Mål for FC Salzburg!
    FC Salzburg 1 - 0 SK Austria Klagenfurt
    Mål: Luka Sucic
    Målgivende: Roko Simic
    Mål! Luka Sucic gir FC Salzburg en 1-0 ledelse. Flott spill fra Roko Simic før målet.
    5'
    Luka Sucic (FC Salzburg) slår en corner fra venstre side på Red Bull Arena.
    7'
    Gult kort til FC Salzburg
    Strahinja Pavlovic
    Dommer Julian Weinberger gir Strahinja Pavlovic (FC Salzburg) et gult kort.
    7'
    Frispark for SK Austria Klagenfurt på egen banehalvdel.
    8'
    I Salzburg slår Luka Sucic en corner fra venstre.
    11'
    Julian Weinberger tildeler FC Salzburg en corner. Luka Sucic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    12'
    Skudd utenfor mål, FC Salzburg
    13'
    Skudd på mål, SK Austria Klagenfurt
    17'
    FC Salzburg, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    I Salzburg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    19'
    En av SK Austria Klagenfurts spillere blir avblåst for offside på Red Bull Arena.
    21'
    FC Salzburg fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    26'
    Julian Weinberger signaliserer et frispark til SK Austria Klagenfurt.
    26'
    Straffe til SK Austria Klagenfurt
    27'
    Sinan Karweina
    Sinan Karweina (SK Austria Klagenfurt) fyrer av et skudd som går utenfor.
    27'
    VAR sjekker om det er straffe til SK Austria Klagenfurt
    28'
    Dommeren dømmer straffe til SK Austria Klagenfurt
    30'
    SK Austria Klagenfurt scorer på straffe!
    FC Salzburg 1 - 1 SK Austria Klagenfurt
    Mål: Andy Irving
    Andy Irving utligner til 1-1 etter et velplassert straffespark.
    31'
    Andy Irving (SK Austria Klagenfurt) løfter inn en corner fra høyre på Red Bull Arena.
    33'
    FC Salzburg 2 - 1 SK Austria Klagenfurt
    Mål: Oscar Gloch
    Mål! Oscar Gloch gir FC Salzburg ledelsen 2-1 i Salzburg.
    34'
    FC Salzburg 3 - 1 SK Austria Klagenfurt
    Mål: Karim Konate
    Målgivende: Oscar Gloch
    Mål! Karim Konate gir FC Salzburg en komfortabel 3-1 ledelse. Det er en fin assist fra Oscar Gloch.
    35'
    FC Salzburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    39'
    Frispark til SK Austria Klagenfurt på halvdelen til FC Salzburg.
    40'
    Roko Simic
    Roko Simic (FC Salzburg) mottar sitt første gule kort for dagen på Red Bull Arena.
    40'
    44'
    FC Salzburg 4 - 1 SK Austria Klagenfurt
    Målgivende: Strahinja Pavlovic
    Mål! Karim Konate (FC Salzburg) header inn 4-1 på Red Bull Arena. Strahinja Pavlovic sto for den målgivende pasningen.
    44'
    Målet til FC Salzburg sjekkes av VAR
    45'
    Målet til FC Salzburg blir stående
    45'+2
    Julian Weinberger signaliserer et frispark til FC Salzburg på egen banehalvdel.
    45'+4
    Frispark for FC Salzburg på egen banehalvdel.
    45'+4
    Spillerbytte - SK Austria Klagenfurt
    Inn: Aaron Sky Schwarz
    Ut: Solomon Bonnah
    Bytte for SK Austria Klagenfurt. Aaron Sky Schwarz kommer inn for Solomon Bonnah på Red Bull Arena.
    46'
    Frispark FC Salzburg.
    47'
    Målet til SK Austria Klagenfurt sjekkes av VAR
    50'
    Målet til SK Austria Klagenfurt blir annullert
    50'
    SK Austria Klagenfurt angriper, men Julian Weinberger blåser for offside.
    50'
    Hjørnespark til SK Austria Klagenfurt
    52'
    Mål for SK Austria Klagenfurt!
    FC Salzburg 4 - 2 SK Austria Klagenfurt
    Mål: Max Besuschkow
    Målgivende: Andy Irving
    Mål! Max Besuschkow reduserer til 4-2 på Red Bull Arena i Salzburg. Andy Irving var nest sist på ballen.
    52'
    Inn: Jannik Robatsch
    Ut: Rico Benatelli
    Peter Pacult (SK Austria Klagenfurt) gjør sitt andre bytte for dagen. Jannik Robatsch erstatter Rico Benatelli.
    53'
    Karim Konate
    Sjanse til FC Salzburg! Karim Konate er nær ved å score, men keeper redder.
    55'
    SK Austria Klagenfurt, prøver et skudd, men det reddes
    55'
    Julian Weinberger signaliserer et frispark til SK Austria Klagenfurt på egen banehalvdel.
    55'
    Frispark SK Austria Klagenfurt.
    56'
    Andy Irving
    Andy Irving (SK Austria Klagenfurt) kommer seg fri på Red Bull Arena, men avslutningen går utenfor.
    57'
    58'
    Luka Sucic (FC Salzburg) slår en corner fra høyre side på Red Bull Arena.
    58'
    Skudd på mål, FC Salzburg
    59'
    59'
    Målsjanse til FC Salzburg! Karim Konate treffer mål, men keeper redder.
    59'
    59'
    FC Salzburg angriper i Salzburg, men blir avblåst for offside.
    61'
    61'
    62'
    62'
    Inn: Jonas Arweiler
    Ut: Max Besuschkow
    SK Austria Klagenfurt bytter ut Max Besuschkow med Jonas Arweiler. Dette er det tredje byttet som Peter Pacult gjør i dagens kamp.
    64'
    FC Salzburg fosser fremover, men Julian Weinberger blåser for offside på Red Bull Arena.
    65'
    SK Austria Klagenfurt tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    66'
    I Salzburg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    68'
    Spillerbytte - FC Salzburg
    Inn: Lucas Gourna-Douath
    Ut: Forson Amankwah
    Onur Cinel gjør dagens første bytte i Salzburg, når han tar ut Forson Amankwah og setter inn Lucas Gourna-Douath.
    69'
    Inn: Petar Ratkov
    Ut: Roko Simic
    FC Salzburg bytter ut Roko Simic med Petar Ratkov.
    69'
    Frispark til FC Salzburg på halvdelen til SK Austria Klagenfurt.
    70'
    71'
    Gult kort til SK Austria Klagenfurt
    Florian Jaritz
    Dommer Julian Weinberger viser Florian Jaritz (SK Austria Klagenfurt) det gule kortet.
    71'
    72'
    Inn: Sebastian Soto
    Ut: Florian Jaritz
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SK Austria Klagenfurt. Inn kommer Sebastian Soto, mens Florian Jaritz tar plass på benken.
    73'
    Inn: Christopher Wernitznig
    Ut: Kosmas Gezos
    SK Austria Klagenfurt gjør sitt femte bytte. Kosmas Gezos erstattes av Christopher Wernitznig.
    74'
    Mamady Diambou
    Mamady Diambou (FC Salzburg) pådrar seg et gult kort.
    74'
    75'
    Skudd utenfor mål, SK Austria Klagenfurt
    75'
    78'
    78'
    Luka Sucic
    FC Salzburg angriper i Salzburg. Luka Sucic fyrer av et skudd som går utenfor.
    79'
    80'
    82'
    Inn: Nene Dorgeles
    Ut: Karim Konate
    Onur Cinel (FC Salzburg) gjør sitt tredje bytte for dagen. Nene Dorgeles erstatter Karim Konate.
    83'
    Inn: Sekou Koita
    Ut: Oscar Gloch
    Bytte for FC Salzburg. Sekou Koita kommer inn for Oscar Gloch på Red Bull Arena.
    83'
    FC Salzburg angriper, men avslutningen til Mamady Diambou går utenfor.
    84'
    Julian Weinberger signaliserer et frispark til FC Salzburg.
    85'
    Jonas Arweiler
    Jonas Arweiler (SK Austria Klagenfurt) får et gult kort av dommer Julian Weinberger.
    85'
    87'
    87'
    88'
    88'
    90'
    Sekou Koita
    Sekou Koita (FC Salzburg) kommer til en målsjanse på Red Bull Arena, men klarer ikke å score.
    90'+1
    Nene Dorgeles
    FC Salzburg fosser forover og Nene Dorgeles fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.