3-1
4-1
    Kampen er i gang på Red Bull Arena.
    Karim Adeyemi
    FC Salzburg fosser forover og Karim Adeyemi fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    2'
    Sturm Graz, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Andreas Ulmer (FC Salzburg) løfter inn en corner fra venstre på Red Bull Arena.
    3'
    Mål for FC Salzburg!
    FC Salzburg 1 - 0 Sturm Graz
    Mål: Rasmus Kristensen
    Målgivende: Noah Okafor
    Rasmus Kristensen setter ballen i nettet og FC Salzburg leder nå 1-0. Noah Okafor sto for den målgivende pasningen.
    5'
    Manuel Schuttengruber tildeler FC Salzburg en corner. Brendan Aaronson sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    8'
    Manuel Schuttengruber signaliserer et frispark til SK Sturm Graz på egen banehalvdel.
    9'
    Frispark for SK Sturm Graz på egen banehalvdel.
    11'
    Manuel Schuttengruber signaliserer et frispark til SK Sturm Graz.
    14'
    I Salzburg slår Jakob Jantscher en corner fra høyre.
    15'
    SK Sturm Graz tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Manuel Schuttengruber signaliserer et frispark til FC Salzburg på egen banehalvdel.
    20'
    FC Salzburg 2 - 0 Sturm Graz
    Mål: Karim Adeyemi
    Mål! Karim Adeyemi gir FC Salzburg en komfortabel 2-0 ledelse. Det er en fin assist fra Noah Okafor.
    22'
    Frispark for FC Salzburg på egen banehalvdel.
    24'
    Frispark til SK Sturm Graz på halvdelen til FC Salzburg.
    24'
    Frispark i en god posisjon for FC Salzburg!
    28'
    Gult kort til FC Salzburg
    Karim Adeyemi (FC Salzburg) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    28'
    28'
    31'
    Brendan Aaronson (FC Salzburg) slår en corner fra høyre side på Red Bull Arena.
    34'
    Kelvin Yeboah
    Målsjanse til SK Sturm Graz! Kelvin Yeboah treffer mål, men keeper redder.
    35'
    FC Salzburg, prøver et skudd, men det reddes
    35'
    Jakob Jantscher (SK Sturm Graz) slår en corner fra høyre side på Red Bull Arena.
    36'
    I Salzburg slår Jakob Jantscher en corner fra venstre.
    37'
    Brendan Aaronson (FC Salzburg) løfter inn en corner fra høyre på Red Bull Arena.
    39'
    Maximilian Wober
    FC Salzburg angriper i Salzburg. Maximilian Wober fyrer av et skudd som går utenfor.
    40'
    41'
    45'
    Manuel Schuttengruber tildeler SK Sturm Graz en corner. Anderson Niangbo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    49'
    Mål for Sturm Graz!
    FC Salzburg 2 - 1 Sturm Graz
    Mål: Jakob Jantscher
    Mål! Jakob Jantscher holder SK Sturm Grazet inne i kampen med en redusering til 2-1.
    50'
    53'
    Luka Sucic
    Sjanse! FC Salzburg avanserer forover, men Luka Sucic avslutter utenfor.
    53'
    Frispark SK Sturm Graz.
    57'
    Andreas Ulmer
    Dommer Manuel Schuttengruber viser Andreas Ulmer (FC Salzburg) det gule kortet.
    57'
    Brenden Aaronson
    Brendan Aaronson (FC Salzburg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    58'
    I Salzburg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    58'
    Sjanse i Salzburg! Brendan Aaronson (FC Salzburg) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    59'
    59'
    60'
    Spillerbytte - Sturm Graz
    Inn: Manprit Sarkaria
    Ut: Alexandar Borkovic
    Christian Ilzer gjør dagens første bytte i Salzburg, når han tar ut Alexandar Borkovic og setter inn Manprit Sarkaria.
    63'
    Manprit Sarkaria
    Manprit Sarkaria (SK Sturm Graz) kommer seg fri på Red Bull Arena, men avslutningen går utenfor.
    66'
    I Salzburg slår Brendan Aaronson en corner fra venstre.
    68'
    Frispark FC Salzburg.
    68'
    Spillerbytte - FC Salzburg
    Inn: Chukwubuike Adamu
    Ut: Noah Okafor
    Noah Okafor (FC Salzburg) erstattes av Chukwubuike Adamu.
    69'
    Inn: Nicolas Capaldo
    Ut: Luka Sucic
    FC Salzburg bytter ut Luka Sucic med Nicolas Capaldo. Dette er det andre byttet som Matthias Jaissle gjør i dagens kamp.
    70'
    70'
    Inn: Ivan Ljubic
    Ut: Jon Gorenc-Stankovic
    Bytte for SK Sturm Graz. Ivan Ljubic kommer inn for Jon Gorenc-Stankovic på Red Bull Arena.
    70'
    72'
    Sturm Graz scorer selvmål!
    FC Salzburg 3 - 1 Sturm Graz
    Mål: Jörg Siebenhandl
    Selvmål! En sønderknust Jörg Siebenhandl setter ballen i eget mål. Dermed står det 3-1.
    74'
    76'
    76'
    Inn: Lukas Jager
    Ut: Anderson Niangbo
    Christian Ilzer (SK Sturm Graz) gjør sitt tredje bytte for dagen. Lukas Jager erstatter Anderson Niangbo.
    77'
    Inn: Niklas Geyrhofer
    Ut: Kelvin Yeboah
    Christian Ilzer (SK Sturm Graz) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Niklas Geyrhofer erstatter Kelvin Yeboah.
    78'
    Inn: Christoph Lang
    Ut: Gregory Wuthrich
    SK Sturm Graz bytter ut Gregory Wuthrich med Christoph Lang. Dette er det femte byttet som Christian Ilzer gjør i dagens kamp.
    78'
    Chukwubuike Adamu
    Chukwubuike Adamu (FC Salzburg) kommer til en målsjanse på Red Bull Arena, men klarer ikke å score.
    79'
    Frispark til FC Salzburg på halvdelen til SK Sturm Graz.
    80'
    FC Salzburg 4 - 1 Sturm Graz
    I Salzburg øker FC Salzburg ledelsen til 4-1 takket være et mål av Karim Adeyemi.
    81'
    Inn: Bernardo
    Ut: Andreas Ulmer
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Salzburg. Inn kommer Bernardo, mens Andreas Ulmer tar plass på benken.
    87'
    Inn: Daouda Guindo
    Ut: Maximilian Wober
    Matthias Jaissle gjør dagens fjerde bytte i Salzburg, når han tar ut Maximilian Wober og setter inn Daouda Guindo.
    87'
    Inn: Roko Simic
    Ut: Karim Adeyemi
    FC Salzburg bytter ut Karim Adeyemi med Roko Simic.
    88'
    88'
    Gult kort til Sturm Graz
    Jusuf Gazibegovic
    Dommer Manuel Schuttengruber gir Jusuf Gazibegovic (SK Sturm Graz) et gult kort.