Fortuna Sittard angriper, men Rob Dieperink blåser for offside.
    3'
    FC Twente Enschede angriper i Enschede, men blir avblåst for offside.
    6'
    Rob Dieperink signaliserer et frispark til FC Twente Enschede like utenfor Fortuna Sittard-området.
    7'
    I Enschede har et frispark blitt tildelt bortelag.
    9'
    Frispark for FC Twente Enschede på egen banehalvdel.
    11'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Ricky Van Wolfswinkel (FC Twente Enschede) vrir seg av smerte i gresset.
    13'
    Ricky Van Wolfswinkel er på beina igjen og fortsetter kampen.
    13'
    Frispark FC Twente Enschede.
    14'
    Gult kort til Fortuna Sittard
    Rodrigo Guth
    Dommeren gir Rodrigo Guth (Fortuna Sittard) et gult kort.
    14'
    Ricky Van Wolfswinkel
    Målsjanse til FC Twente Enschede! Ricky Van Wolfswinkel treffer mål, men keeper redder.
    18'
    Fortuna Sittard, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Sem Steijn
    Sjanse! FC Twente Enschede avanserer forover, men Sem Steijn avslutter utenfor.
    20'
    Rob Dieperink signaliserer et frispark til Fortuna Sittard på egen banehalvdel.
    23'
    I Enschede slår Michel Vlap en corner fra venstre.
    30'
    Fortuna Sittard tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    FC Twente Enschede tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    31'
    Alen Halilovic
    Alen Halilovic (Fortuna Sittard) fyrer av et skudd som går utenfor.
    33'
    Frispark til FC Twente Enschede på halvdelen til Fortuna Sittard.
    35'
    Andre gule kort til Fortuna Sittard
    Dommer Rob Dieperink gir Rodrigo Guth (Fortuna Sittard) nok et gult kort, som automatisk etterfølges av et rødt!
    35'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    36'
    Rødt kort!
    Spilleren på Fortuna Sittard får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    36'
    Sem Steijn
    FC Twente Enschede fosser forover og Sem Steijn fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    37'
    37'
    Spillerbytte - Fortuna Sittard
    Inn: Sadik Fofana
    Ut: Alen Halilovic
    Fortuna Sittard bytter ut Alen Halilovic med Sadik Fofana. Dette er det første byttet som Danny Buijs gjør i dagens kamp.
    38'
    Michael Verrips ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    39'
    Fortuna Sittard slipper å klare seg uten Michael Verrips som kommer tilbake på banen igjen.
    39'
    Hjørnespark til FC Twente
    44'
    Frispark i en god posisjon for Fortuna Sittard!
    45'+1
    Rob Dieperink signaliserer et frispark til FC Twente Enschede på egen banehalvdel.
    45'+2
    FC Twente, prøver et skudd, men det reddes
    45'+3
    Oguzhan Ozyakup
    Sjanse til Fortuna Sittard! Oguzhan Ozyakup er nær ved å score, men keeper redder.
    45'+4
    Spillerbytte - FC Twente
    Inn: Youri Regeer
    Ut: Gijs Smal
    Bytte for FC Twente Enschede. Youri Regeer kommer inn for Gijs Smal på Grolsch Veste Stadium.
    46'
    Inn: Naci Unuvar
    Ut: Alfons Sampsted
    Joseph Oosting gjør dagens andre bytte i Enschede, når han tar ut Alfons Sampsted og setter inn Naci Unuvar.
    46'
    Frispark for Fortuna Sittard på egen banehalvdel.
    46'
    50'
    Daan Rots
    FC Twente Enschede angriper i Enschede. Daan Rots avslutter på mål, men greier ikke å score.
    51'
    51'
    Sem Steijn
    FC Twente Enschede angriper. Sem Steijn får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    51'
    51'
    Fortuna Sittard scorer selvmål!
    FC Twente 1 - 0 Fortuna Sittard
    Mål: Sadik Fofana
    Målgivende: Sem Steijn
    Mål! Sadik Fofana gir FC Twente Enschede en 1-0 ledelse. Sem Steijn var nest sist på ballen.
    52'
    Sem Steijn
    Målsjanse! Sem Steijn (FC Twente Enschede) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    55'
    55'
    Dommer Rob Dieperink venter med å sette i gang spillet fordi Michal Sadilek ligger nede.
    56'
    Michal Sadilek kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Grolsch Veste Stadium.
    57'
    Rob Dieperink signaliserer et frispark til FC Twente Enschede.
    57'
    Kaj Sierhuis
    Kaj Sierhuis (Fortuna Sittard) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    57'
    Skudd på mål, FC Twente
    61'
    61'
    62'
    Daan Rots
    Målsjanse på Grolsch Veste Stadium! Daan Rots fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    62'
    62'
    62'
    Inn: Alessio Da Cruz
    Ut: Kaj Sierhuis
    Danny Buijs (Fortuna Sittard) gjør sitt andre bytte for dagen. Alessio Da Cruz erstatter Kaj Sierhuis.
    63'
    Inn: Justin Lonwijk
    Ut: Ragnar Oratmangoen
    Fortuna Sittard gjør sitt tredje bytte. Ragnar Oratmangoen erstattes av Justin Lonwijk.
    63'
    66'
    67'
    Justin Lonwijk
    Justin Lonwijk (Fortuna Sittard) mottar sitt første gule kort for dagen på Grolsch Veste Stadium.
    67'
    Inn: Max Bruns
    Ut: Mees Hilgers
    FC Twente Enschede bytter ut Mees Hilgers med Max Bruns. Dette er det tredje byttet som Joseph Oosting gjør i dagens kamp.
    69'
    Spillet på Grolsch Veste Stadium er stoppet midlertidig fordi Oguzhan Ozyakup ligger nede.
    73'
    Inn: Anass Salah-Eddine
    Ut: Sem Steijn
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Twente Enschede. Inn kommer Anass Salah-Eddine, mens Sem Steijn tar plass på benken.
    75'
    Oguzhan Ozyakup ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Enschede.
    75'
    78'
    Robin Propper
    I Enschede header Robin Propper (FC Twente Enschede) mot mål, men ballen går utenfor.
    78'
    Inn: Rosier Loreintz
    Ut: Mitchell Dijks
    Bytte for Fortuna Sittard. Rosier Loreintz kommer inn for Mitchell Dijks på Grolsch Veste Stadium.
    79'
    Inn: Kristoffer Peterson
    Ut: Oguzhan Ozyakup
    Danny Buijs (Fortuna Sittard) tar ut Oguzhan Ozyakup som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Kristoffer Peterson.
    79'
    Inn: Carel Eiting
    Ut: Mathias Kjølø
    Mathias Kjolo (FC Twente Enschede) erstattes av Carel Eiting.
    79'
    Kan FC Twente Enschede utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    81'
    Daan Rots
    Daan Rots skyter i stolpen! Nære på for FC Twente Enschede.
    85'
    85'
    Rob Dieperink tildeler FC Twente Enschede en corner. Carel Eiting sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    86'
    Mål for FC Twente!
    FC Twente 2 - 0 Fortuna Sittard
    Mål: Ricky Van Wolfswinkel
    Målgivende: Carel Eiting
    Mål! Ricky Van Wolfswinkel øker FC Twente Enschedes ledelse til 2-0 på Grolsch Veste Stadium. Det er en fin assist fra Carel Eiting.