Fenerbahce fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    2'
    Kayserispor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    3'
    Dusan Tadic
    Målsjanse på Sukru Saracoglu Stadium! Dusan Tadic fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    4'
    Kayserispor, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Fenerbahce angriper i Istanbul, men blir avblåst for offside.
    7'
    Frispark for Kayserispor på egen banehalvdel.
    8'
    Frispark Fenerbahce.
    10'
    Gult kort til Kayserispor
    Kartal Yilmaz
    Dommer Direnc Tonusluoglu gir Kartal Yilmaz (Kayserispor) et gult kort.
    10'
    Fred
    Fenerbahce angriper. Fred får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    11'
    11'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt bortelag.
    11'
    Kayserispor angriper, men blir avblåst for offside.
    12'
    Direnc Tonusluoglu signaliserer et frispark til Fenerbahce.
    12'
    Fenerbahce fosser fremover, men Direnc Tonusluoglu blåser for offside på Sukru Saracoglu Stadium.
    13'
    Aylton Boa Morte
    Kayserispor angriper på Sukru Saracoglu Stadium. Aylton Boa Morte header utenfor.
    14'
    Direnc Tonusluoglu signaliserer et frispark til Fenerbahce på egen banehalvdel.
    15'
    Cengiz Ünder
    Sjanse i Istanbul! Cengiz Ünder (Fenerbahce) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    16'
    16'
    Fred
    Fenerbahce fosser forover og Fred fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    17'
    17'
    I Istanbul slår Sebastian Szymanski en corner fra høyre.
    18'
    Mål for Fenerbahce!
    Fenerbahce 1 - 0 Kayserispor
    Mål: Michy Batshuayi
    Målgivende: Dusan Tadic
    I Istanbul tar Fenerbahce ledelsen 1-0 etter et mål av Michy Batshuayi. Det er en fin assist fra Dusan Tadic.
    18'
    Målet til Fenerbahce sjekkes av VAR
    20'
    Målet til Fenerbahce blir stående
    22'
    22'
    24'
    25'
    Jayden Oosterwolde
    Sjanse til Fenerbahce! Jayden Oosterwolde er nær ved å score, men keeper redder.
    25'
    25'
    Sebastian Szymanski
    Sebastian Szymanski (Fenerbahce) fyrer av et skudd som går utenfor.
    26'
    Otabek Shukurov
    Otabek Shukurov (Kayserispor) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    28'
    Carlos Mane (Kayserispor) slår en corner fra høyre side på Sukru Saracoglu Stadium.
    30'
    Dusan Tadic
    Målsjanse til Fenerbahce! Dusan Tadic treffer mål, men keeper redder.
    32'
    32'
    Sebastian Szymanski (Fenerbahce) løfter inn en corner fra høyre på Sukru Saracoglu Stadium.
    32'
    Frispark til Fenerbahce på halvdelen til Kayserispor.
    32'
    Direnc Tonusluoglu tildeler Fenerbahce en corner. Cengiz Ünder sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    34'
    Michy Batshuayi
    Fenerbahce angriper. Michy Batshuayi får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    34'
    34'
    Dusan Tadic
    Sjanse til Fenerbahce! Dusan Tadic er nær ved å score, men keeper redder.
    36'
    36'
    Direnc Tonusluoglu tildeler Fenerbahce en corner. Sebastian Szymanski sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    37'
    Aylton Boa Morte (Kayserispor) kommer til en målsjanse på Sukru Saracoglu Stadium, men klarer ikke å score.
    39'
    40'
    Fred
    Fenerbahce angriper i Istanbul. Fred avslutter på mål, men greier ikke å score.
    42'
    42'
    Fenerbahce 2 - 0 Kayserispor
    Mål: Alexander Djiku
    Alexander Djiku øker Fenerbahces ledelse til 2-0!
    43'
    Frisparket tildelt Kayserispor er farlig nær Fenerbahces målområde.
    45'+3
    Gult kort til Fenerbahce
    Rodrigo Becao
    Rodrigo Becao får gult kort og må stå over en kamp for Fenerbahce!
    45'+3
    Otabek Shukurov (Kayserispor) avanserer forover på Sukru Saracoglu Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    45'+4
    Fenerbahce, prøver et skudd, men det reddes
    45'+4
    Spillerbytte - Kayserispor
    Inn: Duckens Nazon
    Ut: Otabek Shukurov
    Burak Yilmaz (Kayserispor) gjør sitt første bytte for dagen. Duckens Nazon erstatter Otabek Shukurov.
    46'
    46'
    Ferdi Kadioglu
    Målsjanse til Fenerbahce! Ferdi Kadioglu treffer mål, men keeper redder.
    48'
    48'
    Carlos Mane
    Målsjanse på Sukru Saracoglu Stadium! Carlos Mane fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    50'
    50'
    Gokhan Sazdagi
    Gokhan Sazdagi (Kayserispor) pådrar seg et gult kort.
    51'
    Fenerbahce angriper, men Direnc Tonusluoglu blåser for offside.
    53'
    En av Kayserispors spillere blir avblåst for offside.
    53'
    I Istanbul slår Dusan Tadic en corner fra venstre.
    59'
    Fenerbahce 3 - 0 Kayserispor
    Mål: Caglar Söyüncü
    Målgivende: Sebastian Szymanski
    Caglar Söyüncü setter ballen i mål og øker Fenerbahces ledelse til 3-0 i Istanbul. Sebastian Szymanski sto for den målgivende pasningen.
    59'
    Inn: Ramazan Civelek
    Ut: Carlos Mane
    Bytte for Kayserispor. Ramazan Civelek kommer inn for Carlos Mane på Sukru Saracoglu Stadium.
    62'
    64'
    Fenerbahce avanserer forover i Istanbul. Michy Batshuayi avslutter, men treffer ikke mål.
    65'
    Dommer Direnc Tonusluoglu venter med å sette i gang spillet fordi Arif Kocaman ligger nede.
    66'
    Spillerbytte - Fenerbahce
    Inn: Bright Osayi-Samuel
    Ut: Jayden Oosterwolde
    Jayden Oosterwolde (Fenerbahce) erstattes av Bright Osayi-Samuel.
    66'
    Inn: Joshua King
    Ut: Dusan Tadic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Fenerbahce. Inn kommer Joshua King, mens Dusan Tadic tar plass på benken.
    66'
    Arif Kocaman ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Istanbul.
    67'
    Inn: Joseph Attamah
    Ut: Arif Kocaman
    Joseph Attamah (Kayserispor) erstatter Arif Kocaman som ser ut til å måtte forlate Sukru Saracoglu Stadium med en skade.
    67'
    Direnc Tonusluoglu signaliserer et frispark til Fenerbahce like utenfor Kayserispor-området.
    67'
    Sebastian Szymanski (Fenerbahce) slår en corner fra venstre side på Sukru Saracoglu Stadium.
    68'
    Fenerbahce tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    70'
    Ramazan Civelek (Kayserispor) løfter inn en corner fra høyre på Sukru Saracoglu Stadium.
    72'
    Kayserispor fosser forover og Gokhan Sazdagi fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    72'
    72'
    En av Kayserispors spillere blir avblåst for offside på Sukru Saracoglu Stadium.
    73'
    75'
    Joshua King
    Joshua King (Fenerbahce) kommer seg fri på Sukru Saracoglu Stadium, men avslutningen går utenfor.
    77'
    Inn: Mert Hakan Yandas
    Ut: Caglar Söyüncü
    Ismail Kartal gjør dagens tredje bytte i Istanbul, når han tar ut Caglar Söyüncü og setter inn Mert Hakan Yandas.
    78'
    Inn: Serdar Dursun
    Ut: Michy Batshuayi
    Fenerbahce bytter ut Michy Batshuayi med Serdar Dursun. Dette er det fjerde byttet som Ismail Kartal gjør i dagens kamp.
    78'
    Joshua King
    Fenerbahçe avancerar på Sukru Saracoglu Stadium och Joshua King får en nickmöjlighet – utanför!
    80'
    Inn: Eray Ozbek
    Ut: Gokhan Sazdagi
    Kayserispor gjør sitt fjerde bytte. Gokhan Sazdagi erstattes av Eray Ozbek.
    81'
    Inn: Ackah
    Ut: Mehdi Bourabia
    Kayserispor bytter ut Mehdi Bourabia med Ackah.
    81'
    Mert Hakan Yandas
    Mert Hakan Yandas (Fenerbahce) avanserer forover på Sukru Saracoglu Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    82'
    82'
    Inn: Leonardo Bonucci
    Ut: Cengiz Ünder
    Fenerbahce bytter ut Cengiz Ünder med Leonardo Bonucci.
    82'
    Hjørnespark til Fenerbahce
    83'
    Fenerbahce angriper i Istanbul. Ferdi Kadioglu fyrer av et skudd som går utenfor.
    83'
    Hjørnespark til Kayserispor
    84'
    Kayserispor angriper, men avslutningen til Kartal Yilmaz går utenfor.
    85'
    Eray Ozbek
    Eray Ozbek (Kayserispor) kommer seg fri på Sukru Saracoglu Stadium, men avslutningen går utenfor.
    85'
    Fred
    Målsjanse! Fred (Fenerbahce) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    88'
    Fenerbahce angriper i Istanbul. Mert Hakan Yandas avslutter på mål, men greier ikke å score.