I St.Gallen har et frispark blitt tildelt bortelag.
    Gult kort til FC St. Gallen 1879
    Betim Fazliji
    Betim Fazliji (FC St. Gallen 1879) får et gult kort av dommer Urs Schnyder.
    4'
    Urs Schnyder signaliserer et frispark til FC St. Gallen 1879 på egen banehalvdel.
    5'
    Frispark BSC Young Boys.
    6'
    Felix Mambimbi
    Målsjanse! Felix Khonde Mambimbi (BSC Young Boys) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    7'
    En av BSC Young Boyss spillere går i offside.
    8'
    Mål for FC St. Gallen 1879!
    FC St. Gallen 1879 1 - 0 Young Boys
    Mål: Thody Elie Youan
    Mål! Thody Elie Youan gir FC St. Gallen 1879 en 1-0 ledelse.
    9'
    I St.Gallen slår Victor Ruiz Abril en corner fra høyre.
    13'
    BSC Young Boys tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Frispark for FC St. Gallen 1879 på egen banehalvdel.
    17'
    Spillet på kybunpark er stoppet midlertidig fordi Basil Stillhart ligger nede.
    17'
    18'
    BSC Young Boys angriper, men blir avblåst for offside.
    19'
    Basil Stillhart er tilbake i kampen igjen.
    22'
    23'
    Michel Aebischer (BSC Young Boys) løfter inn en corner fra høyre på kybunpark.
    28'
    Urs Schnyder signaliserer et frispark til FC St. Gallen 1879.
    29'
    Gult kort til Young Boys
    Cedric Zesiger
    Cedric Zesiger (BSC Young Boys) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    29'
    29'
    Frispark til FC St. Gallen 1879 på halvdelen til BSC Young Boys.
    31'
    Jean-Pierre Nsame
    Jean-Pierre Nsame (BSC Young Boys) pådrar seg et gult kort.
    31'
    Jordi Quintilla
    Målsjanse på kybunpark! Jordi Quintilla fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    33'
    Young Boys, prøver et skudd, men det reddes
    33'
    33'
    Offside! Lukas Gortler (FC St. Gallen 1879) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    34'
    Victor Ruiz
    Dommer Urs Schnyder viser Victor Ruiz Abril (FC St. Gallen 1879) det gule kortet.
    35'
    Frispark for BSC Young Boys på egen banehalvdel.
    35'
    FC St. Gallen 1879 tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    38'
    41'
    Chukwubuike Adamu (FC St. Gallen 1879) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på kybunpark.
    44'
    FC St. Gallen 1879 slipper å klare seg uten Chukwubuike Adamu som kommer tilbake på banen i St.Gallen.
    45'+1
    I St.Gallen har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    46'
    49'
    Urs Schnyder signaliserer et frispark til BSC Young Boys.
    49'
    50'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Jordi Quintilla (FC St. Gallen 1879) vrir seg av smerte i gresset.
    51'
    Jordi Quintilla ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i St.Gallen.
    52'
    Victor Ruiz Abril (FC St. Gallen 1879) slår en corner fra venstre side på kybunpark.
    55'
    56'
    VAR sjekker om det er straffe til Young Boys
    59'
    Dommeren dømmer straffe til Young Boys
    60'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og BSC Young Boys får straffe av Urs Schnyder på kybunpark.
    60'
    Young Boys scorer på straffe!
    FC St. Gallen 1879 1 - 1 Young Boys
    Mål: Jean-Pierre Nsame
    Jean-Pierre Nsame utligner til 1-1 for BSC Young Boys etter et velplassert straffespark på kybunpark.
    62'
    Lukas Gortler
    Dommer Urs Schnyder gir Lukas Gortler (FC St. Gallen 1879) et gult kort.
    63'
    Vincent Sierro
    Vincent Sierro (BSC Young Boys) mottar sitt første gule kort for dagen på kybunpark.
    63'
    Straffe! Dommer Urs Schnyder plasserer ballen på krittmerket for BSC Young Boys...
    64'
    67'
    Dommer Urs Schnyder gir Felix Khonde Mambimbi (BSC Young Boys) et gult kort.
    67'
    Spillerbytte - Young Boys
    Inn: Jordan Siebatcheu
    Ut: Jean-Pierre Nsame
    Gerardo Seoane gjør dagens første bytte i St.Gallen, når han tar ut Jean-Pierre Nsame og setter inn Jordan Siebatcheu.
    68'
    Inn: Meschak Elia
    Ut: Felix Mambimbi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for BSC Young Boys. Inn kommer Meschak Elia, mens Felix Khonde Mambimbi tar plass på benken.
    68'
    Spillerbytte - FC St. Gallen 1879
    Inn: Jeremy Guillemenot
    Ut: Thody Elie Youan
    FC St. Gallen 1879 bytter ut Thody Elie Youan med Jeremy Guillemenot. Dette er det første byttet som Peter Zeidler gjør i dagens kamp.
    71'
    Det blir farlig! Frispark for FC St. Gallen 1879 er nær straffområde.
    73'
    FC St. Gallen 1879 har fått straffespark på kybunpark!
    74'
    FC St. Gallen 1879 scorer på straffe!
    FC St. Gallen 1879 2 - 1 Young Boys
    Mål: Victor Ruiz
    FC St. Gallen 1879 tar ledelsen 2-1 etter et velplassert straffespark av Victor Ruiz Abril.
    74'
    Inn: Marvin Spielmann
    Ut: Christian Fassnacht
    BSC Young Boys gjør sitt tredje bytte. Christian Fassnacht erstattes av Marvin Spielmann.
    75'
    Inn: Euclides Cabral
    Ut: Chukwubuike Adamu
    Peter Zeidler (FC St. Gallen 1879) gjør sitt andre bytte for dagen. Euclides Cabral erstatter Chukwubuike Adamu.
    75'
    Urs Schnyder tildeler BSC Young Boys en corner. Michel Aebischer sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    77'
    78'
    Victor Ruiz Abril (FC St. Gallen 1879) løfter inn en corner fra høyre på kybunpark.
    79'
    81'
    Mål for Young Boys!
    FC St. Gallen 1879 2 - 2 Young Boys
    Mål: Meschak Elia
    Mål! BSC Young Boys utligner på kybunpark. Målscorer: Meschak Elia.
    82'
    Inn: Sandro Lauper
    Ut: Michel Aebischer
    BSC Young Boys bytter ut Michel Aebischer med Sandro Lauper.
    83'
    Inn: Fabian Rieder
    Ut: Vincent Sierro
    Bytte for BSC Young Boys. Fabian Rieder kommer inn for Vincent Sierro på kybunpark.
    83'
    Inn: Nicolas Luchinger
    Ut: Victor Ruiz
    Victor Ruiz Abril (FC St. Gallen 1879) erstattes av Nicolas Luchinger.
    83'
    Inn: Boris Babic
    Ut: Kwadwo Duah
    Kwadwo Duah (FC St. Gallen 1879) erstattes av Boris Babic.
    83'
    84'
    Frispark FC St. Gallen 1879.
    85'
    86'
    Meschak Elia
    Meschak Elia (BSC Young Boys) mottar sitt første gule kort for dagen på kybunpark.
    86'
    Dommer Urs Schnyder ser at linjemannen løfter flagget, og BSC Young Boyss Fabian Rieder blåses av for offside.
    88'
    BSC Young Boys angriper. Meschak Elia får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    90'
    FC St. Gallen 1879, prøver et skudd, men det reddes
    90'
    Urs Schnyder tildeler BSC Young Boys en corner. Jordan Siebatcheu sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.