Besiktas JK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Frispark for Fenerbahce på egen banehalvdel.
    Volkan Bayarslan signaliserer et frispark til Fenerbahce.
    Necip Uysal (Besiktas JK) får et gult kort av dommer Volkan Bayarslan.
    8'
    10'
    Michy Batshuayi
    Fenerbahce angriper i Istanbul. Michy Batshuayi avslutter på mål, men greier ikke å score.
    10'
    Besiktas, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Fred
    Målsjanse til Fenerbahce! Fred treffer mål, men keeper redder.
    11'
    11'
    Sebastian Szymanski
    Fenerbahce angriper i Istanbul. Sebastian Szymanski fyrer av et skudd som går utenfor.
    12'
    Spillet på Sukru Saracoglu Stadium er stoppet midlertidig fordi Ismail Yuksek ligger nede.
    14'
    Frispark Fenerbahce.
    15'
    Frispark til Fenerbahce på halvdelen til Besiktas JK.
    15'
    Ismail Yuksek er tilbake på banen igjen.
    16'
    Ismail Yuksek vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    18'
    Spillerbytte - Fenerbahce
    Inn: Rade Krunic
    Ut: Ismail Yuksek
    Bytte for Fenerbahce. Rade Krunic kommer inn for Ismail Yuksek på Sukru Saracoglu Stadium.
    18'
    Inn: Caglar Söyüncü
    Ut: Rodrigo Becao
    Fenerbahce gjør sitt andre bytte. Rodrigo Becao erstattes av Caglar Söyüncü.
    19'
    Ismail Yuksek ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Istanbul.
    19'
    Volkan Bayarslan signaliserer et frispark til Besiktas JK på egen banehalvdel.
    20'
    Sjanse til Fenerbahce! Sebastian Szymanski er nær ved å score, men keeper redder.
    21'
    21'
    23'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    24'
    Rødt kort!
    Spilleren på Besiktas får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    25'
    Rødt kort til Besiktas
    Al Musrati
    Utvisning! Besiktas JK må klare seg uten Al Musrati resten av kampen etter et direkte rødt kort.
    25'
    26'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt bortelag.
    28'
    Besiktas JK fosser fremover, men Volkan Bayarslan blåser for offside på Sukru Saracoglu Stadium.
    29'
    Mål for Fenerbahce!
    Fenerbahce 1 - 0 Besiktas
    Mål: Michy Batshuayi
    Målgivende: Dusan Tadic
    Mål! Fenerbahce tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Michy Batshuayi på Sukru Saracoglu Stadium. Dusan Tadic sto for den målgivende pasningen.
    30'
    Fenerbahce fosser forover og Ferdi Kadioglu fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    33'
    33'
    35'
    Volkan Bayarslan tildeler Fenerbahce en corner. Sebastian Szymanski sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    38'
    38'
    Ernest Muci
    Ernest Muci (Besiktas JK) avanserer forover på Sukru Saracoglu Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    40'
    Fenerbahce, prøver et skudd, men det reddes
    40'
    43'
    45'+2
    Frispark for Besiktas JK på egen banehalvdel.
    45'+3
    45'+5
    Spillerbytte - Besiktas
    Inn: Rachid Ghezzal
    Ut: Milot Rashica
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Besiktas JK. Inn kommer Rachid Ghezzal, mens Milot Rashica tar plass på benken.
    46'
    46'
    Rachid Ghezzal (Besiktas JK) løfter inn en corner fra venstre på Sukru Saracoglu Stadium.
    48'
    Jackson Muleka
    Jackson Muleka (Besiktas JK) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    48'
    48'
    Fenerbahce fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    51'
    52'
    Irfan Kahveci
    Irfan Kahveci (Fenerbahce) kommer seg fri på Sukru Saracoglu Stadium, men avslutningen går utenfor.
    54'
    Fred
    Sjanse i Istanbul! Fred (Fenerbahce) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    55'
    55'
    Besiktas JK må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Fenerbahce.
    56'
    Rachid Ghezzal
    Dommer Volkan Bayarslan gir Rachid Ghezzal (Besiktas JK) et gult kort.
    56'
    Rade Krunic
    Målsjanse på Sukru Saracoglu Stadium! Rade Krunic fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    57'
    57'
    59'
    61'
    Inn: Alex Oxlade-Chamberlain
    Ut: Ernest Muci
    Besiktas JK bytter ut Ernest Muci med Alex Oxlade-Chamberlain.
    62'
    Frispark i en god posisjon for Fenerbahce!
    64'
    Dusan Tadic
    Sjanse! Fenerbahce avanserer forover, men Dusan Tadic avslutter utenfor.
    65'
    Volkan Bayarslan signaliserer et frispark til Besiktas JK.
    65'
    Fenerbahce angriper i Istanbul, men blir avblåst for offside.
    67'
    Volkan Bayarslan signaliserer et frispark til Fenerbahce på egen banehalvdel.
    68'
    Fenerbahce 2 - 0 Besiktas
    Mål: Irfan Kahveci
    Målgivende: Sebastian Szymanski
    Fenerbahce går opp i en 2-0 ledelse etter et mål av Irfan Kahveci. Flott spill fra Sebastian Szymanski før målet.
    69'
    71'
    Inn: Edin Dzeko
    Ut: Michy Batshuayi
    Michy Batshuayi (Fenerbahce) erstattes av Edin Dzeko.
    73'
    Irfan Kahveci (Fenerbahce) slår en corner fra høyre side på Sukru Saracoglu Stadium.
    75'
    Volkan Bayarslan signaliserer et frispark til Besiktas JK like utenfor Fenerbahce-området.
    77'
    Gult kort til Fenerbahce
    Bright Osayi-Samuel
    Bright Osayi-Samuel (Fenerbahce) mottar sitt første gule kort for dagen på Sukru Saracoglu Stadium.
    77'
    Alex Oxlade-Chamberlain
    Alex Oxlade-Chamberlain (Besiktas JK) kommer til en målsjanse på Sukru Saracoglu Stadium, men klarer ikke å score.
    78'
    Inn: Cenk Tosun
    Ut: Semih Kilicsoy
    Besiktas JK bytter ut Semih Kilicsoy med Cenk Tosun. Dette er det tredje byttet som Serdar Topraktepe gjør i dagens kamp.
    78'
    Fenerbahce angriper, men blir avblåst for offside.
    81'
    Besiktas JK avanserer forover i Istanbul. Jackson Muleka avslutter, men treffer ikke mål.
    81'
    Volkan Bayarslan tildeler Besiktas JK en corner. Rachid Ghezzal sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    82'
    Mål for Besiktas!
    Fenerbahce 2 - 1 Besiktas
    Mål: Cenk Tosun
    Målgivende: Jackson Muleka
    Mål! Besiktas JK reduserer til 2-1 etter et mål av Cenk Tosun på Sukru Saracoglu Stadium. Det er en fin assist fra Jackson Muleka.
    82'
    Fenerbahce tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    83'
    84'
    87'
    88'
    Inn: Mert Hakan Yandas
    Ut: Sebastian Szymanski
    Sebastian Szymanski (Fenerbahce) erstattes av Mert Hakan Yandas.
    88'
    En av Fenerbahces spillere blir avblåst for offside på Sukru Saracoglu Stadium.
    90'+1
    90'+3
    Omar Colley
    Omar Colley (Besiktas JK) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.