Mål for Rio Ave FC!
    FC Vizela 0 - 1 Rio Ave FC
    Mål: Aziz
    Målgivende: Umaro Embalo
    Mål! Aziz gir Rio Ave ledelsen 0-1 i Vizela. Umaro Embalo sto for den målgivende pasningen.
    4'
    En av Vizelas spillere blir avblåst for offside på Estadio do FC Vizela.
    5'
    Rio Ave tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Samuel Essende
    Samuel Essende (Vizela) avanserer forover på Estadio do FC Vizela. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    8'
    Rio Ave FC, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Samu (Vizela) løfter inn en corner fra venstre på Estadio do FC Vizela.
    10'
    Umaro Embalo
    I Vizela header Umaro Embalo (Rio Ave) mot mål, men ballen går utenfor.
    12'
    Vizela angriper, men Domingos Quina vinkes av for offside.
    13'
    Frispark Rio Ave.
    16'
    Domingos Quina
    Vizela avanserer forover i Vizela. Domingos Quina avslutter, men treffer ikke mål.
    17'
    Alberto Soro
    Alberto Soro (Vizela) kommer til en målsjanse på Estadio do FC Vizela, men klarer ikke å score.
    19'
    Frispark for Rio Ave på egen banehalvdel.
    20'
    Helder Miguel Azevedo Malheiro tildeler Vizela en corner. Samu sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    21'
    Samu (Vizela) slår en corner fra høyre side på Estadio do FC Vizela.
    24'
    Helder Miguel Azevedo Malheiro signaliserer et frispark til Rio Ave på egen banehalvdel.
    24'
    Emmanuel Boateng ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    25'
    Emmanuel Boateng kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Estadio do FC Vizela.
    26'
    Helder Miguel Azevedo Malheiro signaliserer et frispark til Vizela på egen banehalvdel.
    27'
    Jason Eyenga-Lokilo
    Jason Eyenga-Lokilo (FC Vizela) kommer till avslut men nickar utanför.
    29'
    31'
    Samuel Essende (Vizela) header mot mål, men ballen går utenfor.
    33'
    Tomas Silva
    Vizela fosser forover og Tomas Silva fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    36'
    36'
    Mål for FC Vizela!
    FC Vizela 1 - 1 Rio Ave FC
    Mål: Samuel Essende
    Målgivende: Jason Eyenga-Lokilo
    Samuel Essende (Vizela) header ballen i mål og utligner til 1-1. Det er en fin assist fra Jason Eyenga-Lokilo.
    37'
    Gult kort til Rio Ave FC
    Joao Rafael Brito Teixeira
    Dommeren gir Joao Rafael Brito Teixeira (Rio Ave) et gult kort.
    41'
    Helder Miguel Azevedo Malheiro signaliserer et frispark til Vizela like utenfor Rio Ave-området.
    41'
    I Vizela slår Samu en corner fra venstre.
    43'
    Frispark for Vizela på egen banehalvdel.
    43'
    45'
    Umaro Embalo (Rio Ave) vinkes av for offside i Vizela.
    45'+1
    45'+2
    Miguel Nobrega
    Miguel Nobrega (Rio Ave) får et gult kort av dommer Helder Miguel Azevedo Malheiro.
    45'+3
    Spillerbytte - Rio Ave FC
    Inn: Renato Pantalon
    Ut: Miguel Nobrega
    Bytte for Rio Ave. Renato Pantalon kommer inn for Miguel Nobrega på Estadio do FC Vizela.
    46'
    48'
    Samu (Vizela) slår en corner fra venstre side på Estadio do FC Vizela.
    49'
    Joca
    Joca (Rio Ave) fyrer av et skudd som går utenfor.
    50'
    Helder Miguel Azevedo Malheiro signaliserer et frispark til Rio Ave.
    53'
    55'
    Offside! Emmanuel Boateng (Rio Ave) er alene igjennom, men dommer Helder Miguel Azevedo Malheiro ser at linjemannen er oppe med flagget.
    58'
    Inn: Vitor Hugo Gomes Da Silva
    Ut: Mateo Tanlongo
    Luis Carlos Batalha Freire (Rio Ave) gjør sitt andre bytte for dagen. Vitor Hugo Gomes Da Silva erstatter Mateo Tanlongo.
    58'
    Inn: Fabio Ronaldo Costa Conceicao
    Ut: Joao Rafael Brito Teixeira
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Rio Ave. Inn kommer Fabio Ronaldo Costa Conceicao, mens Joao Rafael Brito Teixeira tar plass på benken.
    58'
    Inn: Joao Pedro Salazar da Graca
    Ut: Aziz
    Aziz (Rio Ave) erstattes av Joao Pedro Salazar da Graca.
    59'
    Offside! Emmanuel Boateng (Rio Ave) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    62'
    Gult kort til FC Vizela
    Dommer Helder Miguel Azevedo Malheiro gir Domingos Quina (Vizela) et gult kort.
    63'
    Vizela tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    64'
    65'
    Samu
    Samu (Vizela) pådrar seg et gult kort.
    66'
    Renato Pantalon
    Renato Pantalon (Rio Ave) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    67'
    70'
    Emmanuel Boateng
    Emmanuel Boateng skyter i stolpen! Nesten mål for Rio Ave.
    71'
    Rio Ave angriper. Umaro Embalo får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    74'
    FC Vizela, prøver et skudd, men det reddes
    74'
    76'
    Spillerbytte - FC Vizela
    Inn: Amadou Ba-Sy
    Ut: Domingos Quina
    Vizela gjør sitt første bytte. Domingos Quina erstattes av Amadou Ba-Sy.
    77'
    Inn: Matheus Pereira de Souza
    Ut: Jason Eyenga-Lokilo
    Vizela bytter ut Jason Eyenga-Lokilo med Matheus Pereira de Souza.
    77'
    Inn: Pedro Ortiz
    Ut: Alberto Soro
    Vizela bytter ut Alberto Soro med Pedro Ortiz.
    79'
    80'
    Vizela må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Rio Ave.
    80'
    Frispark i en god posisjon for Rio Ave!
    82'
    Joca
    Joca (Rio Ave) kommer seg fri på Estadio do FC Vizela, men avslutningen går utenfor.
    82'
    Vizela angriper i Vizela, men blir avblåst for offside.
    84'
    Samu
    Vizela angriper i Vizela. Samu fyrer av et skudd som går utenfor.
    84'
    Frispark til Rio Ave på halvdelen til Vizela.
    85'
    Inn: Ze Manuel
    Ut: Joca
    Joca (Rio Ave) erstattes av Ze Manuel.
    85'
    Diogo Andre Santos Nascimento
    Sjanse! Vizela avanserer forover, men Diogo Andre Santos Nascimento avslutter utenfor.
    86'
    I Vizela har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    87'
    88'
    Pedro Ortiz
    Vizela angriper i Vizela. Pedro Ortiz fyrer av et skudd som går utenfor.
    89'
    Rio Ave fosser fremover, men Umaro Embalo går rett i offsidefella.
    89'
    Vizela angriper i Vizela. Samuel Essende avslutter på mål, men greier ikke å score.