I Porto får Pepe (FC Porto) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    Benfica, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Benfica Lisbon tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    Joao Pedro Pinheiro signaliserer et frispark til Benfica Lisbon på egen banehalvdel.
    6'
    I Porto har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    7'
    FC Porto fosser fremover, men Joao Pedro Pinheiro blåser for offside på Estadio do Dragao.
    8'
    Joao Pedro Pinheiro tildeler FC Porto en corner. Wenderson Galeno sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    11'
    Otavio
    Otavio (FC Porto) kommer til en målsjanse på Estadio do Dragao, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    11'
    Frispark for Benfica Lisbon på egen banehalvdel.
    11'
    Frispark til Benfica Lisbon på halvdelen til FC Porto.
    12'
    Frispark Benfica Lisbon.
    13'
    Casper Tengstedt
    Casper Tengstedt (Benfica Lisbon) kommer seg fri på Estadio do Dragao, men avslutningen går utenfor.
    13'
    Wenderson Galeno
    Wenderson Galeno (FC Porto) kommer til en målsjanse på Estadio do Dragao, men klarer ikke å score.
    14'
    Frispark for FC Porto på egen banehalvdel.
    18'
    Wenderson Galeno (FC Porto) slår en corner fra venstre side på Estadio do Dragao.
    20'
    Chico Conceicao (FC Porto) løfter inn en corner fra høyre på Estadio do Dragao.
    20'
    Mål for FC Porto!
    FC Porto 1 - 0 Benfica
    Mål: Wenderson Galeno
    I Porto tar FC Porto ledelsen 1-0 etter et mål av Wenderson Galeno.
    20'
    FC Porto tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    Chico Conceicao
    Sjanse til FC Porto! Chico Conceicao er nær ved å score, men keeper redder.
    24'
    24'
    I Porto slår Chico Conceicao en corner fra høyre.
    25'
    Pepe
    FC Porto angriper. Pepe får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    25'
    25'
    Joao Pedro Pinheiro tildeler Benfica Lisbon en corner. Angel Di Maria sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    28'
    30'
    Gult kort til Benfica
    Morato
    Morato (Benfica Lisbon) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio do Dragao.
    31'
    Joao Pedro Pinheiro signaliserer et frispark til FC Porto.
    32'
    Rafa Silva
    Benfica Lisbon angriper i Porto. Rafa Silva avslutter på mål, men greier ikke å score.
    34'
    FC Porto, prøver et skudd, men det reddes
    34'
    I Porto slår Angel Di Maria en corner fra høyre.
    34'
    Angel Di Maria
    Benfica Lisbon angriper i Porto. Angel Di Maria fyrer av et skudd som går utenfor.
    35'
    Alan Varela (FC Porto) løfter inn en corner fra venstre på Estadio do Dragao.
    37'
    40'
    En av FC Portos spillere blir avblåst for offside.
    41'
    Chico Conceicao ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    41'
    FC Porto slipper å klare seg uten Chico Conceicao som kommer tilbake på banen igjen.
    42'
    43'
    FC Porto 2 - 0 Benfica
    Målgivende: Evanilson
    Mål! Wenderson Galeno øker FC Portos ledelse til 2-0 på Estadio do Dragao. Det er en fin assist fra Evanilson.
    44'
    Målet til FC Porto sjekkes av VAR
    45'
    Målet til FC Porto blir stående
    45'+1
    Spillerbytte - Benfica
    Inn: Alvaro Fernandez Carreras
    Ut: Orkun Kökcü
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Benfica Lisbon. Inn kommer Alvaro Fernandez Carreras, mens Orkun Kökcü tar plass på benken.
    46'
    Inn: Florentino Luis
    Ut: Morato
    Benfica Lisbon bytter ut Morato med Florentino Luis. Dette er det andre byttet som Roger Schmidt gjør i dagens kamp.
    46'
    46'
    47'
    49'
    Nicolas Otamendi
    Nicolas Otamendi (Benfica Lisbon) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    51'
    Frispark FC Porto.
    51'
    53'
    FC Porto 3 - 0 Benfica
    Mål: Wendell
    Målgivende: Wenderson Galeno
    Wendell øker FC Portos ledelse til 3-0! Wenderson Galeno var nest sist på ballen.
    55'
    Inn: David Neres
    Ut: Angel Di Maria
    Benfica Lisbon bytter ut Angel Di Maria med David Neres.
    57'
    Inn: Arthur Cabral
    Ut: Casper Tengstedt
    Benfica Lisbon gjør sitt fjerde bytte. Casper Tengstedt erstattes av Arthur Cabral.
    57'
    Joao Pedro Pinheiro signaliserer et frispark til FC Porto på egen banehalvdel.
    57'
    Wendell vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    58'
    59'
    Wendell er på beina igjen og fortsetter kampen på Estadio do Dragao.
    59'
    61'
    Andre gule kort til Benfica
    Dommer Joao Pedro Pinheiro gir Nicolas Otamendi (Benfica Lisbon) nok et gult kort, som automatisk etterfølges av et rødt!
    61'
    Nicolas Gonzalez
    FC Porto angriper på Estadio do Dragao, men Nicolas Gonzalez header utenfor.
    63'
    Inn: Tomas Araujo
    Ut: Rafa Silva
    Roger Schmidt gjør dagens femte bytte i Porto, når han tar ut Rafa Silva og setter inn Tomas Araujo.
    63'
    FC Porto avanserer forover i Porto. Chico Conceicao avslutter, men treffer ikke mål.
    65'
    66'
    68'
    72'
    73'
    74'
    FC Porto 4 - 0 Benfica
    Mål: Pepe
    Målgivende: Nicolas Gonzalez
    I Porto øker FC Porto ledelsen til 4-0 takket være et mål av Pepe. Nicolas Gonzalez sto for den målgivende pasningen.
    75'
    79'
    Gult kort til FC Porto
    Nicolas Gonzalez (FC Porto) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    79'
    Spillerbytte - FC Porto
    Inn: Ivan Jaime
    Ut: Wenderson Galeno
    Sergio Conceicao (FC Porto) gjør sitt første bytte for dagen. Ivan Jaime erstatter Wenderson Galeno.
    82'
    Inn: Jorge Sanchez
    Ut: Joao Mario
    Bytte for FC Porto. Jorge Sanchez kommer inn for Joao Mario på Estadio do Dragao.
    82'
    Inn: Stephen Eustaquio
    Ut: Nicolas Gonzalez
    Nicolas Gonzalez (FC Porto) erstattes av Stephen Eustaquio.
    83'
    Inn: Danny Namaso Loader
    Ut: Evanilson
    Bytte for FC Porto. Danny Namaso Loader kommer inn for Evanilson på Estadio do Dragao.
    83'
    84'
    87'
    Inn: Toni Martinez
    Ut: Chico Conceicao
    FC Porto bytter ut Chico Conceicao med Toni Martinez. Dette er det femte byttet som Sergio Conceicao gjør i dagens kamp.
    88'
    FC Porto 5 - 0 Benfica
    Mål: Danny Namaso Loader
    Målgivende: Jorge Sanchez
    Danny Namaso Loader header ballen i mål og FC Porto øker ledelsen til 5-0. Flott spill fra Jorge Sanchez før målet.