FC Twente Enschede tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Frispark til FC Twente Enschede på halvdelen til Sparta Rotterdam.
    FC Twente, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    En av Sparta Rotterdams spillere blir avblåst for offside.
    7'
    Martin Van den Kerkhof signaliserer et frispark til Sparta Rotterdam på egen banehalvdel.
    10'
    10'
    10'
    Frispark for Sparta Rotterdam på egen banehalvdel.
    11'
    Martin Van den Kerkhof tildeler FC Twente Enschede en corner. Vaclav Cerny sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    13'
    Sparta Rotterdam angriper i Enschede, men blir avblåst for offside.
    14'
    Hjørnespark til Sparta Rotterdam
    22'
    Frispark for FC Twente Enschede på egen banehalvdel.
    23'
    Danilo
    FC Twente Enschede avanserer forover i Enschede. Danilo avslutter, men treffer ikke mål.
    23'
    24'
    26'
    26'
    Hjørnespark til FC Twente
    31'
    Sparta Rotterdam tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    32'
    35'
    Martin Van den Kerkhof signaliserer et frispark til FC Twente Enschede på egen banehalvdel.
    35'
    FC Twente Enschede fosser fremover, men Martin Van den Kerkhof blåser for offside på Grolsch Veste Stadium.
    37'
    I Enschede har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    38'
    Frispark FC Twente Enschede.
    42'
    43'
    45'
    Martin Van den Kerkhof signaliserer et frispark til Sparta Rotterdam.
    45'+1
    Mål for Sparta Rotterdam!
    FC Twente 0 - 1 Sparta Rotterdam
    Mål: Mario Engels
    Mario Engels dundrer ballen i mål og Sparta Rotterdam tar ledelsen 0-1 på Grolsch Veste Stadium.
    45'+2
    46'
    46'
    FC Twente Enschede fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    47'
    Deroy Duarte
    Deroy Duarte (Sparta Rotterdam) fyrer av et skudd som går utenfor.
    48'
    Wout Brama
    Wout Brama (FC Twente Enschede) kommer seg fri på Grolsch Veste Stadium, men avslutningen går utenfor.
    49'
    Sparta Rotterdam angriper, men blir avblåst for offside.
    50'
    I Enschede slår Vaclav Cerny en corner fra venstre.
    52'
    Spillerbytte - Sparta Rotterdam
    Inn: Jeffry Fortes
    Ut: Sven Mijnans
    Sparta Rotterdam bytter ut Sven Mijnans med Jeffry Fortes.
    54'
    Vaclav Cerny (FC Twente Enschede) løfter inn en corner fra høyre på Grolsch Veste Stadium.
    55'
    Danilo
    FC Twente Enschede angriper og Danilo får avsluttet. Headingen treffer ikke Sparta Rotterdam-målet.
    55'
    Martin Van den Kerkhof signaliserer et frispark til FC Twente Enschede.
    56'
    61'
    65'
    66'
    Kik Pierie
    Kik Pierie (FC Twente Enschede) kommer til avslutning på Grolsch Veste Stadium, men headingen blir reddet.
    66'
    Sparta Rotterdam, prøver et skudd, men det reddes
    66'
    FC Twente 0 - 2 Sparta Rotterdam
    Mål: Deroy Duarte
    Målgivende: Mica Pinto
    Mål! Sparta Rotterdam øker ledelsen til 0-2 etter en scoring av Deroy Duarte på Grolsch Veste Stadium. Det er en fin assist fra Mica Pinto.
    67'
    Det blir farlig! Frispark for FC Twente Enschede er nær straffområde.
    68'
    Spillerbytte - FC Twente
    Inn: Halil Dervisoglu
    Ut: Vaclav Cerny
    Ron Jans gjør dagens første bytte i Enschede, når han tar ut Vaclav Cerny og setter inn Halil Dervisoglu.
    68'
    Luka Ilic
    Målsjanse! Luka Ilic (FC Twente Enschede) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    69'
    Inn: Reda Kharchouch
    Ut: Mario Engels
    Bytte for Sparta Rotterdam. Reda Kharchouch kommer inn for Mario Engels på Grolsch Veste Stadium.
    70'
    Sparta Rotterdam angriper, men Martin Van den Kerkhof blåser for offside.
    71'
    Målet til Sparta Rotterdam sjekkes av VAR
    72'
    Målet til Sparta Rotterdam blir annullert
    73'
    73'
    Sparta Rotterdam må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FC Twente Enschede.
    78'
    Inn: Alexander Jeremejeff
    Ut: Queensy Menig
    FC Twente Enschede bytter ut Queensy Menig med Alexander Jeremejeff. Dette er det andre byttet som Ron Jans gjør i dagens kamp.
    79'
    Inn: Dario Dumic
    Ut: Julio Pleguezuelo
    Ron Jans (FC Twente Enschede) gjør sitt tredje bytte for dagen. Dario Dumic erstatter Julio Pleguezuelo.
    80'
    Inn: Ramiz Zerrouki
    Ut: Godfried Roemeratoe
    Ron Jans gjør dagens fjerde bytte i Enschede, når han tar ut Godfried Roemeratoe og setter inn Ramiz Zerrouki.
    80'
    Inn: Jesse Bosch
    Ut: Luka Ilic
    FC Twente Enschede gjør sitt femte bytte. Luka Ilic erstattes av Jesse Bosch.
    80'
    82'
    Gult kort til FC Twente
    Kik Pierie
    Dommer Martin Van den Kerkhof viser Kik Pierie (FC Twente Enschede) det gule kortet.
    82'
    Inn: Tom Beugelsdijk
    Ut: Wouter Burger
    Sparta Rotterdam bytter ut Wouter Burger med Tom Beugelsdijk. Dette er det tredje byttet som Henk Fraser gjør i dagens kamp.
    83'
    Inn: Bryan Smeets
    Ut: Lennart Thy
    Lennart Thy (Sparta Rotterdam) erstattes av Bryan Smeets.
    83'
    Halil Dervisoglu
    FC Twente Enschede angriper i Enschede. Halil Dervisoglu fyrer av et skudd som går utenfor.
    85'
    En av FC Twente Enschedes spillere går i offside.
    86'
    Bryan Smeets
    Sparta Rotterdam fosser forover og Bryan Smeets fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    87'
    87'
    Bryan Smeets (Sparta Rotterdam) slår en corner fra venstre side på Grolsch Veste Stadium.