809
437
    Frispark for Atletico Madrid på egen banehalvdel.
    3'
    Antoine Griezmann (Atletico Madrid) slår en corner fra høyre side på Estadio do Dragao.
    4'
    Mål for FC Porto!
    FC Porto 1 - 0 Atletico Madrid
    Mål: Mehdi Taremi
    Målgivende: Evanilson
    Mehdi Taremi setter ballen i nettet og FC Porto leder nå 1-0. Flott spill fra Evanilson før målet.
    5'
    FC Porto tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Pepe ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    11'
    Pepe kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Estadio do Dragao.
    13'
    Stephen Eustaquio (FC Porto) løfter inn en corner fra venstre på Estadio do Dragao.
    14'
    Daniele Orsato signaliserer et frispark til Atletico Madrid på egen banehalvdel.
    14'
    Atletico Madrid tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    19'
    Frispark for FC Porto på egen banehalvdel.
    19'
    20'
    Skudd utenfor mål, Atletico Madrid
    Joao Felix
    21'
    Daniele Orsato tildeler Atletico Madrid en corner. Antoine Griezmann sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    23'
    Atletico Madrid angriper, men Daniele Orsato blåser for offside.
    23'
    FC Porto 2 - 0 Atletico Madrid
    Mål: Stephen Eustaquio
    Målgivende: Wenderson Galeno
    I Porto øker FC Porto ledelsen til 2-0 takket være et mål av Stephen Eustaquio. Wenderson Galeno sto for den målgivende pasningen.
    24'
    I Porto slår Stephen Eustaquio en corner fra venstre.
    29'
    Rodrigo De Paul
    Målsjanse til Atletico Madrid! Rodrigo De Paul treffer mål, men keeper redder.
    32'
    FC Porto, prøver et skudd, men det reddes
    32'
    Jose Gimenez
    Sjanse! Atletico Madrid avanserer forover, men Jose Gimenez avslutter utenfor.
    33'
    33'
    Atletico Madrid fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    35'
    Daniele Orsato signaliserer et frispark til Atletico Madrid.
    36'
    Otavio
    FC Porto angriper. Otavio får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    37'
    Atletico Madrid, prøver et skudd, men det reddes
    37'
    Gult kort til FC Porto
    Marko Grujic
    Dommer Daniele Orsato gir Marko Grujic (FC Porto) et gult kort.
    39'
    39'
    Gult kort til Atletico Madrid
    Reinildo Mandava
    Reinildo Mandava (Atletico Madrid) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    42'
    Otavio vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    43'
    I Porto slår Zaidu Sanusi en corner fra høyre.
    44'
    Otavio ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Porto.
    44'
    Frispark til Atletico Madrid på halvdelen til FC Porto.
    45'
    I Porto har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    48'
    Stefan Savic
    Stefan Savic (Atletico Madrid) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    48'
    Zaidu Sanusi ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    49'
    FC Porto slipper å klare seg uten Zaidu Sanusi som kommer tilbake på banen igjen.
    50'
    Mehdi Taremi
    FC Porto fosser forover og Mehdi Taremi fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    51'
    51'
    Spillerbytte - FC Porto
    Inn: Wendell
    Ut: Zaidu Sanusi
    Det virker som Zaidu Sanusi ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Wendell.
    53'
    Frispark FC Porto.
    54'
    Joao Felix
    Sjanse i Porto! Joao Felix (Atletico Madrid) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    60'
    60'
    Spillerbytte - Atletico Madrid
    Inn: Yannick Carrasco
    Ut: Saul Niguez
    Diego Simeone gjør dagens første bytte i Porto, når han tar ut Saul Niguez og setter inn Yannick Carrasco.
    60'
    Inn: Matheus Cunha
    Ut: Joao Felix
    Diego Simeone (Atletico Madrid) gjør sitt andre bytte for dagen. Matheus Cunha erstatter Joao Felix.
    61'
    Evanilson
    FC Porto angriper i Porto. Evanilson fyrer av et skudd som går utenfor.
    62'
    En av Atletico Madrids spillere blir avblåst for offside.
    63'
    Otavio (FC Porto) slår en corner fra høyre side på Estadio do Dragao.
    65'
    Otavio (FC Porto) løfter inn en corner fra høyre på Estadio do Dragao.
    66'
    Daniele Orsato tildeler Atletico Madrid en corner. Yannick Carrasco sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    67'
    Yannick Carrasco (Atletico Madrid) løfter inn en corner fra venstre på Estadio do Dragao.
    67'
    Fabio Cardoso
    Dommeren gir Fabio Cardoso (FC Porto) et gult kort.
    68'
    Dommer Daniele Orsato viser Rodrigo De Paul (Atletico Madrid) det gule kortet.
    69'
    Målet til Atletico Madrid sjekkes av VAR
    69'
    Målet til Atletico Madrid blir annullert
    71'
    71'
    Stephen Eustaquio (FC Porto) slår en corner fra venstre side på Estadio do Dragao.
    73'
    I Porto slår Wendell en corner fra høyre.
    74'
    Evanilson
    Sjanse til FC Porto! Evanilson er nær ved å score, men keeper redder.
    74'
    74'
    Angel Correa
    Målsjanse på Estadio do Dragao! Angel Correa fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    74'
    74'
    Wenderson Galeno
    Wenderson Galeno (FC Porto) kommer til en målsjanse på Estadio do Dragao, men klarer ikke å score.
    75'
    Atletico Madrid fosser fremover, men Daniele Orsato blåser for offside på Estadio do Dragao.
    76'
    Daniele Orsato tildeler FC Porto en corner. Wendell sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    78'
    78'
    Daniele Orsato signaliserer et frispark til FC Porto på egen banehalvdel.
    81'
    Inn: Toni Martinez
    Ut: Evanilson
    FC Porto bytter ut Evanilson med Toni Martinez. Dette er det andre byttet som Sergio Conceicao gjør i dagens kamp.
    81'
    FC Porto angriper. Mehdi Taremi får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    82'
    82'
    Wendell
    Wendell (FC Porto) avanserer forover på Estadio do Dragao. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    82'
    82'
    Matheus Cunha
    Matheus Cunha (Atletico Madrid) fyrer av et skudd som går utenfor.
    85'
    Inn: Pablo Barrios Rivas
    Ut: Angel Correa
    Bytte for Atletico Madrid. Pablo Barrios Rivas kommer inn for Angel Correa på Estadio do Dragao.
    85'
    86'
    Antoine Griezmann
    Målsjanse til Atletico Madrid! Antoine Griezmann treffer mål, men keeper redder.
    87'
    87'
    Atletico Madrid avanserer forover i Porto. Antoine Griezmann avslutter, men treffer ikke mål.
    88'
    Inn: Rodrigo Conceicao
    Ut: Pepe
    FC Porto bytter ut Pepe med Rodrigo Conceicao. Dette er det tredje byttet som Sergio Conceicao gjør i dagens kamp.
    89'
    Inn: Bernardo Pereira Folha
    Ut: Wenderson Galeno
    Sergio Conceicao (FC Porto) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Bernardo Pereira Folha erstatter Wenderson Galeno.
    89'
    Inn: Goncalo Borges
    Ut: Otavio
    Bytte for FC Porto. Goncalo Borges kommer inn for Otavio på Estadio do Dragao.
    89'
    En av Atletico Madrids spillere blir avblåst for offside på Estadio do Dragao.
    90'+1
    Yannick Carrasco
    Atletico Madrid angriper i Porto. Yannick Carrasco avslutter på mål, men greier ikke å score.