Mål for Strasbourg!
    FC Nantes 0 - 1 Strasbourg
    Mål: Kevin Gameiro
    Målgivende: Marvin Senaya
    Mål! Kevin Gameiro gir Strasbourg Alsace ledelsen 0-1 i Nantes. Flott spill fra Marvin Senaya før målet.
    3'
    Frispark Strasbourg Alsace.
    5'
    Thomas Delaine
    Thomas Delaine (Strasbourg Alsace) avanserer forover på Stade de la Beaujoire. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    6'
    FC Nantes, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    I Nantes har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    7'
    Strasbourg Alsace tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Florent Mollet (FC Nantes) slår en corner fra venstre side på Stade de la Beaujoire.
    9'
    Det blir farlig! Frispark for FC Nantes er nær straffområde.
    9'
    Florent Mollet
    FC Nantes angriper i Nantes. Florent Mollet avslutter på mål, men greier ikke å score.
    10'
    Strasbourg, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Jeremie Pignard signaliserer et frispark til Strasbourg Alsace på egen banehalvdel.
    11'
    Andrey Nascimento dos Santos
    Målsjanse til Strasbourg Alsace! Andrey Nascimento dos Santos treffer mål, men keeper redder.
    12'
    12'
    I Nantes slår Frederic Guilbert en corner fra høyre.
    13'
    Frispark for FC Nantes på egen banehalvdel.
    13'
    Mostafa Mohamed
    FC Nantes fosser forover og Mostafa Mohamed fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    14'
    14'
    Frispark for Strasbourg Alsace på egen banehalvdel.
    15'
    FC Nantes fosser fremover, men Jeremie Pignard blåser for offside på Stade de la Beaujoire.
    15'
    Jeremie Pignard signaliserer et frispark til FC Nantes.
    18'
    Gult kort til Strasbourg
    Marvin Senaya
    Dommeren gir Marvin Senaya (Strasbourg Alsace) et gult kort.
    18'
    Frisparket tildelt FC Nantes er farlig nær Strasbourg Alsaces målområde.
    18'
    19'
    Kevin Gameiro (Strasbourg Alsace) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stade de la Beaujoire.
    19'
    Kevin Gameiro kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Stade de la Beaujoire.
    21'
    23'
    Dommer Jeremie Pignard venter med å sette i gang spillet fordi Thomas Delaine ligger nede.
    24'
    Thomas Delaine er på beina igjen og fortsetter kampen.
    25'
    Frispark til Strasbourg Alsace på halvdelen til FC Nantes.
    27'
    Sjanse til Strasbourg Alsace! Marvin Senaya er nær ved å score, men keeper redder.
    28'
    28'
    Mostafa Mohamed (FC Nantes) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    29'
    Florent Mollet (FC Nantes) header utenfor.
    31'
    Gult kort til FC Nantes
    Nathan Zeze
    Dommer Jeremie Pignard viser Nathan Zeze (FC Nantes) det gule kortet.
    33'
    Saidou Sow
    Saidou Sow (Strasbourg Alsace) får et gult kort av dommer Jeremie Pignard.
    35'
    Kan FC Nantes utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    35'
    Mål for FC Nantes!
    FC Nantes 1 - 1 Strasbourg
    Mål: Eray Comert
    Mål! Eray Comert utligner for FC Nantes. Stillingen er dermed 1-1 i Nantes.
    36'
    FC Nantes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    40'
    40'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Nantes fordi Moses Simon får behandling for en skade på banen.
    41'
    Moses Simon ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Nantes.
    42'
    Jean-Charles Castelletto
    Sjanse i Nantes! Jean-Charles Castelletto (FC Nantes) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    44'
    44'
    44'
    Jean-Charles Castelletto vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    45'
    FC Nantes slipper å klare seg uten Jean-Charles Castelletto som kommer tilbake på banen i Nantes.
    45'+2
    Skudd utenfor mål, FC Nantes
    45'+3
    46'
    Frispark i en god posisjon for Strasbourg Alsace!
    48'
    Dilane Bakwa (Strasbourg Alsace) løfter inn en corner fra venstre på Stade de la Beaujoire.
    49'
    51'
    Jeremie Pignard tildeler FC Nantes en corner. Florent Mollet sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    56'
    Frispark
    57'
    Jeremie Pignard signaliserer et frispark til Strasbourg Alsace.
    60'
    Dilane Bakwa (Strasbourg Alsace) løfter inn en corner fra høyre på Stade de la Beaujoire.
    61'
    Skudd utenfor mål, Strasbourg
    62'
    FC Nantes 1 - 2 Strasbourg
    Mål: Emanuel Emegha
    Målgivende: Dilane Bakwa
    Strasbourg Alsace leder 1-2 etter en scoring av Emanuel Emegha. Dilane Bakwa sto for den målgivende pasningen.
    62'
    65'
    Spillerbytte - FC Nantes
    Inn: Bénie Traoré
    Ut: Tino Kadewere
    Tino Kadewere (FC Nantes) erstattes av Benie Adama Traore.
    66'
    67'
    67'
    Dilane Bakwa (Strasbourg Alsace) slår en corner fra høyre side på Stade de la Beaujoire.
    69'
    69'
    Inn: Nicolas Cozza
    Ut: Nathan Zeze
    Jocelyn Gourvennec gjør dagens andre bytte i Nantes, når han tar ut Nathan Zeze og setter inn Nicolas Cozza.
    72'
    Inn: Abdou Diallo
    Ut: Florent Mollet
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Nantes. Inn kommer Abdou Diallo, mens Florent Mollet tar plass på benken.
    72'
    72'
    Hjørnespark til FC Nantes
    75'
    75'
    Spillerbytte - Strasbourg
    Inn: Rabby Nzingoula
    Ut: Kevin Gameiro
    Patrick Vieira (Strasbourg Alsace) gjør sitt første bytte for dagen. Rabby Nzingoula erstatter Kevin Gameiro.
    76'
    Pedro Chirivella
    FC Nantes angriper i Nantes. Pedro Chirivella fyrer av et skudd som går utenfor.
    78'
    FC Nantes 1 - 3 Strasbourg
    Emanuel Emegha øker Strasbourg Alsaces ledelse til 1-3! Det er en fin assist fra Dilane Bakwa.
    78'
    Inn: Matthis Abline
    Ut: Mostafa Mohamed
    FC Nantes gjør sitt fjerde bytte. Mostafa Mohamed erstattes av Matthis Abline.
    80'
    Inn: Samuel Moutoussamy
    Ut: Pedro Chirivella
    FC Nantes bytter ut Pedro Chirivella med Samuel Moutoussamy.
    80'
    80'
    82'
    Frispark til FC Nantes på halvdelen til Strasbourg Alsace.
    83'
    Dilane Bakwa
    Dilane Bakwa (Strasbourg Alsace) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    84'
    85'
    Jeremie Pignard signaliserer et frispark til FC Nantes like utenfor Strasbourg Alsace-området.
    86'
    90'+1
    Skudd på mål, Strasbourg
    90'+1
    90'+1
    90'+1
    Eray Comert
    Eray Comert (FC Nantes) pådrar seg et gult kort.
    90'+2
    Inn: Aboubacar Ali Abdallah
    Ut: Emanuel Emegha
    Bytte for Strasbourg Alsace. Aboubacar Ali Abdallah kommer inn for Emanuel Emegha på Stade de la Beaujoire.
    90'+3
    Inn: Jeremy Sebas
    Ut: Dilane Bakwa
    Strasbourg Alsace bytter ut Dilane Bakwa med Jeremy Sebas. Dette er det tredje byttet som Patrick Vieira gjør i dagens kamp.
    90'+3
    Inn: Steven Baseya
    Ut: Lucas Perrin
    Strasbourg Alsace gjør sitt fjerde bytte. Lucas Perrin erstattes av Steven Baseya.
    90'+3
    Diarra Mouhamadou (Strasbourg Alsace) slår en corner fra venstre side på Stade de la Beaujoire.