Machida Z tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Frispark til Machida Z på halvdelen til FC Tokyo.
    Keiya Sento (Machida Z) løfter inn en corner fra venstre på Ajinomoto Stadium.
    Mål for Machida Zelvia!
    FC Tokyo 0 - 1 Machida Zelvia
    Mål: Sangho Na
    Målgivende: Keiya Sento
    I Tokyo tar Machida Z ledelsen 0-1 etter et mål av Sangho Na. Flott spill fra Keiya Sento før målet.
    14'
    I Tokyo har et frispark blitt tildelt bortelag.
    15'
    17'
    18'
    VAR sjekker om det er straffe til FC Tokyo
    20'
    Dommeren dømmer straffe til FC Tokyo
    20'
    Straffe til FC Tokyo
    20'
    FC Tokyo scorer på straffe!
    FC Tokyo 1 - 1 Machida Zelvia
    Mål: Tsuyoshi Ogashiwa
    Tsuyoshi Ogashiwa banker inn et straffespark på Ajinomoto Stadium og utligner dermed til 1-1 for FC Tokyo.
    21'
    22'
    Gult kort til Machida Zelvia
    Kazuki Fujimoto
    Dommer Shu Kawamata gir Kazuki Fujimoto (Machida Z) et gult kort.
    22'
    I Tokyo slår Kashifu Bangunagande en corner fra venstre.
    23'
    FC Tokyo 1 - 2 Machida Zelvia
    Mål: Oh Sehun
    Målgivende: Henry Heroki Mochizuki
    Machida Z tar ledelsen 1-2 etter en heading fra Oh Sehun. Henry Heroki Mochizuki var nest sist på ballen.
    25'
    Målet til Machida Zelvia sjekkes av VAR
    26'
    Målet til Machida Zelvia blir stående
    27'
    Frispark Machida Z.
    27'
    FC Tokyo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    29'
    Ibrahim Dresevic
    Ibrahim Dresevic (Machida Z) kommer seg fri på Ajinomoto Stadium, men avslutningen går utenfor.
    30'
    31'
    Ingen straffe til FC Tokyo
    31'
    Shu Kawamata signaliserer et frispark til FC Tokyo like utenfor Machida Z-området.
    33'
    Shu Kawamata signaliserer et frispark til FC Tokyo.
    36'
    Kashifu Bangunagande (FC Tokyo) slår en corner fra venstre side på Ajinomoto Stadium.
    40'
    Henrique Trevisan
    Henrique Trevisan (FC Tokyo) prøver å heade ballen i mål på Ajinomoto Stadium, men mislykkes.
    40'
    40'
    Shu Kawamata signaliserer et frispark til Machida Z på egen banehalvdel.
    40'
    Frispark til FC Tokyo på halvdelen til Machida Z.
    41'
    Kota Tawaratsumida
    Kota Tawaratsumida (FC Tokyo) fyrer av et skudd som går utenfor.
    42'
    44'
    Frispark FC Tokyo.
    44'
    Shu Kawamata tildeler FC Tokyo en corner. Kashifu Bangunagande sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'
    Henrique Trevisan (FC Tokyo) header mot mål, men ballen går utenfor.
    45'
    Oh Sehun
    Oh Sehun (Machida Z) kommer til avslutning på Ajinomoto Stadium, men headingen blir reddet.
    45'+3
    FC Tokyo, prøver et skudd, men det reddes
    45'+3
    45'+3
    Spillerbytte - Machida Zelvia
    Inn: Byron Vasquez
    Ut: Daigo Takahashi
    Go Kuroda (Machida Z) gjør sitt første bytte for dagen. Byron Vasquez erstatter Daigo Takahashi.
    46'
    52'
    53'
    Kashifu Bangunagande (FC Tokyo) løfter inn en corner fra venstre på Ajinomoto Stadium.
    55'
    Shu Kawamata tildeler FC Tokyo en corner. Kashifu Bangunagande sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    58'
    Kosuke Shirai
    Sjanse til FC Tokyo! Kosuke Shirai er nær ved å score, men keeper redder.
    60'
    60'
    Inn: Shunta Araki
    Ut: Sangho Na
    Go Kuroda gjør dagens andre bytte i Tokyo, når han tar ut Sangho Na og setter inn Shunta Araki.
    61'
    FC Tokyo angriper på Ajinomoto Stadium og Kota Tawaratsumida får en strålende mulighet. Ballen treffer tverrliggeren!
    62'
    Tsuyoshi Ogashiwa ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    63'
    Spillerbytte - FC Tokyo
    Inn: Jandir Breno Souza Silva
    Ut: Tsuyoshi Ogashiwa
    Peter Cklamovski (FC Tokyo) blir nødt til å gjøre sitt første bytte. Jandir Breno Souza Silva erstatter Tsuyoshi Ogashiwa som sannsynligvis er skadet.
    65'
    Jandir Breno Souza Silva
    FC Tokyo fosser forover og Jandir Breno Souza Silva fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    66'
    66'
    Inn: Takuya Yasui
    Ut: Keiya Sento
    Machida Z bytter ut Keiya Sento med Takuya Yasui.
    70'
    Inn: Mitchell Duke
    Ut: Oh Sehun
    Machida Z gjør sitt fjerde bytte. Oh Sehun erstattes av Mitchell Duke.
    71'
    Inn: Ryunosuke Sato
    Ut: Kota Tawaratsumida
    Bytte for FC Tokyo. Ryunosuke Sato kommer inn for Kota Tawaratsumida på Ajinomoto Stadium.
    73'
    Inn: Riki Harakawa
    Ut: Takahiro Ko
    Takahiro Ko (FC Tokyo) erstattes av Riki Harakawa.
    73'
    Riki Harakawa (FC Tokyo) slår en corner fra høyre side på Ajinomoto Stadium.
    73'
    74'
    I Tokyo har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    75'
    FC Tokyo angriper, men Shu Kawamata blåser for offside.
    76'
    77'
    FC Tokyo angriper i Tokyo, men blir avblåst for offside.
    79'
    Hjørnespark til Machida Zelvia
    79'
    81'
    81'
    82'
    Offside! Ryunosuke Sato blir vinket av og FC Tokyo må dermed bygge opp et nytt angrep.