Mål for FC Utrecht!
    FC Utrecht 1 - 0 Go Ahead Eagles
    Mål: Sam Lammers
    Målgivende: Jens Toornstra
    Mål! Sam Lammers gir FC Utrecht ledelsen 1-0 i Utrecht. Jens Toornstra var nest sist på ballen.
    4'
    Go Ahead Eagles angriper, men Sander van der Eijk blåser for offside.
    11'
    Willum Thor Willumsson
    I Utrecht header Willum Thor Willumsson (Go Ahead Eagles) mot mål, men ballen går utenfor.
    13'
    Sam Lammers
    Målsjanse på Stadion Galgenwaard! Sam Lammers fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    17'
    Go Ahead Eagles, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Sam Lammers
    Sam Lammers (FC Utrecht) avanserer forover på Stadion Galgenwaard. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    19'
    19'
    FC Utrecht angriper i Utrecht, men blir avblåst for offside.
    19'
    Frispark til FC Utrecht på halvdelen til Go Ahead Eagles.
    20'
    Sander van der Eijk signaliserer et frispark til Go Ahead Eagles på egen banehalvdel.
    27'
    Frispark Go Ahead Eagles.
    29'
    Sander van der Eijk signaliserer et frispark til Go Ahead Eagles.
    30'
    Joris Kramer
    Joris Kramer (Go Ahead Eagles) kommer til avslutning på Stadion Galgenwaard, men headingen blir reddet.
    31'
    FC Utrecht, prøver et skudd, men det reddes
    31'
    Sander van der Eijk signaliserer et frispark til Go Ahead Eagles like utenfor FC Utrecht-området.
    32'
    Bobby Adekanye
    Bobby Adekanye (Go Ahead Eagles) fyrer av et skudd som går utenfor.
    36'
    Målsjanse! Willum Thor Willumsson (Go Ahead Eagles) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    38'
    I Utrecht har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    39'
    Sander van der Eijk tildeler Go Ahead Eagles en corner. Oliver sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    42'
    Mål for Go Ahead Eagles!
    FC Utrecht 1 - 1 Go Ahead Eagles
    Mål: Gerrit Nauber
    Målgivende: Oliver Edvardsen
    Mål! Go Ahead Eaglesutligner til 1-1 etter en heading av Gerrit Nauber. Det er en fin assist fra Oliver.
    42'
    Hjørnespark til FC Utrecht
    44'
    Go Ahead Eagles angriper, men avslutningen til Bobby Adekanye går utenfor.
    45'+1
    Spillerbytte - FC Utrecht
    Inn: Can Bozdogan
    Ut: Zidane Iqbal
    Ron Jans (FC Utrecht) gjør sitt første bytte for dagen. Can Bozdogan erstatter Zidane Iqbal.
    46'
    Spillerbytte - Go Ahead Eagles
    Inn: Xander Blomme
    Ut: Enric Llansana
    Enric Llansana, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Xander Blomme kommer inn for Go Ahead Eagles.
    46'
    49'
    49'
    Isac Lidberg
    FC Utrecht angriper på Stadion Galgenwaard, men Isac Lidberg header utenfor.
    50'
    Frispark for Go Ahead Eagles på egen banehalvdel.
    50'
    FC Utrecht tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    53'
    Gult kort til FC Utrecht
    Mark Van der Maarel
    Dommeren gir Mark Van der Maarel (FC Utrecht) et gult kort.
    55'
    55'
    Oliver ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    56'
    Inn: Othman Boussaid
    Ut: Mark Van der Maarel
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Utrecht. Inn kommer Othman Boussaid, mens Mark Van der Maarel tar plass på benken.
    58'
    Inn: Hidde Ter Avest
    Ut: Victor Jensen
    Ron Jans gjør dagens andre bytte i Utrecht, når han tar ut Victor Jensen og setter inn Hidde Ter Avest.
    58'
    Inn: Jakob Breum
    Ut: Oliver Edvardsen
    Go Ahead Eagles bytter ut Oliver med Jakob Breum. Dette er det andre byttet som Rene Hake gjør i dagens kamp.
    59'
    Oliver er på beina igjen og fortsetter kampen på Stadion Galgenwaard.
    59'
    Dommer Sander van der Eijk venter med å sette i gang spillet fordi Oliver ligger nede.
    59'
    Sander van der Eijk signaliserer et frispark til FC Utrecht.
    61'
    Hjørnespark til Go Ahead Eagles
    65'
    Go Ahead Eagles tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    69'
    Inn: Anthony Descotte
    Ut: Isac Lidberg
    Bytte for FC Utrecht. Anthony Descotte kommer inn for Isac Lidberg på Stadion Galgenwaard.
    71'
    Go Ahead Eagles avanserer forover i Utrecht. Bobby Adekanye avslutter, men treffer ikke mål.
    72'
    Jakob Breum
    Sjanse! Go Ahead Eagles avanserer forover, men Jakob Breum avslutter utenfor.
    74'
    Jakob Breum (Go Ahead Eagles) slår en corner fra høyre side på Stadion Galgenwaard.
    75'
    Go Ahead Eagles angriper i Utrecht. Bobby Adekanye fyrer av et skudd som går utenfor.
    75'
    76'
    Can Bozdogan
    Sjanse! FC Utrecht avanserer forover, men Can Bozdogan avslutter utenfor.
    79'
    Sjanse i Utrecht! Willum Thor Willumsson (Go Ahead Eagles) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    79'
    79'
    Anthony Descotte
    Anthony Descotte (FC Utrecht) kommer seg fri på Stadion Galgenwaard, men avslutningen går utenfor.
    80'
    Bobby Adekanye ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    81'
    Inn: Finn Stokkers
    Ut: Thibo Baeten
    Go Ahead Eagles bytter ut Thibo Baeten med Finn Stokkers.
    82'
    Inn: Soren Tengstedt
    Ut: Bobby Adekanye
    Go Ahead Eagles gjør sitt fjerde bytte. Bobby Adekanye erstattes av Soren Tengstedt.
    82'
    Bobby Adekanye ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Utrecht.
    82'
    Inn: Adrian Blake
    Ut: Jens Toornstra
    Ron Jans gjør dagens femte bytte i Utrecht, når han tar ut Jens Toornstra og setter inn Adrian Blake.
    83'
    84'
    Adrian Blake
    Adrian Blake (FC Utrecht) kommer til en målsjanse på Stadion Galgenwaard, men klarer ikke å score.
    88'
    Frispark for FC Utrecht på egen banehalvdel.
    89'
    Souffian El Karouani
    Sjanse i Utrecht! Souffian El Karouani (FC Utrecht) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    90'+1
    90'+1
    FC Utrecht 2 - 1 Go Ahead Eagles
    Mål: Can Bozdogan
    Målgivende: Adrian Blake
    FC Utrecht tar ledelsen 2-1 etter en heading fra Can Bozdogan. Flott spill fra Adrian Blake før målet.