Jakob Kehlet signaliserer et frispark til Nordsjaelland.
    Mål for FC Nordsjælland!
    FC Nordsjælland 1 - 0 Silkeborg IF
    Mål: Mads Hansen
    Målgivende: Andreas Schjelderup
    Nordsjaelland leder 1-0 etter en scoring av Mads Hansen. Andreas Schjelderup sto for den målgivende pasningen.
    2'
    Jakob Kehlet tildeler Silkeborg IF en corner. Tonni Adamsen sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    6'
    Mål for Silkeborg IF!
    FC Nordsjælland 1 - 1 Silkeborg IF
    Mål: Pelle Mattsson
    Målgivende: Tonni Adamsen
    Mål! Pelle Mattsson (Silkeborg IF) utligner til 1-1 med en velplassert heading. Flott spill fra Tonni Adamsen før målet.
    6'
    I Farum har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    8'
    Ibrahim Osman
    Målsjanse til Nordsjaelland! Ibrahim Osman treffer mål, men keeper redder.
    12'
    Silkeborg IF, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Skudd utenfor mål, FC Nordsjælland
    14'
    Daniel Svensson (Nordsjaelland) slår en corner fra venstre side på Right to Dream Park.
    17'
    Frispark for Nordsjaelland på egen banehalvdel.
    23'
    FC Nordsjælland 2 - 1 Silkeborg IF
    Målgivende: Martin Frese
    Mads Hansen setter ballen i nettet og Nordsjaelland leder nå 2-1. Martin Frese var nest sist på ballen.
    25'
    33'
    I Farum slår Daniel Svensson en corner fra venstre.
    36'
    Ibrahim Osman (Nordsjaelland) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    39'
    39'
    Andreas Schjelderup
    Sjanse til Nordsjaelland! Andreas Schjelderup er nær ved å score, men keeper redder.
    41'
    41'
    Nordsjaelland angriper i Farum. Ibrahim Osman avslutter på mål, men greier ikke å score.
    43'
    43'
    Gult kort til FC Nordsjælland
    Adamo Nagalo
    Adamo Nagalo (Nordsjaelland) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    47'
    Det blir farlig! Frispark for Silkeborg IF er nær straffområde.
    47'
    Tonni Adamsen
    Målsjanse! Tonni Adamsen (Silkeborg IF) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    48'
    Hjørnespark til FC Nordsjælland
    56'
    56'
    Spillerbytte - FC Nordsjælland
    Inn: Christian Theodor Kjelder Rasmussen
    Ut: Conrad Harder
    Nordsjaelland gjør sitt første bytte. Conrad Harder erstattes av Christian Theodor Kjelder Rasmussen.
    59'
    Inn: Oliver Antman
    Ut: Ibrahim Osman
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Nordsjaelland. Inn kommer Oliver Antman, mens Ibrahim Osman tar plass på benken.
    60'
    65'
    Silkeborg IF fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    67'
    68'
    Skudd på mål, FC Nordsjælland
    71'
    71'
    Nordsjaelland angriper i Farum, men blir avblåst for offside.
    74'
    Spillerbytte - Silkeborg IF
    Inn: Mads Larsen
    Ut: Ferslev Anders Klynge
    Kent Nielsen (Silkeborg IF) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Mads Larsen erstatter Ferslev Anders Klynge.
    75'
    Inn: Callum McCowatt
    Ut: Frederik Carlsen
    Frederik Carlsen (Silkeborg IF) erstattes av Callum McCowatt.
    75'
    Inn: Kasper Kusk
    Ut: Tonni Adamsen
    Kent Nielsen gjør dagens andre bytte i Farum, når han tar ut Tonni Adamsen og setter inn Kasper Kusk.
    75'
    Inn: Marcus Ingvartsen
    Ut: Mads Hansen
    Nordsjaelland bytter ut Mads Hansen med Marcus Ingvartsen.
    76'
    Inn: Jens Martin Gammelby
    Ut: Oliver Sonne
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Silkeborg IF. Inn kommer Jens Martin Gammelby, mens Oliver Sonne tar plass på benken.
    77'
    FC Nordsjælland 3 - 1 Silkeborg IF
    Mål: Martin Frese
    Målgivende: Andreas Hansen
    Mål! Nordsjaelland øker ledelsen til 3-1 etter en scoring av Martin Frese på Right to Dream Park. Det er en fin assist fra Andreas Hansen.
    78'
    Daniel Svensson (Nordsjaelland) slår en corner fra høyre side på Right to Dream Park.