør dagens femte bytte i Istanbul, når han tar ut Bernard Tekpetey og setter inn Mounir Chouiar.
    90'+2
    90'+3
    Fenerbahce 3 - 1 Ludogorets
    Målgivende: Sebastian Szymanski
    Mål! Miha Zajc øker Fenerbahces ledelse til 3-1 på Sukru Saracoglu Stadium. Sebastian Szymanski sto for den målgivende pasningen.
    90'+3
    Spas Delev
    Spas Delev (Ludogorets) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.