Frispark Feyenoord Rotterdam.
    2'
    Santiago Gimenez
    Sjanse! Feyenoord Rotterdam avanserer forover, men Santiago Gimenez avslutter utenfor.
    3'
    Feyenoord Rotterdam tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    3'
    Feyenoord Rotterdam angriper i Volendam, men blir avblåst for offside.
    5'
    FC Volendam angriper, men blir avblåst for offside.
    6'
    Igor Paixao
    Sjanse til Feyenoord Rotterdam! Igor Paixao er nær ved å score, men keeper redder.
    7'
    FC Volendam, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Calvin Stengs (Feyenoord Rotterdam) slår en corner fra høyre side på Kras Stadion.
    9'
    Darius Johnson
    FC Volendam angriper i Volendam. Darius Johnson fyrer av et skudd som går utenfor.
    11'
    Ingmar Oostrom signaliserer et frispark til Feyenoord Rotterdam på egen banehalvdel.
    12'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Volendam fordi Mats Wieffer får behandling for en skade på banen.
    13'
    Feyenoord Rotterdam slipper å klare seg uten Mats Wieffer som kommer tilbake på banen igjen.
    14'
    Vivaldo
    FC Volendam angriper på Kras Stadion og Vivaldo skyter i stolpen!
    16'
    Sjanse i Volendam! Santiago Gimenez (Feyenoord Rotterdam) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    18'
    18'
    Santiago Gimenez (Feyenoord Rotterdam) kommer seg fri på Kras Stadion, men avslutningen går utenfor.
    19'
    En av FC Volendams spillere går i offside.
    19'
    Offside! Darius Johnson (FC Volendam) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    21'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Mio Backhaus (FC Volendam) vrir seg av smerte i gresset.
    21'
    Mio Backhaus kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Kras Stadion.
    23'
    Ingmar Oostrom signaliserer et frispark til Feyenoord Rotterdam.
    24'
    Lutsharel Geertruida
    Målsjanse! Lutsharel Geertruida (Feyenoord Rotterdam) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    24'
    Calvin Stengs (Feyenoord Rotterdam) løfter inn en corner fra høyre på Kras Stadion.
    26'
    Frispark for Feyenoord Rotterdam på egen banehalvdel.
    27'
    Dommer Ingmar Oostrom venter med å sette i gang spillet fordi George Cox ligger nede.
    29'
    30'
    George Cox er på beina igjen og fortsetter kampen.
    30'
    35'
    39'
    Frispark til Feyenoord Rotterdam på halvdelen til FC Volendam.
    39'
    Gult kort til FC Volendam
    Benaissa Benamar
    Dommer Ingmar Oostrom viser Benaissa Benamar (FC Volendam) det gule kortet.
    39'
    Josh Flint
    Dommeren gir Josh Flint (FC Volendam) et gult kort.
    41'
    Gult kort til Feyenoord
    David Hancko
    David Hancko (Feyenoord Rotterdam) får et gult kort av dommer Ingmar Oostrom.
    41'
    Igor Paixao
    Feyenoord Rotterdam angriper. Igor Paixao får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    43'
    43'
    FC Volendam fosser fremover, men Ingmar Oostrom blåser for offside på Kras Stadion.
    44'
    45'
    Oskar Buur
    Oskar Buur (FC Volendam) pådrar seg et gult kort.
    45'
    45'+2
    Vivaldo
    FC Volendam avanserer forover i Volendam. Vivaldo avslutter, men treffer ikke mål.
    45'+4
    Igor Paixao
    Igor Paixao (Feyenoord Rotterdam) avanserer forover på Kras Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    45'+4
    45'+4
    Igor Paixao
    Feyenoord Rotterdam angriper, men avslutningen til Igor Paixao går utenfor.
    45'+5
    Vivaldo
    Vivaldo (FC Volendam) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+6
    Calvin Stengs
    Sjanse! Feyenoord Rotterdam avanserer forover, men Calvin Stengs avslutter utenfor.
    45'+6
    Spillerbytte - FC Volendam
    Inn: Robert Muhren
    Ut: Vivaldo
    Regillio Simons (FC Volendam) gjør sitt første bytte for dagen. Robert Muhren erstatter Vivaldo.
    46'
    Igor Paixao
    Målsjanse på Kras Stadion! Igor Paixao fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    49'
    49'
    Yankuba Minteh
    Yankuba Minteh (Feyenoord Rotterdam) fyrer av et skudd som går utenfor.
    50'
    51'
    52'
    Igor Paixao
    Målsjanse! Igor Paixao (Feyenoord Rotterdam) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    55'
    Spillerbytte - Feyenoord
    Inn: Bart Nieuwkoop
    Ut: Marcos Lopez
    Feyenoord Rotterdam bytter ut Marcos Lopez med Bart Nieuwkoop. Dette er det første byttet som Arne Slot gjør i dagens kamp.
    56'
    Inn: Ondrej Lingr
    Ut: Yankuba Minteh
    Feyenoord Rotterdam gjør sitt andre bytte. Yankuba Minteh erstattes av Ondrej Lingr.
    56'
    Inn: Quincy Hoeve
    Ut: Zach Booth
    Bytte for FC Volendam. Quincy Hoeve kommer inn for Zach Booth på Kras Stadion.
    59'
    61'
    Quincy Hoeve
    Quincy Hoeve (FC Volendam) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    61'
    I Volendam slår Calvin Stengs en corner fra venstre.
    63'
    Ingmar Oostrom tildeler Feyenoord Rotterdam en corner. Calvin Stengs sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    64'
    Inn: Luke Le Roux
    Ut: Robin Maulun
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Volendam. Inn kommer Luke Le Roux, mens Robin Maulun tar plass på benken.
    65'
    Inn: Leo Sauer
    Ut: Calvin Stengs
    Arne Slot gjør dagens tredje bytte i Volendam, når han tar ut Calvin Stengs og setter inn Leo Sauer.
    65'
    Frisparket tildelt Feyenoord Rotterdam er farlig nær FC Volendams målområde.
    67'
    Darius Johnson ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    67'
    Igor Paixao
    69'
    FC Volendam slipper å klare seg uten Darius Johnson som kommer tilbake på banen i Volendam.
    69'
    I Volendam har et frispark blitt tildelt bortelag.
    70'
    70'
    Spillet på Kras Stadion er stoppet midlertidig fordi Darius Johnson ligger nede.
    71'
    Darius Johnson er tilbake på banen igjen.
    72'
    Inn: Safouane Karim
    Ut: Darius Johnson
    FC Volendam bytter ut Darius Johnson som ikke ser ut til å kunne fortsette. Regillio Simons blir dermed tvunget til å gjøre sitt fjerde bytte og setter inn Safouane Karim.
    73'
    Inn: Calvin Twigt
    Ut: Oskar Buur
    FC Volendam bytter ut Oskar Buur med Calvin Twigt.
    73'
    75'
    George Cox
    George Cox (FC Volendam) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    76'
    76'
    Frispark for FC Volendam på egen banehalvdel.
    77'
    Ingmar Oostrom signaliserer et frispark til FC Volendam på egen banehalvdel.
    79'
    Inn: Ramiz Zerrouki
    Ut: Thomas Beelen
    Thomas Beelen (Feyenoord Rotterdam) erstattes av Ramiz Zerrouki.
    80'
    Inn: Ayase Ueda
    Ut: Igor Paixao
    Feyenoord Rotterdam gjør sitt femte bytte. Igor Paixao erstattes av Ayase Ueda.
    80'
    81'
    Feyenoord Rotterdam fosser forover og David Hancko fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    82'
    82'
    Dommer Ingmar Oostrom ser at linjemannen løfter flagget, og FC Volendams Josh Flint blåses av for offside.
    82'
    Målsjanse til Feyenoord Rotterdam! Lutsharel Geertruida treffer mål, men keeper redder.
    83'
    83'
    Leo Sauer (Feyenoord Rotterdam) slår en corner fra høyre side på Kras Stadion.
    84'
    Quinten Timber
    Quinten Timber (Feyenoord Rotterdam) kommer til en målsjanse på Kras Stadion, men klarer ikke å score.
    84'
    FC Volendam tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    87'
    Timon Wellenreuther
    Dommer Ingmar Oostrom gir Timon Wellenreuther (Feyenoord Rotterdam) et gult kort.
    88'
    David Hancko vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    88'
    David Hancko er tilbake i kampen igjen.
    90'
    Feyenoord Rotterdam fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    90'+1
    90'+3
    Luke Le Roux
    Luke Le Roux (FC Volendam) mottar sitt første gule kort for dagen på Kras Stadion.
    90'+3
    Leo Sauer
    Leo Sauer (Feyenoord Rotterdam) fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'+4
    Frispark FC Volendam.
    90'+5
    Calvin Twigt ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    90'+6
    Bart Nieuwkoop (Feyenoord Rotterdam) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Kras Stadion.
    90'+6
    Calvin Twigt er på beina igjen og fortsetter kampen på Kras Stadion.
    90'+9
    Bart Nieuwkoop ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Volendam.