FC Salzburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    3'
    Frispark for FC Salzburg på egen banehalvdel.
    4'
    Nene Dorgeles
    Nene Dorgeles (FC Salzburg) prøver å heade ballen i mål på Red Bull Arena, men mislykkes.
    4'
    Wolfsberger AC, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    I Salzburg slår Luka Sucic en corner fra venstre.
    5'
    FC Salzburg fosser fremover, men Daniel Pfister blåser for offside på Red Bull Arena.
    9'
    Luka Sucic
    Sjanse i Salzburg! Luka Sucic (FC Salzburg) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    11'
    11'
    Luka Sucic (FC Salzburg) slår en corner fra venstre side på Red Bull Arena.
    12'
    Petar Ratkov
    FC Salzburg avanserer forover og Petar Ratkov kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    13'
    13'
    Daniel Pfister signaliserer et frispark til FC Salzburg.
    14'
    Luka Sucic (FC Salzburg) løfter inn en corner fra venstre på Red Bull Arena.
    15'
    I Salzburg header Nene Dorgeles (FC Salzburg) mot mål, men ballen går utenfor.
    15'
    Bamba Mohamed
    Bamba Mohamed (Wolfsberg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    16'
    Adis Jasic
    Målsjanse! Adis Jasic (Wolfsberg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    21'
    Daniel Pfister signaliserer et frispark til Wolfsberg på egen banehalvdel.
    22'
    Daniel Pfister tildeler Wolfsberg en corner. Adis Jasic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    23'
    Offside! Bamba Mohamed blir vinket av og Wolfsberg må dermed bygge opp et nytt angrep.
    24'
    Målet til Wolfsberger AC sjekkes av VAR
    25'
    Målet til Wolfsberger AC blir annullert
    25'
    Daniel Pfister signaliserer et frispark til FC Salzburg på egen banehalvdel.
    27'
    Gult kort til Wolfsberger AC
    Jonathan Scherzer
    Jonathan Scherzer (Wolfsberg) pådrar seg et gult kort.
    27'
    29'
    Augustine Boakye
    Målsjanse på Red Bull Arena! Augustine Boakye fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    30'
    Thierno Mamadou Lamarana Ballo
    Wolfsberg fosser forover og Thierno Mamadou Lamarana Ballo fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    36'
    FC Salzburg, prøver et skudd, men det reddes
    36'
    Amar Dedic
    På Red Bull Arena header Amar Dedic (FC Salzburg) ballen i tverrliggeren!
    37'
    Mål for FC Salzburg!
    FC Salzburg 1 - 0 Wolfsberger AC
    Mål: Oscar Gloch
    Mål! FC Salzburg tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Oscar Gloch på Red Bull Arena.
    45'
    Spillerbytte - FC Salzburg
    Inn: Forson Amankwah
    Ut: Luka Sucic
    FC Salzburg bytter ut Luka Sucic med Forson Amankwah. Dette er det første byttet som Gerhard Struber gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Andreas Ulmer
    Ut: Daouda Guindo
    Daouda Guindo (FC Salzburg) erstattes av Andreas Ulmer.
    46'
    I Salzburg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    46'
    Wolfsberg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    47'
    Nikolas Veratschnig
    Nikolas Veratschnig (Wolfsberg) kommer til en målsjanse på Red Bull Arena, men klarer ikke å score.
    49'
    Jonathan Scherzer (Wolfsberg) slår en corner fra høyre side på Red Bull Arena.
    50'
    52'
    Frispark Wolfsberg.
    56'
    Adis Jasic (Wolfsberg) løfter inn en corner fra venstre på Red Bull Arena.
    57'
    FC Salzburg angriper i Salzburg, men blir avblåst for offside.
    59'
    Daniel Pfister tildeler Wolfsberg en corner. Jonathan Scherzer sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    61'
    I Salzburg slår Jonathan Scherzer en corner fra høyre.
    62'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Salzburg fordi Samson Tijani får behandling for en skade på banen.
    64'
    Wolfsberg slipper å klare seg uten Samson Tijani som kommer tilbake på banen igjen.
    65'
    Spillerbytte - Wolfsberger AC
    Inn: Florian Rieder
    Ut: Thierno Mamadou Lamarana Ballo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Wolfsberg. Inn kommer Florian Rieder, mens Thierno Mamadou Lamarana Ballo tar plass på benken.
    68'
    Forson Amankwah
    Målsjanse til FC Salzburg! Forson Amankwah treffer mål, men keeper redder.
    70'
    70'
    Inn: Roko Simic
    Ut: Petar Ratkov
    Bytte for FC Salzburg. Roko Simic kommer inn for Petar Ratkov på Red Bull Arena.
    71'
    Frispark til Wolfsberg på halvdelen til FC Salzburg.
    74'
    76'
    78'
    Simon Piesinger
    Wolfsberg angriper. Simon Piesinger får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    78'
    78'
    Nicolas Capaldo
    Sjanse til FC Salzburg! Nicolas Capaldo er nær ved å score, men keeper redder.
    79'
    79'
    79'
    Samson Baidoo (FC Salzburg) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Red Bull Arena.
    80'
    Inn: Bernhard Zimmermann
    Ut: Augustine Boakye
    Wolfsberg bytter ut Augustine Boakye med Bernhard Zimmermann.
    80'
    FC Salzburg slipper å klare seg uten Samson Baidoo som kommer tilbake på banen i Salzburg.
    81'
    Frispark for Wolfsberg på egen banehalvdel.
    84'
    En av Wolfsbergs spillere blir avblåst for offside på Red Bull Arena.
    84'
    Frispark FC Salzburg.
    87'
    Scott Kennedy
    Dommer Daniel Pfister viser Scott Kennedy (Wolfsberg) det gule kortet.
    87'
    Inn: Karim Konate
    Ut: Nene Dorgeles
    Gerhard Struber (FC Salzburg) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Karim Konate erstatter Nene Dorgeles.
    87'
    89'
    Inn: Tobias Gruber
    Ut: Nikolas Veratschnig
    Wolfsberg gjør sitt tredje bytte. Nikolas Veratschnig erstattes av Tobias Gruber.
    90'
    Inn: Mario Leitgeb
    Ut: Sandro Altunashvili
    Manfred Schmid gjør dagens fjerde bytte i Salzburg, når han tar ut Sandro Altunashvili og setter inn Mario Leitgeb.
    90'
    Dommer Daniel Pfister venter med å sette i gang spillet fordi Roko Simic ligger nede.
    90'+1
    Inn: Ervin Omic
    Ut: Samson Tijani
    Wolfsberg bytter ut Samson Tijani med Ervin Omic.
    90'+2
    Roko Simic er tilbake i kampen igjen.
    90'+3
    Inn: Sekou Koita
    Ut: Oscar Gloch
    FC Salzburg bytter ut Oscar Gloch med Sekou Koita. Dette er det femte byttet som Gerhard Struber gjør i dagens kamp.
    90'+4
    Sekou Koita
    FC Salzburg angriper, men avslutningen til Sekou Koita går utenfor.
    90'+5
    Sekou Koita (FC Salzburg) vinkes av for offside i Salzburg.
    90'+5
    Daniel Pfister signaliserer et frispark til Wolfsberg.
    90'+6
    Gult kort til FC Salzburg
    Kamil Piatkowski
    Dommeren gir Kamil Piatkowski (FC Salzburg) et gult kort.
    90'+6
    Adis Jasic
    Wolfsberg angriper i Salzburg. Adis Jasic avslutter på mål, men greier ikke å score.