St. Gallen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Luca Piccolo signaliserer et frispark til St. Gallen.
    Albert Vallci
    I St. Gallen får Albert Vallci (FC St. Gallen 1879) en chans till avslut. Nicken dock utanför.
    23'
    Christian Witzig
    Målsjanse på kybunpark! Christian Witzig fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    24'
    Young Boys, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    Joel Monteiro
    BSC Young Boys angriper. Joel Monteiro får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    25'
    25'
    En av BSC Young Boyss spillere blir avblåst for offside.
    25'
    Frispark for BSC Young Boys på egen banehalvdel.
    27'
    Skudd på mål, Young Boys
    29'
    29'
    Frispark til BSC Young Boys på halvdelen til St. Gallen.
    31'
    Luca Piccolo signaliserer et frispark til BSC Young Boys like utenfor St. Gallen-området.
    32'
    33'
    Luca Piccolo tildeler BSC Young Boys en corner. Fabian Rieder sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    34'
    36'
    Julian Von Moos
    St. Gallen angriper, men avslutningen til Julian Von Moos går utenfor.
    37'
    Christian Witzig (St. Gallen) slår en corner fra høyre side på kybunpark.
    40'
    Luca Piccolo tildeler St. Gallen en corner. Christian Witzig sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    41'
    Gult kort til FC St. Gallen 1879
    Julian Von Moos (St. Gallen) får et gult kort av dommer Luca Piccolo.
    42'
    Gult kort til Young Boys
    Fabian Rieder
    Fabian Rieder (BSC Young Boys) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    42'
    42'
    BSC Young Boys må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra St. Gallen.
    43'
    Spillerbytte - FC St. Gallen 1879
    Inn: Leon Dajaku
    Ut: Willem Geubbels
    Willem Geubbels (St. Gallen) erstattes av Leon Dajaku.
    46'
    Frispark i en god posisjon for BSC Young Boys!
    47'
    Albert Vallci (St. Gallen) mottar et gult kort på kybunpark, og må dermed stå over en kamp pga for mange gule kort denne sesongen.
    48'
    48'
    48'
    Straffe til Young Boys
    52'
    Young Boys scorer på straffe!
    FC St. Gallen 1879 0 - 1 Young Boys
    Mål: Cedric Itten
    Mål! Cedric Itten gir BSC Young Boys ledelsen etter et straffespark. 0-1.
    53'
    BSC Young Boys tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    54'
    I St.Gallen har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    54'
    St. Gallen angriper i St.Gallen. Christian Witzig fyrer av et skudd som går utenfor.
    56'
    56'
    Miguel Chaiwa
    Miguel Chaiwa (BSC Young Boys) pådrar seg et gult kort.
    58'
    58'
    Frisparket tildelt BSC Young Boys er farlig nær St. Gallens målområde.
    59'
    Skudd på mål, FC St. Gallen 1879
    60'
    60'
    61'
    Frispark for St. Gallen på egen banehalvdel.
    63'
    Inn: Jordi Quintilla
    Ut: Albert Vallci
    Bytte for St. Gallen. Jordi Quintilla kommer inn for Albert Vallci på kybunpark.
    64'
    Spillerbytte - Young Boys
    Inn: Lewin Blum
    Ut: Miguel Chaiwa
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for BSC Young Boys. Inn kommer Lewin Blum, mens Miguel Chaiwa tar plass på benken.
    65'
    Inn: Meschak Elia
    Ut: Donat Rrudhani
    BSC Young Boys bytter ut Donat Rrudhani med Meschak Elia. Dette er det andre byttet som Raphael Wicky gjør i dagens kamp.
    65'
    Frispark St. Gallen.
    69'
    Det blir farlig! Frispark for BSC Young Boys er nær straffområde.
    70'
    Michael Kempter
    Dommeren gir Michael Kempter (St. Gallen) et gult kort.
    70'
    Joel Monteiro (BSC Young Boys) header utenfor.
    71'
    Inn: Isaac Schmidt
    Ut: Michael Kempter
    Peter Zeidler (St. Gallen) gjør sitt tredje bytte for dagen. Isaac Schmidt erstatter Michael Kempter.
    71'
    74'
    74'
    Inn: Jean-Pierre Nsame
    Ut: Cedric Itten
    BSC Young Boys bytter ut Cedric Itten med Jean-Pierre Nsame.
    75'
    75'
    77'
    80'
    Inn: Fabian Schubert
    Ut: Julian Von Moos
    Peter Zeidler gjør dagens fjerde bytte i St.Gallen, når han tar ut Julian Von Moos og setter inn Fabian Schubert.
    80'
    Inn: Chadrac Akolo
    Ut: Christian Witzig
    Peter Zeidler gjør dagens femte bytte i St.Gallen, når han tar ut Christian Witzig og setter inn Chadrac Akolo.
    80'
    Luca Piccolo signaliserer et frispark til BSC Young Boys på egen banehalvdel.
    80'
    Filip Ugrinic (BSC Young Boys) løfter inn en corner fra høyre på kybunpark.
    83'
    Mål for Young Boys!
    FC St. Gallen 1879 0 - 2 Young Boys
    Mål: Jean-Pierre Nsame
    Målgivende: Filip Ugrinic
    Mål! Jean-Pierre Nsame (BSC Young Boys) header inn 0-2. Det er en fin assist fra Filip Ugrinic.