Dommeren blåser i gang dagens kamp i Nantes.
    Jerome Brisard signaliserer et frispark til Troyes AC på egen banehalvdel.
    FC Nantes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Renaud Ripart
    Renaud Ripart (Troyes AC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    8'
    Xavier Chavalerin (Troyes AC) slår en corner fra høyre side på Stade de la Beaujoire.
    10'
    Mama Balde ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    11'
    Gerson Rodrigues
    Troyes AC avanserer forover i Nantes. Gerson Rodrigues avslutter, men treffer ikke mål.
    14'
    Hjørnespark til Troyes AC
    14'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Nantes fordi Romenique Kouame får behandling for en skade på banen.
    15'
    Troyes AC slipper å klare seg uten Romenique Kouame som kommer tilbake på banen i Nantes.
    15'
    Mama Balde ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Nantes.
    15'
    Frispark for FC Nantes på egen banehalvdel.
    16'
    Renaud Ripart (Troyes AC) kommer seg fri på Stade de la Beaujoire, men avslutningen går utenfor.
    18'
    Ludovic Blas
    Ludovic Blas (FC Nantes) kommer til en målsjanse på Stade de la Beaujoire, men klarer ikke å score.
    20'
    22'
    Troyes AC angriper i Nantes. Renaud Ripart avslutter på mål, men greier ikke å score.
    22'
    FC Nantes, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    I Nantes slår Xavier Chavalerin en corner fra høyre.
    22'
    Spillet på Stade de la Beaujoire er stoppet midlertidig fordi Charles Traore ligger nede.
    22'
    Charles Traore er på beina igjen og fortsetter kampen på Stade de la Beaujoire.
    25'
    Spillerbytte - FC Nantes
    Inn: Osman Bukari
    Ut: Willem Geubbels
    Antoine Kombouare (FC Nantes) gjør sitt første bytte for dagen. Osman Bukari erstatter Willem Geubbels.
    25'
    Troyes AC angriper, men Jerome Brisard blåser for offside.
    29'
    Troyes AC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    32'
    I Nantes har et frispark blitt tildelt bortelag.
    33'
    Frispark til FC Nantes på halvdelen til Troyes AC.
    35'
    Frispark for Troyes AC på egen banehalvdel.
    36'
    Jerome Brisard signaliserer et frispark til FC Nantes.
    36'
    Renaud Ripart (Troyes AC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stade de la Beaujoire.
    38'
    Renaud Ripart er tilbake på banen igjen.
    38'
    Wylan Cyprien
    Målsjanse på Stade de la Beaujoire! Wylan Cyprien fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    39'
    Troyes AC, prøver et skudd, men det reddes
    39'
    Frispark FC Nantes.
    40'
    Hjørnespark til FC Nantes
    40'
    41'
    Troyes AC angriper i Nantes. Gerson Rodrigues fyrer av et skudd som går utenfor.
    42'
    43'
    Randal Kolo Muani
    FC Nantes angriper. Randal Kolo Muani får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    43'
    43'
    Jerome Brisard tildeler Troyes AC en corner. Xavier Chavalerin sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'
    Wylan Cyprien (FC Nantes) løfter inn en corner fra høyre på Stade de la Beaujoire.
    45'+2
    Jerome Brisard signaliserer et frispark til Troyes AC.
    45'+2
    Gult kort til FC Nantes
    Jean-Charles Castelletto
    Dommer Jerome Brisard gir Jean-Charles Castelletto (FC Nantes) et gult kort.
    45'+3
    48'
    Frispark til Troyes AC på halvdelen til FC Nantes.
    49'
    Jerome Brisard signaliserer et frispark til FC Nantes på egen banehalvdel.
    50'
    52'
    Skudd på mål, Troyes AC
    55'
    55'
    I Nantes slår Wylan Cyprien en corner fra høyre.
    58'
    Mål for FC Nantes!
    FC Nantes 1 - 0 Troyes AC
    Mål: Andrei
    Målgivende: Wylan Cyprien
    Mål! Andrei (FC Nantes) scorer med hodet. Dermed er stillingen 1-0 på Stade de la Beaujoire. Flott spill fra Wylan Cyprien før målet.
    58'
    FC Nantes fosser fremover, men Jerome Brisard blåser for offside på Stade de la Beaujoire.
    64'
    Skudd på mål, FC Nantes
    64'
    64'
    66'
    I Nantes har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    66'
    Gult kort til Troyes AC
    Gerson Rodrigues (Troyes AC) får et gult kort av dommer Jerome Brisard.
    66'
    Straffe! Dommer Jerome Brisard plasserer ballen på krittmerket for FC Nantes...
    67'
    FC Nantes scorer på straffe!
    FC Nantes 2 - 0 Troyes AC
    Mål: Ludovic Blas
    Mål! FC Nantes øker ledelsen til 2-0 etter et straffespark av Ludovic Blas.
    69'
    71'
    Frispark Troyes AC.
    75'
    Issa Kabore
    Troyes AC angriper, men avslutningen til Issa Kabore går utenfor.
    75'
    Spillerbytte - Troyes AC
    Inn: Nassim Chadli
    Ut: Renaud Ripart
    Troyes AC gjør sitt første bytte. Renaud Ripart erstattes av Nassim Chadli.
    76'
    Inn: Yasser Larouci
    Ut: Youssouf Kone
    Laurent Batlles gjør dagens andre bytte i Nantes, når han tar ut Youssouf Kone og setter inn Yasser Larouci.
    76'
    Inn: Brandon Domingues
    Ut: Erik Palmer-Brown
    Troyes AC bytter ut Erik Palmer-Brown med Brandon Domingues. Dette er det tredje byttet som Laurent Batlles gjør i dagens kamp.
    77'
    Inn: Hyun Jun Suk
    Ut: Mama Balde
    Bytte for Troyes AC. Hyun Jun Suk kommer inn for Mama Balde på Stade de la Beaujoire.
    77'
    Inn: Samuel Moutoussamy
    Ut: Moses Simon
    FC Nantes bytter ut Moses Simon med Samuel Moutoussamy.
    81'
    82'
    Yasser Larouci
    Målsjanse til Troyes AC! Yasser Larouci treffer mål, men keeper redder.
    83'
    83'
    83'
    Nassim Chadli
    Nassim Chadli (Troyes AC) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade de la Beaujoire.
    83'
    84'
    85'
    85'
    Inn: Levi Lumeka
    Ut: Gerson Rodrigues
    Troyes AC bytter ut Gerson Rodrigues med Levi Lumeka. Dette er det femte byttet som Laurent Batlles gjør i dagens kamp.
    85'
    Inn: Sebastien Corchia
    Ut: Charles Traore
    Antoine Kombouare gjør dagens tredje bytte i Nantes, når han tar ut Charles Traore og setter inn Sebastien Corchia.
    86'
    Inn: Marcus Coco
    Ut: Ludovic Blas
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Nantes. Inn kommer Marcus Coco, mens Ludovic Blas tar plass på benken.
    86'
    Inn: Nicolas Pallois
    Ut: Jean-Charles Castelletto
    Jean-Charles Castelletto (FC Nantes) erstattes av Nicolas Pallois.
    86'
    88'
    Hyun Jun Suk
    Hyun Jun Suk (Troyes AC) kommer seg fri på Stade de la Beaujoire, men avslutningen går utenfor.
    90'+2
    90'+2
    Pedro Chirivella
    Pedro Chirivella (FC Nantes) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.