Kampen har startet.
    Matias Palacios (Basel 1893) slår en corner fra venstre side på kybunpark.
    2'
    Kwadwo Duah
    Sjanse til FC St. Gallen 1879! Kwadwo Duah er nær ved å score, men keeper redder.
    3'
    Basel 1893, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Hjørnespark til FC St. Gallen 1879
    4'
    Basel 1893 tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Gult kort til FC St. Gallen 1879
    Basil Stillhart
    Basil Stillhart (FC St. Gallen 1879) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    5'
    Chukwubuike Adamu
    Chukwubuike Adamu (FC St. Gallen 1879) kommer seg fri på kybunpark, men avslutningen går utenfor.
    6'
    Frispark for FC St. Gallen 1879 på egen banehalvdel.
    7'
    Sandro Scharer signaliserer et frispark til Basel 1893.
    8'
    En av Basel 1893s spillere blir avblåst for offside på kybunpark.
    9'
    Målet til Basel 1893 sjekkes av VAR
    10'
    Målet til Basel 1893 blir annullert
    10'
    Basil Stillhart (FC St. Gallen 1879) avanserer forover på kybunpark. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    10'
    10'
    Sandro Scharer tildeler Basel 1893 en corner. Luca Zuffi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    11'
    Kwadwo Duah
    FC St. Gallen 1879 angriper, men avslutningen til Kwadwo Duah går utenfor.
    12'
    Frispark FC St. Gallen 1879.
    13'
    Arthur Cabral
    Sjanse! Basel 1893 avanserer forover, men Arthur avslutter utenfor.
    14'
    Sandro Scharer signaliserer et frispark til Basel 1893 på egen banehalvdel.
    15'
    I St.Gallen slår Basil Stillhart en corner fra høyre.
    16'
    I St.Gallen slår Matias Palacios en corner fra venstre.
    19'
    FC St. Gallen 1879 tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    22'
    Basil Stillhart (FC St. Gallen 1879) fyrer av et skudd som går utenfor.
    23'
    Frispark for Basel 1893 på egen banehalvdel.
    25'
    Sandro Scharer signaliserer et frispark til FC St. Gallen 1879 på egen banehalvdel.
    29'
    29'
    FC St. Gallen 1879 må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Basel 1893.
    30'
    Sjanse i St.Gallen! Chukwubuike Adamu (FC St. Gallen 1879) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    31'
    31'
    34'
    Chukwubuike Adamu (FC St. Gallen 1879) kommer til en målsjanse på kybunpark, men klarer ikke å score.
    35'
    Mål for FC St. Gallen 1879!
    FC St. Gallen 1879 1 - 0 Basel 1893
    Mål: Lukas Gortler
    Målgivende: Thody Elie Youan
    Lukas Gortler dundrer ballen i mål og FC St. Gallen 1879 tar ledelsen 1-0 på kybunpark. Thody Elie Youan var nest sist på ballen.
    35'
    Frispark til FC St. Gallen 1879 på halvdelen til Basel 1893.
    37'
    Gult kort til Basel 1893
    Goncalo Cardoso
    Dommeren gir Goncalo Cardoso (Basel 1893) et gult kort.
    37'
    FC St. Gallen 1879 angriper i St.Gallen. Chukwubuike Adamu avslutter på mål, men greier ikke å score.
    38'
    38'
    Målsjanse til FC St. Gallen 1879! Chukwubuike Adamu treffer mål, men keeper redder.
    38'
    38'
    39'
    Skudd på mål, FC St. Gallen 1879
    41'
    41'
    Albian Hajdari
    Basel 1893 angriper i St.Gallen. Albian Hajdari fyrer av et skudd som går utenfor.
    42'
    Det blir farlig! Frispark for FC St. Gallen 1879 er nær straffområde.
    43'
    Frispark Basel 1893.
    45'
    45'+1
    Frispark til Basel 1893 på halvdelen til FC St. Gallen 1879.
    48'
    Spillerbytte - FC St. Gallen 1879
    Inn: Tim Staubli
    Ut: Lukas Gortler
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC St. Gallen 1879. Inn kommer Tim Staubli, mens Lukas Gortler tar plass på benken.
    49'
    En av FC St. Gallen 1879s spillere blir avblåst for offside.
    51'
    53'
    57'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i St.Gallen fordi Timm Klose får behandling for en skade på banen.
    58'
    58'
    Basel 1893 slipper å klare seg uten Timm Klose som kommer tilbake på banen igjen.
    58'
    59'
    61'
    Inn: Jeremy Guillemenot
    Ut: Chukwubuike Adamu
    FC St. Gallen 1879 bytter ut Chukwubuike Adamu med Jeremy Guillemenot. Dette er det andre byttet som Peter Zeidler gjør i dagens kamp.
    62'
    FC St. Gallen 1879 har fått straffespark i St.Gallen!
    69'
    Spillerbytte - Basel 1893
    Inn: Edon Zhegrova
    Ut: Matias Palacios
    Basel 1893 gjør sitt andre bytte. Matias Palacios erstattes av Edon Zhegrova.
    70'
    FC St. Gallen 1879 scorer på straffe!
    FC St. Gallen 1879 2 - 0 Basel 1893
    Mål: Kwadwo Duah
    Kwadwo Duah øker FC St. Gallen 1879s ledelse til 2-0 etter et velplassert straffespark.
    70'
    Inn: Adrian Durrer
    Ut: Darian Males
    Ciriaco Sforza gjør dagens første bytte i St.Gallen, når han tar ut Darian Males og setter inn Adrian Durrer.
    71'
    Dommer Sandro Scharer venter med å sette i gang spillet fordi Kwadwo Duah ligger nede.
    73'
    I St.Gallen har et frispark blitt tildelt bortelag.
    73'
    Kwadwo Duah er på beina igjen og fortsetter kampen på kybunpark.
    74'
    Frisparket tildelt FC St. Gallen 1879 er farlig nær Basel 1893s målområde.
    74'
    FC St. Gallen 1879 3 - 0 Basel 1893
    Mål: Jordi Quintilla
    Jordi Quintilla setter ballen i mål og øker FC St. Gallen 1879s ledelse til 3-0 i St.Gallen.
    76'
    Sandro Scharer signaliserer et frispark til FC St. Gallen 1879.
    77'
    80'
    82'
    82'
    Kwadwo Duah
    Målsjanse! Kwadwo Duah (FC St. Gallen 1879) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    82'
    Inn: Boris Babic
    Ut: Kwadwo Duah
    Kwadwo Duah (FC St. Gallen 1879) erstattes av Boris Babic.
    84'
    Inn: Musah Nuhu
    Ut: Basil Stillhart
    FC St. Gallen 1879 bytter ut Basil Stillhart med Musah Nuhu.
    84'
    Inn: Euclides Cabral
    Ut: Thody Elie Youan
    FC St. Gallen 1879 gjør sitt femte bytte. Thody Elie Youan erstattes av Euclides Cabral.
    85'
    Euclides Cabral
    FC St. Gallen 1879 avanserer forover i St.Gallen. Euclides Cabral avslutter, men treffer ikke mål.
    86'
    Frispark i en god posisjon for Basel 1893!
    90'
    Mål for Basel 1893!
    FC St. Gallen 1879 3 - 1 Basel 1893
    Mål: Arthur Cabral
    Målgivende: Edon Zhegrova
    Arthur scorer og reduserer til 3-1 på kybunpark. Det er en fin assist fra Edon Zhegrova.
    90'+1
    90'+2
    Musah Nuhu
    Musah Nuhu (FC St. Gallen 1879) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.