1-1
Toma57'
2-1
2-2
    Fedayi San tildeler St. Gallen en corner. Chima Okoroji sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    3'
    Matteo Di Giusto
    Winterthur fosser forover og Matteo Di Giusto fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    4'
    FC St. Gallen 1879, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    I St.Gallen slår Matteo Di Giusto en corner fra venstre.
    5'
    Frispark for Winterthur på egen banehalvdel.
    6'
    Mål for FC St. Gallen 1879!
    FC St. Gallen 1879 1 - 0 FC Winterthur
    Mål: Jovan Milosevic
    Mål! Jovan Milosevic gir St. Gallen ledelsen 1-0 i St.Gallen.
    6'
    Skudd på mål, FC St. Gallen 1879
    8'
    FC Winterthur, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Fedayi San signaliserer et frispark til Winterthur på egen banehalvdel.
    8'
    10'
    10'
    Skudd utenfor mål, FC St. Gallen 1879
    13'
    Patrick Sutter
    St. Gallen avanserer forover i St.Gallen. Patrick Sutter avslutter, men treffer ikke mål.
    15'
    Winterthur tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Christian Witzig (St. Gallen) slår en corner fra venstre side på kybunpark.
    17'
    Luca Zuffi (Winterthur) løfter inn en corner fra venstre på kybunpark.
    26'
    Frispark for St. Gallen på egen banehalvdel.
    26'
    27'
    Sayfallah Ltaief
    Sayfallah Ltaief (Winterthur) kommer til en målsjanse på kybunpark, men klarer ikke å score.
    28'
    Luca Zuffi (Winterthur) løfter inn en corner fra høyre på kybunpark.
    30'
    I St.Gallen slår Luca Zuffi en corner fra høyre.
    30'
    Kan Winterthur utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    31'
    Luca Zuffi
    Winterthur angriper. Luca Zuffi får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    32'
    32'
    Frispark i en god posisjon for Winterthur!
    32'
    Mihailo Stevanovic
    St. Gallen angriper i St.Gallen. Mihailo Stevanovic fyrer av et skudd som går utenfor.
    34'
    Spillerbytte - FC St. Gallen 1879
    Inn: Julian Von Moos
    Ut: Jovan Milosevic
    St. Gallen bytter ut Jovan Milosevic med Julian Von Moos.
    35'
    Fedayi San signaliserer et frispark til St. Gallen på egen banehalvdel.
    36'
    Fedayi San tildeler Winterthur en corner. Luca Zuffi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+1
    Inn: Bastien Toma
    Ut: Patrick Sutter
    St. Gallen gjør sitt andre bytte. Patrick Sutter erstattes av Bastien Toma.
    46'
    Mål for FC Winterthur!
    FC St. Gallen 1879 1 - 1 FC Winterthur
    Mål: Boubacar Fofana
    Målgivende: Luca Zuffi
    Mål! Boubacar Fofana utligner til 1-1. Luca Zuffi sto for den målgivende pasningen.
    46'
    Hjørnespark til FC St. Gallen 1879
    48'
    Frispark Winterthur.
    49'
    Fedayi San signaliserer et frispark til Winterthur.
    49'
    Gult kort til FC St. Gallen 1879
    Mattia Zanotti
    Dommeren gir Mattia Zanotti (St. Gallen) et gult kort.
    49'
    51'
    53'
    53'
    53'
    Julian Von Moos
    Målsjanse på kybunpark! Julian Von Moos fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    54'
    54'
    57'
    57'
    FC St. Gallen 1879 2 - 1 FC Winterthur
    Mål: Bastien Toma
    Målgivende: Christian Witzig
    Bastien Toma setter ballen i nettet og St. Gallen leder nå 2-1. Flott spill fra Christian Witzig før målet.
    57'
    60'
    66'
    Skudd på mål, FC Winterthur
    68'
    68'
    69'
    Inn: Felix Mambimbi
    Ut: Julian Von Moos
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for St. Gallen. Inn kommer Felix Mambimbi, mens Julian Von Moos tar plass på benken.
    70'
    Fedayi San signaliserer et frispark til St. Gallen like utenfor Winterthur-området.
    70'
    Gult kort til FC Winterthur
    Remo Arnold
    Dommer Fedayi San gir Remo Arnold (Winterthur) et gult kort.
    70'
    Andre gule kort til FC St. Gallen 1879
    Dommer Fedayi San gir Mattia Zanotti (St. Gallen) nok et gult kort, som automatisk etterfølges av et rødt!
    71'
    Spillerbytte - FC Winterthur
    Inn: Basil Stillhart
    Ut: Alexandre Jankewitz
    Bytte for Winterthur. Basil Stillhart kommer inn for Alexandre Jankewitz på kybunpark.
    72'
    Inn: Randy Schneider
    Ut: Matteo Di Giusto
    Matteo Di Giusto (Winterthur) erstattes av Randy Schneider.
    72'
    Inn: Nishan Burkart
    Ut: Tobias Schattin
    Patrick Rahmen gjør dagens tredje bytte i St.Gallen, når han tar ut Tobias Schattin og setter inn Nishan Burkart.
    74'
    Fedayi San tildeler Winterthur en corner. Randy Schneider sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    76'
    FC St. Gallen 1879 2 - 2 FC Winterthur
    Mål: Nishan Burkart
    Målgivende: Adrian Gantenbein
    Mål! bortelag utligner ved Nishan Burkart. Stillingen er nå 2-2. Adrian Gantenbein var nest sist på ballen.
    77'
    Inn: Corsin Konietzke
    Ut: Mihailo Stevanovic
    St. Gallen bytter ut Mihailo Stevanovic med Corsin Konietzke. Dette er det fjerde byttet som Peter Zeidler gjør i dagens kamp.
    80'
    Inn: Fabian Schubert
    Ut: Chadrac Akolo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for St. Gallen. Inn kommer Fabian Schubert, mens Chadrac Akolo tar plass på benken.
    80'
    Bastien Toma
    Bastien Toma (St. Gallen) kommer seg fri på kybunpark, men avslutningen går utenfor.
    83'
    Luca Zuffi (Winterthur) slår en corner fra venstre side på kybunpark.
    85'
    Inn: Thibault Corbaz
    Ut: Boubacar Fofana
    Patrick Rahmen (Winterthur) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Thibault Corbaz erstatter Boubacar Fofana.
    86'
    Chima Okoroji (St. Gallen) slår en corner fra venstre side på kybunpark.
    88'
    Corsin Konietzke
    St. Gallen avanserer forover i St.Gallen. Corsin Konietzke avslutter, men treffer ikke mål.
    88'
    Nishan Burkart
    Nishan Burkart (Winterthur) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.