Frispark til FC Porto på halvdelen til Vizela.
    Sjanse til FC Porto! Wendell er nær ved å score, men keeper redder.
    I Porto slår Samu en corner fra høyre.
    7'
    Samu (Vizela) slår en corner fra høyre side på Estadio do Dragao.
    8'
    Joao Antonio Ferreira Goncalves signaliserer et frispark til FC Porto på egen banehalvdel.
    8'
    FC Porto tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Chico Conceicao
    Chico Conceicao (FC Porto) fyrer av et skudd som går utenfor.
    9'
    Frispark for Vizela på egen banehalvdel.
    11'
    Joao Antonio Ferreira Goncalves signaliserer et frispark til Vizela på egen banehalvdel.
    12'
    Wenderson Galeno
    Wenderson Galeno (FC Porto) kommer til en målsjanse på Estadio do Dragao, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    13'
    Alan Varela
    Alan Varela (FC Porto) kommer seg fri på Estadio do Dragao, men avslutningen går utenfor.
    16'
    Otavio
    Otavio skyter i stolpen! Stor sjanse for FC Porto i Porto.
    17'
    FC Porto scorer selvmål!
    FC Porto 0 - 1 FC Vizela
    Mål: Pepe
    Et uheldig selvmål av Pepe gjør at det står 0-1 på Estadio do Dragao.
    17'
    Vizela tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Vizela fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    20'
    Frispark for FC Porto på egen banehalvdel.
    20'
    Joao Antonio Ferreira Goncalves signaliserer et frispark til FC Porto.
    21'
    22'
    23'
    Pepe ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    27'
    Pepe kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Estadio do Dragao.
    27'
    En av FC Portos spillere blir avblåst for offside.
    28'
    28'
    Alan Varela
    FC Porto angriper, men avslutningen til Alan Varela går utenfor.
    30'
    FC Porto angriper på Estadio do Dragao. Wenderson Galeno header utenfor.
    31'
    32'
    Joao Antonio Ferreira Goncalves tildeler FC Porto en corner. Chico Conceicao sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    34'
    Alan Varela (FC Porto) løfter inn en corner fra venstre på Estadio do Dragao.
    35'
    Chico Conceicao (FC Porto) slår en corner fra høyre side på Estadio do Dragao.
    36'
    Sjanse! FC Porto avanserer forover, men Wenderson Galeno avslutter utenfor.
    37'
    I Porto har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    38'
    Gult kort til FC Vizela
    Matias Lacava
    Dommer Joao Antonio Ferreira Goncalves gir Matias Lacava (Vizela) et gult kort.
    38'
    FC Porto angriper, men blir avblåst for offside.
    39'
    40'
    Frisparket tildelt FC Porto er farlig nær Vizelas målområde.
    41'
    Bruno Costa
    Bruno Costa (Vizela) får et gult kort av dommer Joao Antonio Ferreira Goncalves.
    41'
    43'
    44'
    I Porto slår Chico Conceicao en corner fra høyre.
    44'
    Joao Antonio Ferreira Goncalves tildeler FC Porto en corner. Wenderson Galeno sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'
    45'+1
    Chico Conceicao (FC Porto) kommer til en målsjanse på Estadio do Dragao, men klarer ikke å score.
    46'
    47'
    48'
    Andre gule kort til FC Vizela
    Matias Lacava (Vizela) må forlate banen etter å ha mottatt sitt andre gule kort i kampen.
    49'
    49'
    Joao Antonio Ferreira Goncalves signaliserer et frispark til FC Porto like utenfor Vizela-området.
    49'
    Spillerbytte - FC Vizela
    Inn: Matheus Pereira de Souza
    Ut: Sava Petrov
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Vizela. Inn kommer Matheus Pereira de Souza, mens Sava Petrov tar plass på benken.
    52'
    Bruno Costa (Vizela) løfter inn en corner fra venstre på Estadio do Dragao.
    52'
    Kan FC Porto utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    53'
    Evanilson
    Målsjanse! Evanilson (FC Porto) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    54'
    Mål for FC Porto!
    FC Porto 1 - 1 FC Vizela
    Mål: Chico Conceicao
    Mål! FC Porto utligner på Estadio do Dragao. Målscorer: Chico Conceicao.
    55'
    Spillerbytte - FC Porto
    Inn: Danny Namaso Loader
    Ut: Alan Varela
    Bytte for FC Porto. Danny Namaso Loader kommer inn for Alan Varela på Estadio do Dragao.
    56'
    Nicolas Gonzalez
    Målsjanse til FC Porto! Nicolas Gonzalez treffer mål, men keeper redder.
    57'
    57'
    Wenderson Galeno (FC Porto) løfter inn en corner fra venstre på Estadio do Dragao.
    57'
    Joao Mario
    FC Porto fosser forover og Joao Mario fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    57'
    57'
    58'
    59'
    I Porto slår Wendell en corner fra venstre.
    60'
    En av FC Portos spillere går i offside.
    60'
    Inn: Aleksandar Busnic
    Ut: Jason Eyenga-Lokilo
    Vizela gjør sitt andre bytte. Jason Eyenga-Lokilo erstattes av Aleksandar Busnic.
    61'
    Evanilson
    Evanilson header i stolpen! Nære på for FC Porto i Porto.
    62'
    63'
    64'
    FC Porto avanserer forover i Porto. Nicolas Gonzalez avslutter, men treffer ikke mål.
    64'
    Frispark Vizela.
    66'
    Målsjanse! Wenderson Galeno (FC Porto) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    67'
    FC Porto 2 - 1 FC Vizela
    Mål: Pepe
    Målgivende: Danny Namaso Loader
    Mål! Pepe gir FC Porto ledelsen 2-1 i Porto. Danny Namaso Loader sto for den målgivende pasningen.
    68'
    Chico Conceicao (FC Porto) løfter inn en corner fra høyre på Estadio do Dragao.
    70'
    71'
    Wendell
    FC Porto angriper, men avslutningen til Wendell går utenfor.
    72'
    FC Porto angriper. Wenderson Galeno får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    73'
    73'
    Wendell (FC Porto) slår en corner fra venstre side på Estadio do Dragao.
    74'
    Wenderson Galeno (FC Porto) fyrer av et skudd som går utenfor.
    75'
    Inn: Ivan Jaime
    Ut: Nicolas Gonzalez
    Sergio Conceicao gjør dagens andre bytte i Porto, når han tar ut Nicolas Gonzalez og setter inn Ivan Jaime.
    76'
    Inn: Stephen Eustaquio
    Ut: Joao Mario
    Sergio Conceicao (FC Porto) gjør sitt tredje bytte for dagen. Stephen Eustaquio erstatter Joao Mario.
    76'
    FC Porto 3 - 1 FC Vizela
    Mål: Evanilson
    Mål! FC Porto øker ledelsen til 3-1 etter en scoring av Evanilson på Estadio do Dragao.
    77'
    Inn: Hugo Oliveira
    Ut: Tomas Silva
    Tomas Silva (Vizela) erstattes av Hugo Oliveira.
    79'
    Inn: Alberto Soro
    Ut: Samuel Essende
    Vizela bytter ut Samuel Essende med Alberto Soro. Dette er det fjerde byttet som Ruben De La Barrera Fernandez gjør i dagens kamp.
    79'
    Inn: Diogo Andre Santos Nascimento
    Ut: Bruno Costa
    Vizela bytter ut Bruno Costa med Diogo Andre Santos Nascimento. Dette er det femte byttet som Ruben De La Barrera Fernandez gjør i dagens kamp.
    79'
    Samu
    Sjanse! Vizela avanserer forover, men Samu avslutter utenfor.
    80'
    FC Porto fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    81'
    I Porto har et frispark blitt tildelt bortelag.
    82'
    Målsjanse på Estadio do Dragao! Chico Conceicao fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.