Kampen er i gang på Stade de la Beaujoire.
    Jerome Brisard signaliserer et frispark til FC Nantes på egen banehalvdel.
    1'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Nantes fordi Andrei får behandling for en skade på banen.
    2'
    Andrei ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Nantes.
    5'
    Frispark for FC Nantes på egen banehalvdel.
    7'
    Gult kort til Troyes AC
    Remi Walter
    Remi Walter (Troyes AC) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade de la Beaujoire.
    7'
    Spillet på Stade de la Beaujoire er stoppet midlertidig fordi Valentin Rongier ligger nede.
    7'
    Valentin Rongier kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Stade de la Beaujoire.
    9'
    En av FC Nantess spillere blir avblåst for offside på Stade de la Beaujoire.
    10'
    Troyes AC, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Yacine Bammou
    Målsjanse på Stade de la Beaujoire! Yacine Bammou fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    11'
    Bryan Pele (Troyes AC) løfter inn en corner fra høyre på Stade de la Beaujoire.
    13'
    Frispark til Troyes AC på halvdelen til FC Nantes.
    14'
    Emiliano Sala
    I Nantes får Emiliano Sala (FC Nantes) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    21'
    21'
    Benjamin Nivet
    Troyes AC angriper og Benjamin Nivet header ballen i stolpen!
    22'
    Jerome Brisard signaliserer et frispark til Troyes AC.
    22'
    Frispark Troyes AC.
    23'
    Bryan Pele (Troyes AC) slår en corner fra høyre side på Stade de la Beaujoire.
    25'
    FC Nantes må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Troyes AC.
    26'
    Samuel Grandsir
    Troyes AC angriper i Nantes. Samuel Grandsir fyrer av et skudd som går utenfor.
    31'
    En av FC Nantess spillere går i offside.
    31'
    En av Troyes ACs spillere blir avblåst for offside.
    34'
    Troyes AC fosser fremover, men Jerome Brisard blåser for offside på Stade de la Beaujoire.
    41'
    Andrei
    FC Nantes avanserer forover i Nantes. Andrei avslutter, men treffer ikke mål.
    42'
    Jerome Brisard tildeler FC Nantes en corner. Leo Dubois sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'
    Remi Walter
    Remi Walter (Troyes AC) kommer til en målsjanse på Stade de la Beaujoire, men klarer ikke å score.
    45'
    Chidozie Awaziem
    Chidozie (FC Nantes) kommer seg fri på Stade de la Beaujoire, men avslutningen går utenfor.
    45'+1
    Det begynner å bli farlig! Frispark for FC Nantes nær 16-meteren.
    45'+1
    Spillerbytte - FC Nantes
    Inn: Abdoulaye Toure
    Ut: Andrei
    Claudio Ranieri gjør dagens første bytte i Nantes, når han tar ut Andrei og setter inn Abdoulaye Toure.
    46'
    Adama Niane
    Adama Niane (Troyes AC) kommer til en målsjanse på Stade de la Beaujoire, men klarer ikke å score.
    47'
    I Nantes har et frispark blitt tildelt FC Nanteset.
    48'
    Dommer Jerome Brisard venter med å sette i gang spillet fordi Leo Dubois ligger nede.
    49'
    Remi Walter ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    49'
    FC Nantes angriper, men Jerome Brisard blåser for offside.
    50'
    Troyes AC slipper å klare seg uten Remi Walter som kommer tilbake på banen igjen.
    51'
    FC Nantes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    51'
    Leo Dubois er tilbake på banen igjen.
    51'
    FC Nantes angriper i Nantes, men blir avblåst for offside.
    53'
    I Nantes slår Lucas Lima en corner fra venstre.
    54'
    Diego Carlos
    I Nantes header Diego Carlos (FC Nantes) mot mål, men ballen går utenfor.
    54'
    Emiliano Sala (FC Nantes) kommer seg fri på Stade de la Beaujoire, men avslutningen går utenfor.
    58'
    Jerome Brisard signaliserer et frispark til Troyes AC på egen banehalvdel.
    59'
    I Nantes slår Leo Dubois en corner fra høyre.
    61'
    FC Nantes fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    61'
    Valentin Rongier
    Sjanse! FC Nantes avanserer forover, men Valentin Rongier avslutter utenfor.
    63'
    Spillerbytte - Troyes AC
    Inn: Saif-Eddine Khaoui
    Ut: Benjamin Nivet
    Troyes AC bytter ut Benjamin Nivet med Saif-Eddine Khaoui. Dette er det første byttet som Jean Louis Garcia gjør i dagens kamp.
    63'
    63'
    Inn: Yassine El Ghanassy
    Ut: Yacine Bammou
    Bytte for FC Nantes. Yassine El Ghanassy kommer inn for Yacine Bammou på Stade de la Beaujoire.
    68'
    FC Nantesangriper, men blir avblåst for offside.
    71'
    Inn: Hyun Jun Suk
    Ut: Adama Niane
    Jean Louis Garcia (Troyes AC) gjør sitt andre bytte for dagen. Suk Hyun Jun erstatter Adama Niane.
    71'
    Lucas Lima
    FC Nantes angriper, men avslutningen til Lucas Lima går utenfor.
    72'
    Emiliano Sala (FC Nantes) fyrer av et skudd som går utenfor.
    72'
    77'
    Leo Dubois (FC Nantes) løfter inn en corner fra venstre på Stade de la Beaujoire.
    78'
    Inn: Jules Iloki
    Ut: Adrien Thomasson
    Claudio Ranieri (FC Nantes) gjør sitt tredje bytte for dagen. Jules Iloki erstatter Adrien Thomasson.
    78'
    79'
    Hyun Jun Suk
    Troyes AC angriper i Nantes. Suk Hyun Jun fyrer av et skudd som går utenfor.
    80'
    Abdoulaye Toure
    FC Nantes avanserer forover i Nantes. Abdoulaye Toure avslutter, men treffer ikke mål.
    81'
    Inn: Chaouki Ben Saada
    Ut: Bryan Pele
    Bytte for Troyes AC. Chaouki Ben Saada kommer inn for Bryan Pele på Stade de la Beaujoire.
    84'
    Troyes AC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    85'
    Mål for FC Nantes!
    FC Nantes 1 - 0 Troyes AC
    Mål: Emiliano Sala
    Målgivende: Leo Dubois
    Emiliano Sala header ballen i mål og FC Nanteset leder dermed 1-0. Det er en fin assist fra Leo Dubois.