Basel 1893 tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Målsjanse! Boris Babic (FC St. Gallen 1879) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    Lukas Fahndrich signaliserer et frispark til Basel 1893 på egen banehalvdel.
    Mål for Basel 1893!
    FC St. Gallen 1879 0 - 1 Basel 1893
    Mål: Arthur Cabral
    Målgivende: Afimico Pululu
    Mål! Arthur gir Basel 1893 en 0-1 ledelse. Afimico Pululu var nest sist på ballen.
    6'
    Afimico Pululu
    Målsjanse til Basel 1893! Afimico Pululu treffer mål, men keeper redder.
    6'
    Skudd utenfor mål, FC St. Gallen 1879
    8'
    Frispark for FC St. Gallen 1879 på egen banehalvdel.
    8'
    9'
    Leonidas Stergiou
    FC St. Gallen 1879 angriper i St.Gallen. Leonidas Stergiou fyrer av et skudd som går utenfor.
    9'
    Lukas Fahndrich signaliserer et frispark til Basel 1893.
    10'
    Mål for FC St. Gallen 1879!
    FC St. Gallen 1879 1 - 1 Basel 1893
    Mål: Kwadwo Duah
    Målgivende: Lukas Gortler
    Kwadwo Duah scorer og utligner dermed til 1-1. Lukas Gortler sto for den målgivende pasningen.
    13'
    Kwadwo Duah
    Sjanse i St.Gallen! Kwadwo Duah (FC St. Gallen 1879) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    13'
    Gult kort til Basel 1893
    Arthur Cabral
    Arthur (Basel 1893) pådrar seg et gult kort.
    19'
    19'
    Skade: FC St. Gallen 1879
    20'
    Tilbake fra skade: FC St. Gallen 1879
    21'
    Hjørnespark til FC St. Gallen 1879
    21'
    Kwadwo Duah
    FC St. Gallen 1879 angriper, men avslutningen til Kwadwo Duah går utenfor.
    21'
    Frispark i en god posisjon for Basel 1893!
    22'
    25'
    Lukas Gortler
    Målsjanse! Lukas Gortler (FC St. Gallen 1879) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    25'
    Frispark FC St. Gallen 1879.
    26'
    27'
    Skudd utenfor mål, Basel 1893
    29'
    29'
    Sjanse! Basel 1893 avanserer forover, men Arthur avslutter utenfor.
    29'
    30'
    Jordi Quintilla
    Jordi Quintilla (FC St. Gallen 1879) kommer seg fri på kybunpark, men avslutningen går utenfor.
    30'
    33'
    Lukas Gortler (FC St. Gallen 1879) kommer til en målsjanse på kybunpark, men klarer ikke å score.
    33'
    34'
    Gult kort til FC St. Gallen 1879
    Jordi Quintilla (FC St. Gallen 1879) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    34'
    Frispark til Basel 1893 på halvdelen til FC St. Gallen 1879.
    35'
    36'
    FC St. Gallen 1879 1 - 2 Basel 1893
    Mål: Fabian Frei
    Målgivende: Edon Zhegrova
    Fabian Frei dundrer ballen i mål og Basel 1893 tar ledelsen 1-2 på kybunpark. Det er en fin assist fra Edon Zhegrova.
    39'
    Skudd på mål, FC St. Gallen 1879
    41'
    Basel 1893, prøver et skudd, men det reddes
    41'
    Victor Ruiz
    FC St. Gallen 1879 angriper i St.Gallen. Victor Ruiz Abril avslutter på mål, men greier ikke å score.
    41'
    42'
    42'
    44'
    Skade: Basel 1893
    45'
    Frispark for Basel 1893 på egen banehalvdel.
    45'+1
    Tilbake fra skade: Basel 1893
    45'+1
    Spillerbytte - Basel 1893
    Inn: Afimico Pululu
    Ut: Julian Von Moos
    Ciriaco Sforza gjør dagens første bytte i St.Gallen, når han tar ut Julian Vonmoos og setter inn Afimico Pululu.
    45'+1
    45'+2
    45'+3
    Miro Muheim
    FC St. Gallen 1879 angriper, men avslutningen til Miro Muheim går utenfor.
    45'+3
    En av FC St. Gallen 1879s spillere går i offside.
    48'
    48'
    FC St. Gallen 1879s Lukas Gortler blåses av for offside på kybunpark.
    48'
    Edon Zhegrova
    Sjanse til Basel 1893! Edon Zhegrova er nær ved å score, men keeper redder.
    52'
    FC St. Gallen 1879, prøver et skudd, men det reddes
    52'
    Betim Fazliji
    FC St. Gallen 1879 angriper i St.Gallen. Betim Fazliji fyrer av et skudd som går utenfor.
    53'
    Kwadwo Duah
    Kwadwo Duah (FC St. Gallen 1879) fyrer av et skudd som går utenfor.
    53'
    54'
    55'
    Jorge
    Sjanse! Basel 1893 avanserer forover, men Jorge avslutter utenfor.
    55'
    59'
    I St.Gallen har et frispark blitt tildelt bortelag.
    60'
    Basil Stillhart
    Dommeren gir Basil Stillhart (FC St. Gallen 1879) et gult kort.
    63'
    63'
    64'
    Inn: Tician Tushi
    Ut: Edon Zhegrova
    Basel 1893 bytter ut Edon Zhegrova med Tician Tushi.
    65'
    65'
    FC St. Gallen 1879 avanserer forover i St.Gallen. Lukas Gortler avslutter, men treffer ikke mål.
    65'
    66'
    66'
    Boris Babic
    Målsjanse på kybunpark! Boris Babic fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    66'
    Spillerbytte - FC St. Gallen 1879
    Inn: Florian Kamberi
    Ut: Boris Babic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC St. Gallen 1879. Inn kommer Florian Kamberi, mens Boris Babic tar plass på benken.
    69'
    Inn: Boubacar Traore
    Ut: Victor Ruiz
    Bytte for FC St. Gallen 1879. Boubacar Faye Traore kommer inn for Victor Ruiz Abril på kybunpark.
    69'
    FC St. Gallen 1879 1 - 3 Basel 1893
    Mål: Pajtim Kasami
    Målgivende: Julian Von Moos
    Mål! Pajtim Kasami øker Basel 1893s ledelse til 1-3 på kybunpark. Flott spill fra Julian Vonmoos før målet.
    70'
    Inn: Jeremy Guillemenot
    Ut: Kwadwo Duah
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC St. Gallen 1879. Inn kommer Jeremy Guillemenot, mens Kwadwo Duah tar plass på benken.
    70'
    Målet sjekkes av VAR
    71'
    Målet blir stående
    71'
    73'
    74'
    74'
    Boubacar Traore
    Boubacar Faye Traore (FC St. Gallen 1879) avanserer forover på kybunpark. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.