Frispark for FC Twente Enschede på egen banehalvdel.
    FC Twente Enschede avanserer forover på Grolsch Veste Stadium og Danilo kommer til avslutning. Headingen blir klarert av FC Utrecht.
    Frispark til FC Utrecht på halvdelen til FC Twente Enschede.
    5'
    En av FC Twente Enschedes spillere blir avblåst for offside på Grolsch Veste Stadium.
    9'
    Luciano Narsingh
    FC Twente Enschede fosser forover og Luciano Narsingh fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    9'
    9'
    Hjørnespark til FC Twente
    10'
    FC Utrecht tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    Adam Maher
    Adam Maher (FC Utrecht) kommer til en målsjanse på Grolsch Veste Stadium, men klarer ikke å score.
    11'
    Kevin Blom signaliserer et frispark til FC Twente Enschede på egen banehalvdel.
    14'
    En av FC Twente Enschedes spillere går i offside.
    14'
    19'
    20'
    FC Twente Enschede tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    Gult kort til FC Utrecht
    Eljero Elia
    Dommeren gir Eljero Elia (FC Utrecht) et gult kort.
    21'
    Frispark FC Utrecht.
    22'
    27'
    Mål for FC Twente!
    FC Twente 1 - 0 FC Utrecht
    Mål: Danilo
    Målgivende: Luciano Narsingh
    Mål! Danilo gir FC Twente Enschede en 1-0 ledelse. Det er en fin assist fra Luciano Narsingh.
    28'
    Queensy Menig
    Queensy Menig (FC Twente Enschede) fyrer av et skudd som går utenfor.
    31'
    FC Twente Enschede angriper i Enschede, men blir avblåst for offside.
    32'
    Kevin Blom signaliserer et frispark til FC Utrecht.
    34'
    Gyrano Kerk
    FC Utrecht angriper, men avslutningen til Gyrano Kerk går utenfor.
    36'
    Adam Maher
    Sjanse i Enschede! Adam Maher (FC Utrecht) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    37'
    FC Twente, prøver et skudd, men det reddes
    37'
    Adam Maher
    Adam Maher (FC Utrecht) avanserer forover på Grolsch Veste Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    40'
    40'
    43'
    Frispark for FC Utrecht på egen banehalvdel.
    44'
    I Enschede har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    44'
    Eljero Elia
    Eljero Elia (FC Utrecht) kommer seg fri på Grolsch Veste Stadium, men avslutningen går utenfor.
    45'+1
    Adam Maher (FC Utrecht) slår en corner fra høyre side på Grolsch Veste Stadium.
    46'
    I Enschede slår Adam Maher en corner fra høyre.
    46'
    Adam Maher (FC Utrecht) løfter inn en corner fra høyre på Grolsch Veste Stadium.
    49'
    Mål for FC Utrecht!
    FC Twente 1 - 1 FC Utrecht
    Mål: Sander Van de Streek
    Målgivende: Othman Boussaid
    Mål! bortelag utligner ved Sander Van de Streek. Stillingen er nå 1-1. Othman Boussaid sto for den målgivende pasningen.
    49'
    I Enschede har et frispark blitt tildelt bortelag.
    52'
    54'
    FC Twente 1 - 2 FC Utrecht
    Mål: Gyrano Kerk
    Gyrano Kerk dundrer ballen i mål og FC Utrecht tar ledelsen 1-2 på Grolsch Veste Stadium.
    55'
    En av FC Utrechts spillere blir avblåst for offside.
    56'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og FC Utrecht får straffe!
    59'
    Gult kort til FC Twente
    Joel Drommel
    Joel Drommel (FC Twente Enschede) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    60'
    FC Utrecht får straffe på Grolsch Veste Stadium. Sander Van de Streek mislykkes med å sette den i mål!
    60'
    Kik Pierie
    Dommer Kevin Blom gir Kik Pierie (FC Twente Enschede) et gult kort.
    62'
    Jayden Oosterwolde
    Jayden Oosterwolde (FC Twente Enschede) mottar sitt første gule kort for dagen på Grolsch Veste Stadium.
    62'
    Willem Janssen
    Willem Janssen (FC Utrecht) får gult kort og må dermed stå over en kamp.
    62'
    63'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Kik Pierie (FC Twente Enschede) vrir seg av smerte i gresset.
    65'
    Spillerbytte - FC Twente
    Inn: Dario Dumic
    Ut: Kik Pierie
    Dario Dumic (FC Twente Enschede) erstatter Kik Pierie som ser ut til å måtte forlate Grolsch Veste Stadium med en skade.
    66'
    Spillerbytte - FC Utrecht
    Inn: Bart Ramselaar
    Ut: Eljero Elia
    Eljero Elia (FC Utrecht) erstattes av Bart Ramselaar.
    67'
    Adam Maher
    FC Utrecht angriper i Enschede. Adam Maher avslutter på mål, men greier ikke å score.
    70'
    70'
    Dommer Kevin Blom venter med å sette i gang spillet fordi Jayden Oosterwolde ligger nede.
    73'
    Inn: Emil Bergström
    Ut: Hidde Ter Avest
    Rene Hake (FC Utrecht) gjør sitt andre bytte for dagen. Emil Bergström erstatter Hidde Ter Avest.
    74'
    Jayden Oosterwolde er på beina igjen og fortsetter kampen.
    75'
    Kevin Blom signaliserer et frispark til FC Twente Enschede.
    75'
    Inn: Nathangelo Alexandro Markelo
    Ut: Jayden Oosterwolde
    Ron Jans (FC Twente Enschede) tar ut Jayden Oosterwolde som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Nathan Markelo.
    76'
    Inn: Daan Rots
    Ut: Jesse Bosch
    Ron Jans gjør dagens tredje bytte i Enschede, når han tar ut Jesse Bosch og setter inn Daan Rots.
    76'
    Frisparket tildelt FC Twente Enschede er farlig nær FC Utrechts målområde.
    80'
    Mark Van der Maarel
    Mark Van der Maarel (FC Utrecht) får et gult kort av dommer Kevin Blom.
    80'
    Frispark FC Twente Enschede.
    83'
    Inn: Moussa Sylla
    Ut: Othman Boussaid
    FC Utrecht gjør sitt tredje bytte. Othman Boussaid erstattes av Moussa Sylla.
    85'
    Inn: Urby Emanuelson
    Ut: Sander Van de Streek
    Bytte for FC Utrecht. Urby Emanuelson kommer inn for Sander Van de Streek på Grolsch Veste Stadium.
    85'
    85'
    86'
    FC Twente Enschede avanserer forover i Enschede. Queensy Menig avslutter, men treffer ikke mål.
    87'
    I Enschede slår Gijs Smal en corner fra venstre.
    88'
    Godfried Roemeratoe
    Målsjanse på Grolsch Veste Stadium! Godfried Roemeratoe fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.