Urs Schnyder signaliserer et frispark til FC Sion på egen banehalvdel.
    Frispark for FC Sion på egen banehalvdel.
    FC Luzern tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    3'
    Anto Grgic (FC Sion) slår en corner fra venstre side på Tourbillon.
    5'
    Urs Schnyder tildeler FC Luzern en corner. Max Meyer sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    10'
    I Sion slår Martin Frydek en corner fra venstre.
    10'
    Frispark FC Sion.
    11'
    Itaitinga
    Itaitinga (FC Sion) header ballen mot mål, men FC Luzern klarerer.
    12'
    FC Luzern, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Gult kort til FC Luzern
    Max Meyer
    Max Meyer (FC Luzern) får et gult kort av dommer Urs Schnyder.
    13'
    VAR sjekker om det er straffe
    13'
    Dommeren dømmer straffe
    14'
    Straffe til FC Sion
    14'
    FC Sion scorer på straffe!
    FC Sion 1 - 0 FC Luzern
    Mål: Anto Grgic
    Mål! Anto Grgic gir FC Sion ledelsen 1-0 på Tourbillon. Målet kom på et straffespark.
    15'
    Frispark til FC Sion på halvdelen til FC Luzern.
    16'
    Urs Schnyder signaliserer et frispark til FC Sion.
    18'
    Dommer Urs Schnyder venter med å sette i gang spillet fordi Itaitinga ligger nede.
    19'
    Itaitinga ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Sion.
    20'
    Skudd på mål, FC Sion
    20'
    20'
    Anto Grgic (FC Sion) løfter inn en corner fra venstre på Tourbillon.
    21'
    I Sion slår Max Meyer en corner fra venstre.
    22'
    Spillerbytte - FC Sion
    Inn: Giovanni Sio
    Ut: Itaitinga
    Itaitinga, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Giovanni Sio kommer inn for FC Sion.
    24'
    Martin Frydek (FC Luzern) slår en corner fra venstre side på Tourbillon.
    24'
    I Sion har et frispark blitt tildelt bortelag.
    25'
    I Sion har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    27'
    Skudd på mål, FC Luzern
    28'
    FC Sion, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Sion fordi Lars Villiger får behandling for en skade på banen.
    29'
    Lars Villiger er tilbake i kampen igjen.
    30'
    Urs Schnyder tildeler FC Luzern en corner. Martin Frydek sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    32'
    Marco Burch
    FC Luzern fosser forover og Marco Burch fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    38'
    38'
    Anto Grgic (FC Sion) løfter inn en corner fra høyre på Tourbillon.
    41'
    Lars Villiger
    FC Luzern angriper. Lars Villiger får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    41'
    41'
    Frispark til FC Luzern på halvdelen til FC Sion.
    42'
    Reto Ziegler (FC Sion) løfter inn en corner fra høyre på Tourbillon.
    43'
    Giovanni Sio
    Giovanni Sio (FC Sion) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    43'
    Kan FC Sion utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    45'+2
    Nicky Beloko
    Dommer Urs Schnyder viser Nicky Beloko (FC Luzern) det gule kortet.
    45'+2
    Spillerbytte - FC Luzern
    Inn: Sofyan Chader
    Ut: Dantas Fernandez
    Mario Frick (FC Luzern) gjør sitt første bytte for dagen. Sofyan Chader erstatter Dantas Fernandez.
    46'
    Urs Schnyder signaliserer et frispark til FC Luzern på egen banehalvdel.
    48'
    Frispark i en god posisjon for FC Luzern!
    49'
    50'
    50'
    Skudd utenfor mål, FC Luzern
    52'
    Mål for FC Luzern!
    FC Sion 1 - 1 FC Luzern
    Mål: Pascal Schurpf
    Utligning! Pascal Schurpf setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1.
    52'
    53'
    Skudd utenfor mål, FC Sion
    54'
    56'
    56'
    57'
    FC Sion tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    59'
    Inn: Mohamed Drager
    Ut: Severin Ottiger
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Luzern. Inn kommer Mohamed Drager, mens Severin Ottiger tar plass på benken.
    62'
    En av FC Luzerns spillere blir avblåst for offside på Tourbillon.
    64'
    Rødt kort til FC Sion
    Denis Poha
    Denis Poha (FC Sion) må forlate banen etter at dommer Urs Schnyder trekker fram det røde kortet!
    66'
    Inn: Kevin Halabaku
    Ut: Kevin Bua
    FC Sion bytter ut Kevin Bua med Kevin Halabaku.
    67'
    Urs Schnyder signaliserer et frispark til FC Luzern like utenfor FC Sion-området.
    67'
    Frisparket tildelt FC Sion er farlig nær FC Luzerns målområde.
    70'
    71'
    71'
    Inn: Asumah Abubakar
    Ut: Lars Villiger
    FC Luzern bytter ut Lars Villiger med Asumah Abubakar. Dette er det tredje byttet som Mario Frick gjør i dagens kamp.
    72'
    FC Sion 1 - 2 FC Luzern
    Mål: Sofyan Chader
    Målgivende: Pius Dorn
    Mål! Sofyan Chader gir FC Luzern ledelsen 1-2 i Sion. Det er en fin assist fra Pius Dorn.
    75'
    78'
    78'
    78'
    Skade: FC Luzern
    80'
    80'
    80'
    Inn: Gaetan Karlen
    Ut: Ylyas Chouaref
    Paolo Tramezzani gjør dagens tredje bytte i Sion, når han tar ut Ylyas Chouaref og setter inn Gaetan Karlen.
    82'
    Inn: Luca Antony Jaquez
    Ut: Ismajl Beka
    FC Luzern gjør sitt fjerde bytte. Ismajl Beka erstattes av Luca Antony Jaquez.
    82'
    Spillet på Tourbillon er stoppet midlertidig fordi Pascal Schurpf ligger nede.
    86'
    Frispark for FC Luzern på egen banehalvdel.
    87'
    Pascal Schurpf er på beina igjen og fortsetter kampen på Tourbillon.
    88'
    90'+1
    Frispark FC Luzern.
    90'+2
    I Sion slår Pius Dorn en corner fra høyre.
    90'+3
    Urs Schnyder tildeler FC Sion en corner. Anto Grgic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.