I Enschede har et frispark blitt tildelt bortelag.
    Mål for FC Twente!
    FC Twente 1 - 0 Sparta Rotterdam
    Mål: Daan Rots
    Målgivende: Michel Vlap
    Mål! Daan Rots gir FC Twente Enschede ledelsen 1-0 etter en velplassert heading. Flott spill fra Michel Vlap før målet.
    21'
    Gijs Smal
    FC Twente Enschede angriper i Enschede. Gijs Smal avslutter på mål, men greier ikke å score.
    24'
    Sparta Rotterdam, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    Robin Propper
    FC Twente Enschede angriper, men avslutningen til Robin Propper går utenfor.
    34'
    Joshua Brenet
    FC Twente Enschede angriper i Enschede. Joshua Brenet fyrer av et skudd som går utenfor.
    38'
    Skudd på mål, Sparta Rotterdam
    39'
    FC Twente, prøver et skudd, men det reddes
    39'
    Sparta angriper, men blir avblåst for offside.
    40'
    Michal Sadilek
    FC Twente Enschede angriper. Michal Sadilek får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    42'
    42'
    Joshua Brenet (FC Twente Enschede) avanserer forover på Grolsch Veste Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    42'
    42'
    Michel Vlap (FC Twente Enschede) slår en corner fra venstre side på Grolsch Veste Stadium.
    42'
    Rob Dieperink signaliserer et frispark til Sparta på egen banehalvdel.
    42'
    Frispark FC Twente Enschede.
    44'
    Dommer Rob Dieperink venter med å sette i gang spillet fordi Michel Vlap ligger nede.
    44'
    Michel Vlap er tilbake på banen igjen.
    45'+1
    Spillerbytte - Sparta Rotterdam
    Inn: Charles-Andreas Brym
    Ut: Shunsuke Mito
    Bytte for Sparta. Charles-Andreas Brym kommer inn for Shunsuke Mito på Grolsch Veste Stadium.
    46'
    Sparta tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    48'
    En av FC Twente Enschedes spillere blir avblåst for offside på Grolsch Veste Stadium.
    49'
    Gult kort til FC Twente
    Michal Sadilek (FC Twente Enschede) pådrar seg et gult kort.
    51'
    Gijs Smal
    Sjanse! FC Twente Enschede avanserer forover, men Gijs Smal avslutter utenfor.
    52'
    Frispark for FC Twente Enschede på egen banehalvdel.
    55'
    Rob Dieperink tildeler FC Twente Enschede en corner. Michel Vlap sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    59'
    Skade: FC Twente
    61'
    61'
    62'
    Tilbake fra skade: FC Twente
    62'
    Michel Vlap
    Sjanse i Enschede! Michel Vlap (FC Twente Enschede) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    62'
    62'
    63'
    Rob Dieperink signaliserer et frispark til FC Twente Enschede på egen banehalvdel.
    68'
    Gult kort til Sparta Rotterdam
    Pelle Clement
    Pelle Clement (Sparta) får et gult kort av dommer Rob Dieperink.
    69'
    Spillerbytte - FC Twente
    Inn: Myron Boadu
    Ut: Sem Steijn
    Sem Steijn (FC Twente Enschede) erstattes av Myron Boadu.
    69'
    70'
    I Enschede slår Gijs Smal en corner fra høyre.
    71'
    Skudd utenfor mål, FC Twente
    72'
    Inn: Metinho
    Ut: Jonathan De Guzman
    Sparta bytter ut Jonathan De Guzman med Metinho.
    72'
    74'
    Michel Vlap (FC Twente Enschede) løfter inn en corner fra venstre på Grolsch Veste Stadium.
    75'
    Inn: Anass Salah-Eddine
    Ut: Youri Regeer
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Twente Enschede. Inn kommer Anass Salah-Eddine, mens Youri Regeer tar plass på benken.
    75'
    FC Twente 2 - 0 Sparta Rotterdam
    Mål: Myron Boadu
    Målgivende: Anass Salah-Eddine
    Myron Boadu øker FC Twente Enschedes ledelse til 2-0! Anass Salah-Eddine sto for den målgivende pasningen.