Dommeren blåser i gang dagens kamp i Salzburg.
    Mål for Sturm Graz!
    FC Salzburg 0 - 1 Sturm Graz
    Mål: Alexander Prass
    Målgivende: William Boving Vick
    I Salzburg tar Sturm Graz ledelsen 0-1 etter et mål av Alexander Prass. Det er en fin assist fra William Boving Vick.
    2'
    Luka Sucic (FC Salzburg) løfter inn en corner fra høyre på Red Bull Arena.
    4'
    Skudd utenfor mål, FC Salzburg
    Karim Konate
    4'
    Luka Sucic
    FC Salzburg angriper, men avslutningen til Luka Sucic går utenfor.
    10'
    Harald Lechner signaliserer et frispark til FC Salzburg på egen banehalvdel.
    11'
    I Salzburg slår Alexander Prass en corner fra høyre.
    13'
    Frispark for Sturm Graz på egen banehalvdel.
    14'
    Harald Lechner tildeler FC Salzburg en corner. Luka Sucic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    16'
    Luka Sucic (FC Salzburg) slår en corner fra venstre side på Red Bull Arena.
    17'
    Otar Kiteishvili
    Otar Kiteishvili skyter i tverrliggeren! Veldig nære for Sturm Graz.
    18'
    FC Salzburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Harald Lechner signaliserer et frispark til Sturm Graz på egen banehalvdel.
    20'
    Frispark for FC Salzburg på egen banehalvdel.
    22'
    Sturm Graz tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    25'
    26'
    26'
    Målet til FC Salzburg sjekkes av VAR
    29'
    Målet til FC Salzburg blir annullert
    30'
    30'
    Frispark FC Salzburg.
    30'
    Frispark til FC Salzburg på halvdelen til Sturm Graz.
    31'
    FC Salzburg 0 - 2 Sturm Graz
    Målgivende: Jusuf Gazibegovic
    Mål! Alexander Prass gir Sturm Graz en komfortabel 0-2 ledelse. Jusuf Gazibegovic sto for den målgivende pasningen.
    34'
    Skudd på mål, FC Salzburg
    38'
    Sturm Graz, prøver et skudd, men det reddes
    38'
    VAR sjekker om det er straffe til FC Salzburg
    39'
    Ingen straffe til FC Salzburg
    39'
    I Salzburg slår Luka Sucic en corner fra venstre.
    39'
    Luka Sucic
    Målsjanse! Luka Sucic (FC Salzburg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    43'
    Alexander Prass
    Alexander Prass (Sturm Graz) kommer til en målsjanse på Red Bull Arena, men klarer ikke å score.
    44'
    Spillerbytte - FC Salzburg
    Inn: Sekou Koita
    Ut: Petar Ratkov
    FC Salzburg gjør sitt første bytte. Petar Ratkov erstattes av Sekou Koita.
    46'
    Mads Bidstrup
    FC Salzburg angriper i Salzburg. Mads Bidstrup avslutter på mål, men greier ikke å score.
    50'
    50'
    51'
    Harald Lechner signaliserer et frispark til Sturm Graz.
    51'
    53'
    Luka Sucic (FC Salzburg) slår en corner fra høyre side på Red Bull Arena.
    59'
    59'
    Spillerbytte - Sturm Graz
    Inn: Seedy Jatta
    Ut: Mika Biereth
    Sturm Graz bytter ut Mika Biereth med Seedy Jatta. Dette er det første byttet som Christian Ilzer gjør i dagens kamp.
    59'
    Gult kort til Sturm Graz
    Dommer Harald Lechner viser Otar Kiteishvili (Sturm Graz) det gule kortet.
    60'
    61'
    63'
    Inn: Nene Dorgeles
    Ut: Mamady Diambou
    Bytte for FC Salzburg. Nene Dorgeles kommer inn for Mamady Diambou på Red Bull Arena.
    66'
    Inn: Daouda Guindo
    Ut: Flavius Daniliuc
    Onur Cinel (FC Salzburg) gjør sitt tredje bytte for dagen. Daouda Guindo erstatter Flavius Daniliuc.
    67'
    Sjanse til FC Salzburg! Karim Konate er nær ved å score, men keeper redder.
    68'
    68'
    Inn: Stefan Hierlander
    Ut: Otar Kiteishvili
    Christian Ilzer gjør dagens andre bytte i Salzburg, når han tar ut Otar Kiteishvili og setter inn Stefan Hierlander.
    70'
    Inn: Amady Camara
    Ut: William Boving Vick
    William Boving Vick (Sturm Graz) erstattes av Amady Camara.
    70'
    Mål for FC Salzburg!
    FC Salzburg 1 - 2 Sturm Graz
    Mål: Nene Dorgeles
    Målgivende: Luka Sucic
    Mål! FC Salzburg reduserer til 1-2 etter et mål av Nene Dorgeles på Red Bull Arena. Flott spill fra Luka Sucic før målet.
    72'
    I Salzburg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    77'
    Jusuf Gazibegovic vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    80'
    Inn: Niklas Geyrhofer
    Ut: Alexander Prass
    Sturm Graz bytter ut Alexander Prass med Niklas Geyrhofer.
    80'
    Inn: Max Johnston
    Ut: Jusuf Gazibegovic
    Christian Ilzer (Sturm Graz) gjør sitt femte bytte for dagen. Max Johnston erstatter Jusuf Gazibegovic.
    80'
    Luka Sucic (FC Salzburg) løfter inn en corner fra venstre på Red Bull Arena.
    80'
    Sturm Graz slipper å klare seg uten Jusuf Gazibegovic som kommer tilbake på banen i Salzburg.
    81'
    FC Salzburg 2 - 2 Sturm Graz
    Mål: Karim Konate
    Mål! Karim Konate utligner for FC Salzburg. Stillingen er dermed 2-2 i Salzburg. Luka Sucic var nest sist på ballen.
    82'
    83'
    Målet til FC Salzburg blir stående
    83'
    Gult kort til FC Salzburg
    Oumar Solet
    Dommer Harald Lechner gir Oumar Solet (FC Salzburg) et gult kort.
    84'
    Inn: Roko Simic
    Ut: Karim Konate
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Salzburg. Inn kommer Roko Simic, mens Karim Konate tar plass på benken.