Danny Makkelie signaliserer et frispark til Heracles Almelo.
    13'
    15'
    Heracles Almelo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til FC Twente Enschede på egen banehalvdel.
    16'
    Gult kort til Heracles
    Justin Hoogma
    Justin Hoogma (Heracles Almelo) pådrar seg et gult kort.
    17'
    Frispark FC Twente Enschede.
    17'
    Justin Hoogma (Heracles Almelo) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Grolsch Veste Stadium.
    18'
    Justin Hoogma ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Enschede.
    19'
    20'
    25'
    Jordy Bruijn (Heracles Almelo) løfter inn en corner fra venstre på Grolsch Veste Stadium.
    28'
    FC Twente Enschede tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    31'
    Myron Boadu
    Sjanse til FC Twente Enschede! Myron Boadu er nær ved å score, men keeper redder.
    32'
    32'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til Heracles Almelo på egen banehalvdel.
    35'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Enschede fordi Navajo Bakboord får behandling for en skade på banen.
    36'
    Navajo Bakboord er tilbake i kampen igjen.
    37'
    37'
    Gult kort til FC Twente
    Ricky Van Wolfswinkel
    Ricky Van Wolfswinkel (FC Twente Enschede) mottar sitt første gule kort for dagen på Grolsch Veste Stadium.
    39'
    39'
    40'
    Frispark for FC Twente Enschede på egen banehalvdel.
    40'
    Frispark i en god posisjon for FC Twente Enschede!
    43'
    Fredrik Oppegård
    Dommeren gir Fredrik Oppegård (Heracles Almelo) et gult kort.
    43'
    Sem Steijn
    FC Twente Enschede angriper i Enschede. Sem Steijn fyrer av et skudd som går utenfor.
    44'
    45'+1
    Robin Propper
    Målsjanse! Robin Propper (FC Twente Enschede) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+3
    Spillerbytte - FC Twente
    Inn: Youri Regeer
    Ut: Alfons Sampsted
    Alfons Sampsted (FC Twente Enschede) erstattes av Youri Regeer.
    46'
    Bryan Limbombe
    Heracles Almelo angriper i Enschede. Bryan Limbombe avslutter på mål, men greier ikke å score.
    50'
    FC Twente, prøver et skudd, men det reddes
    50'
    53'
    Daan Rots
    Daan Rots (FC Twente Enschede) avanserer forover på Grolsch Veste Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    53'
    53'
    I Enschede har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    53'
    Mål for FC Twente!
    FC Twente 1 - 0 Heracles
    Mål: Myron Boadu
    Målgivende: Gijs Smal
    I Enschede tar FC Twente Enschede ledelsen 1-0 etter et mål av Myron Boadu. Det er en fin assist fra Gijs Smal.
    54'
    56'
    57'
    57'
    Inn: Michel Vlap
    Ut: Myron Boadu
    FC Twente Enschede bytter ut Myron Boadu med Michel Vlap. Dette er det andre byttet som Joseph Oosting gjør i dagens kamp.
    58'
    Inn: Thomas Bruns
    Ut: Ruben Roosken
    Heracles Almelo bytter ut Ruben Roosken med Thomas Bruns.
    61'
    Hjørnespark til Heracles
    61'
    Inn: Marko Vejinovic
    Ut: Jordy Bruijn
    Bytte for Heracles Almelo. Marko Vejinovic kommer inn for Jordy Bruijn på Grolsch Veste Stadium.
    61'
    63'
    64'
    64'
    65'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til FC Twente Enschede like utenfor Heracles Almelo-området.
    66'
    Michel Vlap
    Michel Vlap (FC Twente Enschede) fyrer av et skudd som går utenfor.
    66'
    67'
    Michel Vlap
    Sjanse! FC Twente Enschede avanserer forover, men Michel Vlap avslutter utenfor.
    68'
    70'
    Jizz Hornkamp
    Heracles Almelo angriper, men avslutningen til Jizz Hornkamp går utenfor.
    71'
    Michal Sadilek
    FC Twente Enschede avanserer forover i Enschede. Michal Sadilek avslutter, men treffer ikke mål.
    72'
    Kelvin Leerdam ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    73'
    Heracles Almelo slipper å klare seg uten Kelvin Leerdam som kommer tilbake på banen igjen.
    74'
    76'
    Inn: Sven Sonnenberg
    Ut: Kelvin Leerdam
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Heracles Almelo. Inn kommer Sven Sonnenberg, mens Kelvin Leerdam tar plass på benken.
    76'
    Inn: Mohamed Sankoh
    Ut: Bryan Limbombe
    Heracles Almelo gjør sitt fjerde bytte. Bryan Limbombe erstattes av Mohamed Sankoh.
    76'
    Inn: Alec Van Hoorenbeeck
    Ut: Robin Propper
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Twente Enschede. Inn kommer Alec Van Hoorenbeeck, mens Robin Propper tar plass på benken.