Målsjanse! Mateus Uribe (FC Porto) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    3'
    Zaidu Sanusi (FC Porto) slår en corner fra høyre side på Estadio do Dragao.
    3'
    Dommer Szymon Marciniak venter med å sette i gang spillet fordi Evanilson ligger nede.
    5'
    Evanilson er tilbake på banen igjen.
    8'
    Szymon Marciniak signaliserer et frispark til Inter på egen banehalvdel.
    11'
    Frispark for FC Porto på egen banehalvdel.
    13'
    Frispark FC Porto.
    15'
    Stephen Eustaquio
    FC Porto angriper i Porto. Stephen Eustaquio avslutter på mål, men greier ikke å score.
    19'
    Inter, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    FC Porto tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Szymon Marciniak signaliserer et frispark til FC Porto.
    21'
    Edin Dzeko
    Edin Dzeko (Inter) avanserer forover på Estadio do Dragao. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    22'
    FC Porto, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    I Porto har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    24'
    FC Porto angriper i Porto, men blir avblåst for offside.
    24'
    Nicolo Barella
    Målsjanse på Estadio do Dragao! Nicolo Barella fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    25'
    25'
    Federico Dimarco
    Sjanse i Porto! Federico Dimarco (Inter) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    27'
    27'
    Mehdi Taremi
    Mehdi Taremi (FC Porto) fyrer av et skudd som går utenfor.
    28'
    Inter tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    29'
    Frispark til FC Porto på halvdelen til Inter.
    31'
    Frispark for Inter på egen banehalvdel.
    31'
    Szymon Marciniak signaliserer et frispark til FC Porto på egen banehalvdel.
    33'
    Gult kort til Inter
    Matteo Darmian
    Matteo Darmian (Inter) får et gult kort av dommer Szymon Marciniak.
    33'
    36'
    37'
    Szymon Marciniak tildeler FC Porto en corner. Stephen Eustaquio sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    40'
    41'
    Lautaro Martinez
    Lautaro Martinez (Inter) avanserer forover på Estadio do Dragao. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    45'+1
    45'+1
    47'
    FC Porto angriper i Porto. Mateus Uribe fyrer av et skudd som går utenfor.
    48'
    Szymon Marciniak signaliserer et frispark til FC Porto like utenfor Inter-området.
    48'
    50'
    Frispark til Inter på halvdelen til FC Porto.
    51'
    Inter avanserer forover i Porto. Nicolo Barella avslutter, men treffer ikke mål.
    52'
    53'
    57'
    62'
    Federico Dimarco (Inter) løfter inn en corner fra høyre på Estadio do Dragao.
    63'
    Inter fosser fremover, men Federico Dimarco går rett i offsidefella.
    63'
    69'
    Edin Dzeko
    Dommeren gir Edin Dzeko (Inter) et gult kort.
    69'
    Spillerbytte - Inter
    Inn: Romelu Lukaku
    Ut: Edin Dzeko
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Inter. Inn kommer Romelu Lukaku, mens Edin Dzeko tar plass på benken.
    70'
    Inn: Danilo D`Ambrosio
    Ut: Federico Dimarco
    Simone Inzaghi (Inter) gjør sitt andre bytte for dagen. Danilo D`Ambrosio erstatter Federico Dimarco.
    70'
    Spillerbytte - FC Porto
    Inn: Andre Franco
    Ut: Stephen Eustaquio
    FC Porto bytter ut Stephen Eustaquio med Andre Franco. Dette er det første byttet som Sergio Conceicao gjør i dagens kamp.
    71'
    Inn: Toni Martinez
    Ut: Evanilson
    Bytte for FC Porto. Toni Martinez kommer inn for Evanilson på Estadio do Dragao.
    71'
    I Porto slår Andre Franco en corner fra høyre.
    71'
    Alessandro Bastoni vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    73'
    Inn: Stefan De Vrij
    Ut: Alessandro Bastoni
    Simone Inzaghi (Inter) blir nødt til å gjøre sitt tredje bytte. Stefan De Vrij erstatter Alessandro Bastoni som sannsynligvis er skadet.
    74'
    Wenderson Galeno (FC Porto) løfter inn en corner fra venstre på Estadio do Dragao.
    74'
    Denzel Dumfries (Inter) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Estadio do Dragao.
    75'
    Marko Grujic
    Sjanse i Porto! Marko Grujic (FC Porto) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    76'
    76'
    Inter slipper å klare seg uten Denzel Dumfries som kommer tilbake på banen i Porto.
    77'
    Hakan Calhanoglu
    Sjanse! Inter avanserer forover, men Hakan Calhanoglu avslutter utenfor.
    77'
    Szymon Marciniak tildeler FC Porto en corner. Andre Franco sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    78'
    Kan Inter utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    79'
    Gult kort til FC Porto
    Pepe
    Dommer Szymon Marciniak gir Pepe (FC Porto) et gult kort.
    79'
    Inn: Marcelo Brozovic
    Ut: Nicolo Barella
    Inter gjør sitt fjerde bytte. Nicolo Barella erstattes av Marcelo Brozovic.
    80'
    Inn: Milan Skriniar
    Ut: Matteo Darmian
    Matteo Darmian (Inter) erstattes av Milan Skriniar.
    80'
    Hakan Calhanoglu (Inter) slår en corner fra venstre side på Estadio do Dragao.
    80'
    Denzel Dumfries
    Inter angriper på Estadio do Dragao, men Denzel Dumfries header utenfor.
    80'
    81'
    I Porto slår Hakan Calhanoglu en corner fra høyre.
    83'
    Denzel Dumfries (Inter) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    83'
    83'
    Wenderson Galeno
    FC Porto fosser forover og Wenderson Galeno fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    84'
    84'
    Inn: Danny Namaso Loader
    Ut: Mateus Uribe
    Sergio Conceicao gjør dagens tredje bytte i Porto, når han tar ut Mateus Uribe og setter inn Danny Namaso Loader.
    85'
    Inn: Wendell
    Ut: Zaidu Sanusi
    Bytte for FC Porto. Wendell kommer inn for Zaidu Sanusi på Estadio do Dragao.
    85'
    86'
    Inter angriper, men avslutningen til Lautaro Martinez går utenfor.
    87'
    88'
    Danny Namaso Loader
    Danny Namaso Loader (FC Porto) header mot mål, men ballen går utenfor.
    90'
    Francesco Acerbi
    Francesco Acerbi (Inter) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio do Dragao.
    90'
    Inter angriper, men Danilo D`Ambrosio vinkes av for offside.
    90'+2
    Andre Franco (FC Porto) løfter inn en corner fra venstre på Estadio do Dragao.
    90'+3
    Toni Martinez
    FC Porto angriper, men avslutningen til Toni Martinez går utenfor.
    90'+4
    90'+4
    FC Porto angriper på Estadio do Dragao og Danny Namaso Loader skyter i stolpen!
    90'+6
    Målsjanse! Mehdi Taremi (FC Porto) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    90'+6
    En av Inters spillere går i offside.
    90'+6
    90'+6
    Andre gule kort til FC Porto
    Pepe
    Utvisning! Dommer Szymon Marciniak sender Pepe (FC Porto) av banen etter to gule kort.