Målsjanse! Thomas Robinet (Almere City FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    En av Almere City FCs spillere blir avblåst for offside på Grolsch Veste Stadium.
    5'
    Frispark til Almere City FC på halvdelen til FC Twente Enschede.
    7'
    Sem Steijn
    Målsjanse på Grolsch Veste Stadium! Sem Steijn fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    10'
    Almere City FC, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Hjørnespark til FC Twente
    10'
    Mål for FC Twente!
    FC Twente 1 - 0 Almere City FC
    Mål: Mathias Kjølø
    Målgivende: Michal Sadilek
    FC Twente Enschede leder 1-0 etter en scoring av Mathias Kjolo. Michal Sadilek sto for den målgivende pasningen.
    10'
    Sherel Floranus vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    12'
    Almere City FC slipper å klare seg uten Sherel Floranus som kommer tilbake på banen i Enschede.
    14'
    Ingmar Oostrom signaliserer et frispark til Almere City FC.
    19'
    Gult kort til FC Twente
    Youri Regeer
    Youri Regeer (FC Twente Enschede) mottar sitt første gule kort for dagen på Grolsch Veste Stadium.
    19'
    I Enschede har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    21'
    FC Twente Enschede fosser fremover, men Ingmar Oostrom blåser for offside på Grolsch Veste Stadium.
    24'
    FC Twente Enschede tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    Frispark for FC Twente Enschede på egen banehalvdel.
    29'
    Gult kort til Almere City FC
    Hamdi Akujobi
    Dommer Ingmar Oostrom viser Hamdi Akujobi (Almere City FC) det gule kortet.
    29'
    Frispark FC Twente Enschede.
    30'
    Sem Steijn
    FC Twente Enschede angriper i Enschede. Sem Steijn avslutter på mål, men greier ikke å score.
    36'
    36'
    Offside! Sem Steijn blir vinket av og FC Twente Enschede må dermed bygge opp et nytt angrep.
    36'
    Almere City FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FC Twente Enschede.
    40'
    42'
    Michel Vlap
    FC Twente Enschede fosser forover og Michel Vlap fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    43'
    43'
    Ingmar Oostrom signaliserer et frispark til FC Twente Enschede på egen banehalvdel.
    45'
    45'+1
    Frispark i en god posisjon for FC Twente Enschede!
    46'
    Sem Steijn
    FC Twente Enschede angriper, men avslutningen til Sem Steijn går utenfor.
    47'
    Michal Sadilek
    Målsjanse til FC Twente Enschede! Michal Sadilek treffer mål, men keeper redder.
    50'
    50'
    50'
    FC Twente 2 - 0 Almere City FC
    Mål: Sem Steijn
    Sem Steijn øker FC Twente Enschedes ledelse til 2-0!
    52'
    Målet til FC Twente sjekkes av VAR
    53'
    Målet til FC Twente blir stående
    54'
    57'
    59'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Ricky Van Wolfswinkel (FC Twente Enschede) vrir seg av smerte i gresset.
    61'
    Spillet på Grolsch Veste Stadium er stoppet midlertidig fordi Michal Sadilek ligger nede.
    62'
    Hjørnespark til Almere City FC
    62'
    FC Twente Enschede slipper å klare seg uten Ricky Van Wolfswinkel som kommer tilbake på banen igjen.
    62'
    Michal Sadilek er tilbake på banen igjen.
    62'
    Milan Corryn
    Sjanse! Almere City FC avanserer forover, men Milan Corryn avslutter utenfor.
    62'
    Spillerbytte - FC Twente
    Inn: Mitchell Van Bergen
    Ut: Michel Vlap
    Bytte for FC Twente Enschede. Mitchell Van Bergen kommer inn for Michel Vlap på Grolsch Veste Stadium.
    63'
    64'
    Almere City FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    65'
    Spillerbytte - Almere City FC
    Inn: Kornelius Normann Hansen
    Ut: Milan Corryn
    Almere City FC gjør sitt første bytte. Milan Corryn erstattes av Kornelius Normann Hansen.
    66'
    Inn: Rajiv Van La Parra
    Ut: Joey Jacobs
    Almere City FC bytter ut Joey Jacobs med Rajiv Van La Parra.
    66'
    67'
    68'
    Mål for Almere City FC!
    FC Twente 2 - 1 Almere City FC
    Mål: Kornelius Normann Hansen
    Målgivende: Peer Koopmeiners
    Mål! Kornelius Normann Hansen reduserer til 2-1 på Grolsch Veste Stadium i Enschede. Peer Koopmeiners var nest sist på ballen.
    73'
    Frispark for Almere City FC på egen banehalvdel.
    75'
    77'
    Inn: Faiz Mattoir
    Ut: Jochem Ritmeester Van De Kamp
    Alex Pastoor gjør dagens tredje bytte i Enschede, når han tar ut Jochem Ritmeester Van De Kamp og setter inn Faiz Mattoir.
    77'
    79'
    Inn: Alvaro Pena
    Ut: Stije Resink
    Alex Pastoor (Almere City FC) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Alvaro Pena erstatter Stije Resink.
    79'
    80'
    Inn: Younes Taha El Idrissi
    Ut: Youri Regeer
    FC Twente Enschede bytter ut Youri Regeer med Younes Taha El Idrissi. Dette er det andre byttet som Joseph Oosting gjør i dagens kamp.
    82'
    Inn: Alfons Sampsted
    Ut: Sem Steijn
    FC Twente Enschede bytter ut Sem Steijn med Alfons Sampsted. Dette er det tredje byttet som Joseph Oosting gjør i dagens kamp.
    82'
    FC Twente 3 - 1 Almere City FC
    Mål: Daan Rots
    Målgivende: Younes Taha El Idrissi
    FC Twente Enschede går opp i en 3-1 ledelse etter et mål av Daan Rots. Flott spill fra Younes Taha El Idrissi før målet.
    84'
    85'
    85'
    86'
    Inn: Gijs Besselink
    Ut: Mathias Kjølø
    Bytte for FC Twente Enschede. Gijs Besselink kommer inn for Mathias Kjolo på Grolsch Veste Stadium.
    87'
    Inn: Carel Eiting
    Ut: Daan Rots
    Joseph Oosting gjør dagens femte bytte i Enschede, når han tar ut Daan Rots og setter inn Carel Eiting.
    87'
    Inn: Theo Barbet
    Ut: Peer Koopmeiners
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Almere City FC. Inn kommer Theo Barbet, mens Peer Koopmeiners tar plass på benken.