Harald Lechner signaliserer et frispark til Sturm Graz på egen banehalvdel.
    FC Salzburg angriper, men blir avblåst for offside.
    5'
    En av Sturm Grazs spillere blir avblåst for offside.
    8'
    Harald Lechner tildeler FC Salzburg en corner. Maurits Kjaergaard sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    11'
    Petar Ratkov
    Petar Ratkov (FC Salzburg) kommer til en målsjanse på Red Bull Arena, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    12'
    FC Salzburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    I Salzburg slår Maurits Kjaergaard en corner fra høyre.
    15'
    Mål for FC Salzburg!
    FC Salzburg 1 - 0 Sturm Graz
    Mål: Petar Ratkov
    Målgivende: Maurits Kjaergaard
    Mål! Petar Ratkov header ballen i mål og gir FC Salzburg ledelsen 1-0 på Red Bull Arena. Maurits Kjaergaard var nest sist på ballen.
    15'
    Frispark Sturm Graz.
    16'
    En av Sturm Grazs spillere blir avblåst for offside på Red Bull Arena.
    17'
    Andreas Ulmer
    Målsjanse til FC Salzburg! Andreas Ulmer treffer mål, men keeper redder.
    24'
    Sturm Graz, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    Frispark for Sturm Graz på egen banehalvdel.
    26'
    FC Salzburg fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    28'
    Skudd utenfor mål, FC Salzburg
    29'
    Maurits Kjaergaard (FC Salzburg) løfter inn en corner fra venstre på Red Bull Arena.
    30'
    Maurits Kjaergaard (FC Salzburg) slår en corner fra venstre side på Red Bull Arena.
    31'
    31'
    Gult kort til FC Salzburg
    Mamady Diambou
    Mamady Diambou (FC Salzburg) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    33'
    33'
    35'
    Kan Sturm Graz utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    37'
    Hjørnespark til Sturm Graz
    38'
    38'
    40'
    44'
    45'+1
    Spillerbytte - Sturm Graz
    Inn: David Affengruber
    Ut: Tomi Horvat
    Sturm Graz gjør sitt første bytte. Tomi Horvat erstattes av David Affengruber.
    46'
    Fernando
    Dommer Harald Lechner viser Fernando (FC Salzburg) det gule kortet.
    47'
    Sturm Graz tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    48'
    Frispark til Sturm Graz på halvdelen til FC Salzburg.
    48'
    Harald Lechner signaliserer et frispark til Sturm Graz like utenfor FC Salzburg-området.
    50'
    Harald Lechner signaliserer et frispark til FC Salzburg på egen banehalvdel.
    51'
    Frispark for FC Salzburg på egen banehalvdel.
    52'
    56'
    56'
    60'
    Manprit Sarkaria
    Målsjanse! Manprit Sarkaria (Sturm Graz) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    61'
    Harald Lechner signaliserer et frispark til FC Salzburg.
    63'
    Oscar Gloch
    Sjanse! FC Salzburg avanserer forover, men Oscar Gloch avslutter utenfor.
    63'
    Maurits Kjaergaard
    FC Salzburg angriper i Salzburg. Maurits Kjaergaard avslutter på mål, men greier ikke å score.
    64'
    64'
    Inn: William Boving Vick
    Ut: Mika Biereth
    Bytte for Sturm Graz. William Boving Vick kommer inn for Mika Biereth på Red Bull Arena.
    66'
    Spillerbytte - FC Salzburg
    Inn: Adam Daghim
    Ut: Fernando
    Gerhard Struber gjør dagens første bytte i Salzburg, når han tar ut Fernando og setter inn Adam Daghim.
    67'
    Inn: Lucas Gourna-Douath
    Ut: Flavius Daniliuc
    Flavius Daniliuc (FC Salzburg) erstattes av Lucas Gourna-Douath.
    67'
    71'
    FC Salzburg angriper. Petar Ratkov får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    72'
    72'
    73'
    Inn: Daouda Guindo
    Ut: Maurits Kjaergaard
    FC Salzburg bytter ut Maurits Kjaergaard med Daouda Guindo. Dette er det tredje byttet som Gerhard Struber gjør i dagens kamp.
    75'
    Inn: Luka Sucic
    Ut: Mads Bidstrup
    FC Salzburg bytter ut Mads Bidstrup med Luka Sucic.
    75'
    Inn: Szymon Wlodarczyk
    Ut: Dimitri Lavalee
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sturm Graz. Inn kommer Szymon Wlodarczyk, mens Dimitri Lavalee tar plass på benken.
    76'
    Inn: Max Johnston
    Ut: Jusuf Gazibegovic
    Sturm Graz bytter ut Jusuf Gazibegovic med Max Johnston.
    76'
    Oumar Solet
    Oumar Solet (FC Salzburg) kommer til en målsjanse på Red Bull Arena, men klarer ikke å score.
    78'
    William Boving Vick (Sturm Graz) løfter inn en corner fra venstre på Red Bull Arena.
    79'
    Mål for Sturm Graz!
    FC Salzburg 1 - 1 Sturm Graz
    Mål: Otar Kiteishvili
    Målgivende: Max Johnston
    Mål! Sturm Grazutligner til 1-1 etter en heading av Otar Kiteishvili. Flott spill fra Max Johnston før målet.
    80'
    82'
    I Salzburg slår William Boving Vick en corner fra venstre.
    85'
    Harald Lechner tildeler Sturm Graz en corner. William Boving Vick sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    86'
    Skudd utenfor mål, Sturm Graz
    87'
    87'
    Sturm Graz må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FC Salzburg.
    88'
    Spillet på Red Bull Arena er stoppet midlertidig fordi Andreas Ulmer ligger nede.
    89'
    90'
    Andreas Ulmer ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Salzburg.