FC St. Pauli fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    SV Wehen Wiesbaden tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    Marcel Hartel
    Målsjanse! Marcel Hartel (FC St. Pauli) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    14'
    FC St. Pauli avanserer forover i Hamburg. Marcel Hartel avslutter, men treffer ikke mål.
    18'
    I Hamburg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    20'
    Gult kort til SV Wehen Wiesbaden
    Martin Angha
    Martin Angha får gult kort og må stå over en kamp for SV Wehen Wiesbaden!
    20'
    FC St. Pauli angriper i Hamburg, men blir avblåst for offside.
    23'
    Frispark til FC St. Pauli på halvdelen til SV Wehen Wiesbaden.
    24'
    SV Wehen Wiesbaden angriper, men blir avblåst for offside.
    26'
    Timo Gerach tildeler FC St. Pauli en corner. Marcel Hartel sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    29'
    Frispark for SV Wehen Wiesbaden på egen banehalvdel.
    29'
    Timo Gerach signaliserer et frispark til SV Wehen Wiesbaden på egen banehalvdel.
    31'
    Frispark for FC St. Pauli på egen banehalvdel.
    32'
    Nick Batzner
    Nick Batzner (SV Wehen Wiesbaden) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    32'
    35'
    Marcel Hartel (FC St. Pauli) slår en corner fra venstre side på Millerntor-Stadion.
    37'
    I Hamburg slår Marcel Hartel en corner fra venstre.
    38'
    39'
    SV Wehen Wiesbaden angriper, men Timo Gerach blåser for offside.
    41'
    Marcel Hartel (FC St. Pauli) løfter inn en corner fra høyre på Millerntor-Stadion.
    43'
    Philipp Treu
    Philipp Treu (FC St. Pauli) kommer seg fri på Millerntor-Stadion, men avslutningen går utenfor.
    44'
    Timo Gerach signaliserer et frispark til FC St. Pauli på egen banehalvdel.
    44'
    45'+2
    Mål for FC St. Pauli!
    FC St. Pauli 1 - 0 SV Wehen Wiesbaden
    Mål: Marcel Hartel
    Målgivende: Johannes Eggestein
    Mål! Marcel Hartel gir FC St. Pauli en 1-0 ledelse. Flott spill fra Johannes Eggestein før målet.
    47'
    En av FC St. Paulis spillere blir avblåst for offside.
    49'
    51'
    Gult kort til FC St. Pauli
    Emmanouil Saliakas
    Emmanouil Saliakas (FC St. Pauli) mottar sitt første gule kort for dagen på Millerntor-Stadion.
    51'
    Jackson Irvine
    Sjanse til FC St. Pauli! Jackson Irvine er nær ved å score, men keeper redder.
    54'
    SV Wehen Wiesbaden, prøver et skudd, men det reddes
    54'
    54'
    Elias Saad
    Elias Saad (FC St. Pauli) fyrer av et skudd som går utenfor.
    55'
    Florian Carstens
    Florian Carstens får gult kort av dommer Timo Gerach, og må dermed stå over en kamp for SV Wehen Wiesbaden.
    57'
    Kan FC St. Pauli utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    57'
    Marcel Hartel (FC St. Pauli) avanserer forover på Millerntor-Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    58'
    58'
    58'
    En av SV Wehen Wiesbadens spillere går i offside.
    59'
    Spillerbytte - SV Wehen Wiesbaden
    Inn: John Iredale
    Ut: Nick Batzner
    SV Wehen Wiesbaden gjør sitt første bytte. Nick Batzner erstattes av John Iredale.
    59'
    Timo Gerach signaliserer et frispark til SV Wehen Wiesbaden.
    61'
    Marcel Hartel (FC St. Pauli) kommer til en målsjanse på Millerntor-Stadion, men klarer ikke å score.
    65'
    Marcel Hartel (FC St. Pauli) løfter inn en corner fra venstre på Millerntor-Stadion.
    68'
    71'
    Sjanse! FC St. Pauli avanserer forover, men Marcel Hartel avslutter utenfor.
    72'
    Elias Saad
    Elias Saad (FC St. Pauli) kommer seg fri på Millerntor-Stadion, men avslutningen går utenfor.
    73'
    Inn: Sascha Mockenhaupt
    Ut: Thijmen Goppel
    SV Wehen Wiesbaden bytter ut Thijmen Goppel med Sascha Mockenhaupt.
    74'
    Inn: Kianz Froese
    Ut: Julius Kade
    Julius Kade (SV Wehen Wiesbaden) erstattes av Kianz Froese.
    74'
    Hjørnespark til SV Wehen Wiesbaden
    75'
    Inn: Gino Fechner
    Ut: Robin Heusser
    Markus Kauczinski gjør dagens fjerde bytte i Hamburg, når han tar ut Robin Heusser og setter inn Gino Fechner.
    75'
    75'
    Skudd på mål, SV Wehen Wiesbaden
    75'
    FC St. Pauli, prøver et skudd, men det reddes
    75'
    Spillerbytte - FC St. Pauli
    Inn: Maurides Roque Junior
    Ut: Johannes Eggestein
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC St. Pauli. Inn kommer Maurides Roque Junior, mens Johannes Eggestein tar plass på benken.
    76'
    Eric Smith
    Eric Smith (FC St. Pauli) kommer til en målsjanse på Millerntor-Stadion, men klarer ikke å score.
    78'
    John Iredale
    John Iredale (SV Wehen Wiesbaden) fyrer av et skudd på Millerntor-Stadion – i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    81'
    81'
    Inn: Nico Rieble
    Ut: Amar Catic
    Markus Kauczinski (SV Wehen Wiesbaden) gjør sitt femte bytte for dagen. Nico Rieble erstatter Amar Catic.
    83'
    Mål for SV Wehen Wiesbaden!
    FC St. Pauli 1 - 1 SV Wehen Wiesbaden
    Mål: John Iredale
    Målgivende: Florian Carstens
    John Iredale utligner til 1-1 på Millerntor-Stadion. Florian Carstens var nest sist på ballen.
    84'
    Inn: Conor Metcalfe
    Ut: Oladapo Afolayan
    FC St. Pauli bytter ut Oladapo Afolayan med Conor Metcalfe.
    86'
    Hjørnespark til FC St. Pauli
    86'
    Conor Metcalfe
    Sjanse i Hamburg! Conor Metcalfe (FC St. Pauli) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    88'
    88'
    Elias Saad
    Elias Saad (FC St. Pauli) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.