Taison (FC Shakhtar Donetsk) erstatter Dentinho som ser ut til å måtte forlate Olimpiysky National Sports Complex med en skade.
    Inter Milano avanserer forover på Olimpiysky National Sports Complex og Lautaro Martinez kommer til avslutning. Headingen blir klarert av FC Shakhtar Donetsk.
    16'
    FC Shakhtar Donetsk, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    Romelu Lukaku
    Målsjanse på Olimpiysky National Sports Complex! Romelu Lukaku fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    16'
    16'
    Nicolo Barella
    Nicolo Barella treffer tverrliggeren! Stor målsjanse for Inter Milano i Kiev.
    16'
    Målsjanse! Romelu Lukaku (Inter Milano) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    17'
    Inter Milanos Nicolo Barella blåses av for offside på Olimpiysky National Sports Complex.
    18'
    Marcelo Brozovic (Inter Milano) slår en corner fra høyre side på Olimpiysky National Sports Complex.
    21'
    Ashley Young (Inter Milano) løfter inn en corner fra venstre på Olimpiysky National Sports Complex.
    22'
    Inter Milano angriper på Olimpiysky National Sports Complex. Romelu Lukaku header utenfor.
    22'
    Maycon
    FC Shakhtar Donetsk angriper, men avslutningen til Maycon går utenfor.
    25'
    Georgi Nikolov Kabakov signaliserer et frispark til FC Shakhtar Donetsk på egen banehalvdel.
    27'
    Georgi Nikolov Kabakov signaliserer et frispark til FC Shakhtar Donetsk.
    29'
    Gult kort til Inter
    Alessandro Bastoni
    Alessandro Bastoni (Inter Milano) mottar sitt første gule kort for dagen på Olimpiysky National Sports Complex.
    31'
    I Kiev har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    31'
    Georgi Nikolov Kabakov tildeler Inter Milano en corner. Marcelo Brozovic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    34'
    I Kiev slår Manor Solomon en corner fra venstre.
    35'
    Marcos Antonio
    Sjanse i Kiev! Marcos Antonio (FC Shakhtar Donetsk) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    36'
    Inter, prøver et skudd, men det reddes
    36'
    Offside! Danilo D`Ambrosio (Inter Milano) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    38'
    Frispark for FC Shakhtar Donetsk på egen banehalvdel.
    39'
    FC Shakhtar Donetsk må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Inter Milano.
    40'
    Inter Milano angriper på Olimpiysky National Sports Complex og Romelu Lukaku får en strålende mulighet. Ballen treffer tverrliggeren!
    42'
    42'
    Inter Milano angriper, men Georgi Nikolov Kabakov blåser for offside.
    43'
    Georgi Nikolov Kabakov tildeler Inter Milano en corner. Ashley Young sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'+2
    Frispark FC Shakhtar Donetsk.
    47'
    Inter Milano tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    47'
    49'
    53'
    Marcelo Brozovic
    Inter Milano angriper i Kiev. Marcelo Brozovic avslutter på mål, men greier ikke å score.
    54'
    54'
    Sjanse! Inter Milano avanserer forover, men Lautaro Martinez avslutter utenfor.
    54'
    55'
    57'
    Arturo Vidal
    I Kiev header Arturo Vidal (Inter Milano) mot mål, men ballen går utenfor.
    57'
    Inn: Mykola Matvienko
    Ut: Davit Khocholava
    FC Shakhtar Donetsk gjør sitt andre bytte. Davit Khocholava erstattes av Mykola Matvienko.
    62'
    Dommer Georgi Nikolov Kabakov venter med å sette i gang spillet fordi Davit Khocholava ligger nede.
    62'
    Georgi Nikolov Kabakov signaliserer et frispark til FC Shakhtar Donetsk like utenfor Inter Milano-området.
    64'
    Dommer Georgi Nikolov Kabakov gir Arturo Vidal (Inter Milano) et gult kort.
    64'
    Frispark i en god posisjon for FC Shakhtar Donetsk!
    64'
    Det blir farlig! Frispark for FC Shakhtar Donetsk er nær straffområde.
    65'
    Georgi Nikolov Kabakov signaliserer et frispark til Inter Milano på egen banehalvdel.
    65'
    Davit Khocholava er tilbake i kampen igjen.
    66'
    71'
    Spillerbytte - Inter
    Inn: Ivan Perisic
    Ut: Lautaro Martinez
    Antonio Conte (Inter Milano) gjør sitt første bytte for dagen. Ivan Perisic erstatter Lautaro Martinez.
    72'
    77'
    Inn: Matteo Darmian
    Ut: Danilo D`Ambrosio
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Inter Milano. Inn kommer Matteo Darmian, mens Danilo D`Ambrosio tar plass på benken.