1-0
1-1
Grull90'+6 (Str.)
    Roko Simic
    FC Salzburg angriper. Roko Simic får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    6'
    SK Rapid Vienna, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Hjørnespark til FC Salzburg
    6'
    Luka Sucic (FC Salzburg) slår en corner fra høyre side på Red Bull Arena.
    7'
    Luka Sucic
    FC Salzburg angriper, men avslutningen til Luka Sucic går utenfor.
    11'
    I Salzburg slår Marco Grull en corner fra venstre.
    12'
    Frispark for SK Rapid Vienna på egen banehalvdel.
    16'
    SK Rapid Vienna fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    17'
    Frispark til SK Rapid Vienna på halvdelen til FC Salzburg.
    19'
    Leopold Querfeld
    SK Rapid Vienna angriper på Red Bull Arena, men Leopold Querfeld header utenfor.
    21'
    FC Salzburg angriper i Salzburg, men blir avblåst for offside.
    22'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Fernando (FC Salzburg) vrir seg av smerte i gresset.
    23'
    Fernando ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Salzburg.
    24'
    Frispark FC Salzburg.
    25'
    Spillerbytte - FC Salzburg
    Inn: Karim Konate
    Ut: Fernando
    Karim Konate (FC Salzburg) erstatter Fernando som muligens er skadet.
    25'
    28'
    Alan Kijas signaliserer et frispark til SK Rapid Vienna på egen banehalvdel.
    28'
    SK Rapid Vienna tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    Skudd utenfor mål, SK Rapid Vienna
    38'
    Luka Sucic (FC Salzburg) slår en corner fra venstre side på Red Bull Arena.
    40'
    43'
    45'+2
    Daouda Guindo
    FC Salzburg kommer till avslut på Red Bull Arena men Daouda Guindo nickar utanför.
    45'+4
    Skudd utenfor mål, FC Salzburg
    48'
    Karim Konate
    FC Salzburg avanserer forover på Red Bull Arena og Karim Konate kommer til avslutning. Headingen blir klarert av SK Rapid Vienna.
    48'
    48'
    I Salzburg slår Luka Sucic en corner fra venstre.
    49'
    Roko Simic
    Roko Simic (FC Salzburg) prøver å heade ballen i mål på Red Bull Arena, men mislykkes.
    49'
    49'
    Alan Kijas signaliserer et frispark til SK Rapid Vienna.
    53'
    Terence Kongolo
    Terence Kongolo (SK Rapid Vienna) kommer til en målsjanse på Red Bull Arena, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    54'
    I Salzburg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    55'
    FC Salzburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    56'
    60'
    61'
    Inn: Petar Ratkov
    Ut: Roko Simic
    Gerhard Struber gjør dagens andre bytte i Salzburg, når han tar ut Roko Simic og setter inn Petar Ratkov.
    62'
    Inn: Sekou Koita
    Ut: Lucas Gourna-Douath
    FC Salzburg bytter ut Lucas Gourna-Douath med Sekou Koita.
    62'
    63'
    Spillerbytte - SK Rapid Vienna
    Inn: Isak Jansson
    Ut: Christoph Lang
    SK Rapid Vienna gjør sitt første bytte. Christoph Lang erstattes av Isak Jansson.
    64'
    Inn: Fally Mayulu
    Ut: Guido Burgstaller
    Guido Burgstaller (SK Rapid Vienna) erstattes av Fally Mayulu.
    64'
    65'
    Karim Konate (FC Salzburg) avanserer forover på Red Bull Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    68'
    68'
    Spillet på Red Bull Arena er stoppet midlertidig fordi Niklas Hedl ligger nede.
    69'
    I Salzburg slår Luka Sucic en corner fra høyre.
    71'
    Niklas Hedl er tilbake i kampen igjen.
    72'
    Inn: Roman Kerschbaum
    Ut: Lukas Grgic
    SK Rapid Vienna bytter ut Lukas Grgic med Roman Kerschbaum. Dette er det tredje byttet som Robert Klauss gjør i dagens kamp.
    73'
    Karim Konate (FC Salzburg) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Red Bull Arena.
    75'
    Dommer Alan Kijas venter med å sette i gang spillet fordi Leopold Querfeld ligger nede.
    75'
    FC Salzburg slipper å klare seg uten Karim Konate som kommer tilbake på banen i Salzburg.
    76'
    Leopold Querfeld er på beina igjen og fortsetter kampen.
    77'
    Inn: Mamady Diambou
    Ut: Forson Amankwah
    Gerhard Struber (FC Salzburg) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Mamady Diambou erstatter Forson Amankwah.
    80'
    Frispark i en god posisjon for SK Rapid Vienna!
    83'
    84'
    Gult kort til SK Rapid Vienna
    Nikolas Sattlberger
    Nikolas Sattlberger (SK Rapid Vienna) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    85'
    Inn: Moritz Oswald
    Ut: Matthias Seidl
    Bytte for SK Rapid Vienna. Moritz Oswald kommer inn for Matthias Seidl på Red Bull Arena.
    86'+1
    Mål for FC Salzburg!
    FC Salzburg 1 - 0 SK Rapid Vienna
    Mål: Karim Konate
    Målgivende: Petar Ratkov
    Mål! Karim Konate gir FC Salzburg en 1-0 ledelse. Det er en fin assist fra Petar Ratkov.