2-1
2-2
Berghuis67' (Str.)
    Kampen har startet.
    Offside! Danilo (FC Twente Enschede) er alene igjennom, men dommer Danny Makkelie ser at linjemannen er oppe med flagget.
    6'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til Feyenoord Rotterdam.
    10'
    Gult kort til FC Twente
    Jayden Oosterwolde
    Jayden Oosterwolde (FC Twente Enschede) mottar sitt første gule kort for dagen på Grolsch Veste Stadium.
    10'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og FC Twente Enschede får straffe!
    12'
    FC Twente scorer på straffe!
    FC Twente 1 - 0 Feyenoord
    Mål: Danilo
    FC Twente Enschede går opp i en 1-0 ledelse etter at Danilo setter straffesparket sikkert i mål på Grolsch Veste Stadium.
    13'
    Mål for FC Twente!
    FC Twente 2 - 0 Feyenoord
    Mål: Tyronne Ebuehi
    Mål! Tyronne Ebuehi øker FC Twente Enschedes ledelse til 2-0 på Grolsch Veste Stadium.
    14'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til Feyenoord Rotterdam på egen banehalvdel.
    18'
    Frispark for Feyenoord Rotterdam på egen banehalvdel.
    18'
    Danny Makkelie tildeler FC Twente Enschede en corner. Luciano Narsingh sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    20'
    Frispark til FC Twente Enschede på halvdelen til Feyenoord Rotterdam.
    21'
    Det blir farlig! Frispark for FC Twente Enschede er nær straffområde.
    22'
    Mål for Feyenoord!
    FC Twente 2 - 1 Feyenoord
    Mål: Jens Toornstra
    Jens Toornstra scorer og reduserer dermed til 2-1.
    24'
    Offside! Steven Berghuis blir vinket av og Feyenoord Rotterdam må dermed bygge opp et nytt angrep.
    31'
    Feyenoord Rotterdam tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    33'
    Danilo
    Sjanse i Enschede! Danilo (FC Twente Enschede) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    37'
    Feyenoord, prøver et skudd, men det reddes
    37'
    I Enschede slår Steven Berghuis en corner fra høyre.
    42'
    Steven Berghuis
    Steven Berghuis (Feyenoord Rotterdam) avanserer forover på Grolsch Veste Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    42'
    FC Twente, prøver et skudd, men det reddes
    42'
    45'+1
    I Enschede har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    47'
    Luciano Narsingh
    FC Twente Enschede angriper. Luciano Narsingh får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    50'
    50'
    Luciano Narsingh (FC Twente Enschede) slår en corner fra venstre side på Grolsch Veste Stadium.
    50'
    Tyrell Malacia
    Målsjanse! Tyrell Malacia (Feyenoord Rotterdam) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    53'
    Steven Berghuis (Feyenoord Rotterdam) løfter inn en corner fra høyre på Grolsch Veste Stadium.
    54'
    Gult kort til Feyenoord
    Uros Spajic
    Uros Spajic (Feyenoord Rotterdam) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    56'
    I Enschede slår Luciano Narsingh en corner fra venstre.
    59'
    Spillerbytte - Feyenoord
    Inn: Leroy Fer
    Ut: Orkun Kökcü
    Dick Advocaat (Feyenoord Rotterdam) gjør sitt andre bytte for dagen. Leroy Fer erstatter Orkun Kokcu.
    60'
    60'
    Frispark Feyenoord Rotterdam.
    61'
    Marcos Senesi
    Feyenoord Rotterdam angriper, men avslutningen til Marcos Senesi går utenfor.
    62'
    Spillerbytte - FC Twente
    Inn: Gijs Smal
    Ut: Jayden Oosterwolde
    FC Twente Enschede bytter ut Jayden Oosterwolde med Gijs Smal. Dette er det første byttet som Ron Jans gjør i dagens kamp.
    64'
    Queensy Menig
    FC Twente Enschede angriper i Enschede. Queensy Menig avslutter på mål, men greier ikke å score.
    64'
    64'
    Feyenoord Rotterdam har fått straffespark i Enschede!
    67'
    Feyenoord scorer på straffe!
    FC Twente 2 - 2 Feyenoord
    Mål: Steven Berghuis
    Steven Berghuis setter ballen i mål fra straffemerket på Grolsch Veste Stadium. Dermed står det 2-2 i Enschede.
    67'
    Frispark FC Twente Enschede.
    68'
    69'
    69'
    Inn: Lutsharel Geertruida
    Ut: Bart Nieuwkoop
    Feyenoord Rotterdam gjør sitt første bytte. Bart Nieuwkoop erstattes av Lutsharel Geertruida.
    70'
    Inn: Nathangelo Alexandro Markelo
    Ut: Tyronne Ebuehi
    FC Twente Enschede bytter ut Tyronne Ebuehi med Nathan Markelo.
    72'
    76'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til FC Twente Enschede.
    76'
    Luis Sinisterra
    Luis Sinisterra (Feyenoord Rotterdam) kommer til en målsjanse på Grolsch Veste Stadium, men klarer ikke å score.
    77'
    Queensy Menig (FC Twente Enschede) kommer seg fri på Grolsch Veste Stadium, men avslutningen går utenfor.
    78'
    Gijs Smal (FC Twente Enschede) løfter inn en corner fra venstre på Grolsch Veste Stadium.
    86'
    Inn: Thijs Van Leeuwen
    Ut: Luciano Narsingh
    Luciano Narsingh (FC Twente Enschede) erstattes av Leeuwen Thijs Van.
    86'
    Inn: Daan Rots
    Ut: Queensy Menig
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Twente Enschede. Inn kommer Daan Rots, mens Queensy Menig tar plass på benken.
    87'
    Inn: Issah Abass
    Ut: Danilo
    FC Twente Enschede bytter ut Danilo med Issah Abass.
    87'
    Inn: Ridgeciano Haps
    Ut: Luis Sinisterra
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Feyenoord Rotterdam. Inn kommer Ridgeciano Haps, mens Luis Sinisterra tar plass på benken.
    87'
    Dommer Danny Makkelie ser at linjemannen løfter flagget, og Feyenoord Rotterdams Jens Toornstra blåses av for offside.
    89'
    90'
    Dommeren gir Marcos Senesi (Feyenoord Rotterdam) et gult kort.
    90'
    Danny Makkelie tildeler Feyenoord Rotterdam en corner. Steven Berghuis sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.