0-3
Gouiri90'+1
34
37
    Willy Delajod tildeler Stade Rennes en corner. Desire Doue sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    2'
    Hjørnespark til FC Nantes
    5'
    Willy Delajod signaliserer et frispark til Stade Rennes på egen banehalvdel.
    6'
    Desire Doue (Stade Rennes) slår en corner fra høyre side på Stade de la Beaujoire.
    10'
    Baptiste Santamaria
    Stade Rennes angriper i Nantes. Baptiste Santamaria fyrer av et skudd som går utenfor.
    10'
    Florent Mollet
    Sjanse til FC Nantes! Florent Mollet er nær ved å score, men keeper redder.
    11'
    Rennes, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Willy Delajod signaliserer et frispark til Stade Rennes like utenfor FC Nantes-området.
    12'
    I Nantes slår Ludovic Blas en corner fra venstre.
    14'
    Ludovic Blas (Stade Rennes) slår en corner fra venstre side på Stade de la Beaujoire.
    14'
    Willy Delajod signaliserer et frispark til Stade Rennes.
    14'
    Frispark for FC Nantes på egen banehalvdel.
    15'
    Stade Rennes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    Frispark Stade Rennes.
    18'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Douglas (FC Nantes) vrir seg av smerte i gresset.
    21'
    Douglas er på beina igjen og fortsetter kampen på Stade de la Beaujoire.
    23'
    Willy Delajod signaliserer et frispark til FC Nantes på egen banehalvdel.
    25'
    Spillet på Stade de la Beaujoire er stoppet midlertidig fordi Douglas ligger nede.
    25'
    Spillerbytte - FC Nantes
    Inn: Abdou Diallo
    Ut: Douglas
    Antoine Kombouare (FC Nantes) tar ut Douglas som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Abdou Diallo.
    26'
    Desire Doue
    På Stade de la Beaujoire skyter Desire Doue (Stade Rennes) rett i tverrliggeren!
    28'
    Ludovic Blas (Stade Rennes) løfter inn en corner fra venstre på Stade de la Beaujoire.
    29'
    Mostafa Mohamed
    Sjanse i Nantes! Mostafa Mohamed (FC Nantes) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    31'
    31'
    Ludovic Blas vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    32'
    Ludovic Blas er tilbake i kampen igjen.
    33'
    36'
    FC Nantes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    39'
    Gult kort til Rennes
    Christopher Wooh
    Dommeren gir Christopher Wooh (Stade Rennes) et gult kort.
    39'
    Mostafa Mohamed ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    41'
    Mostafa Mohamed er på beina igjen og fortsetter kampen.
    41'
    42'
    Ludovic Blas
    Ludovic Blas (Stade Rennes) kommer til en målsjanse på Stade de la Beaujoire, men klarer ikke å score.
    42'
    45'
    Desire Doue
    Desire Doue (Stade Rennes) pådrar seg et gult kort.
    45'
    FC Nantes angriper, men Willy Delajod blåser for offside.
    45'+2
    Mostafa Mohamed (FC Nantes) kommer seg fri på Stade de la Beaujoire, men avslutningen går utenfor.
    45'+3
    Frispark til Stade Rennes på halvdelen til FC Nantes.
    47'
    Stade Rennes angriper i Nantes. Ludovic Blas avslutter på mål, men greier ikke å score.
    48'
    FC Nantes, prøver et skudd, men det reddes
    48'
    Dommer Willy Delajod viser Baptiste Santamaria (Stade Rennes) det gule kortet.
    52'
    Arnaud Kalimuendo
    Målsjanse! Arnaud Kalimuendo (Stade Rennes) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    54'
    55'
    I Nantes har et frispark blitt tildelt bortelag.
    56'
    Willy Delajod tildeler Stade Rennes en corner. Ludovic Blas sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    58'
    Skudd utenfor mål, Rennes
    58'
    60'
    62'
    Guela Doue
    Guela Doue (Stade Rennes) får et gult kort av dommer Willy Delajod.
    63'
    Willy Delajod signaliserer et frispark til FC Nantes.
    63'
    66'
    Mål for Rennes!
    FC Nantes 0 - 1 Rennes
    Mål: Arnaud Kalimuendo
    Målgivende: Guela Doue
    Mål! Arnaud Kalimuendo gir Stade Rennes en 0-1 ledelse. Det er en fin assist fra Guela Doue.
    67'
    Spillerbytte - Rennes
    Inn: Benjamin Bourigeaud
    Ut: Ludovic Blas
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Stade Rennes. Inn kommer Benjamin Bourigeaud, mens Ludovic Blas tar plass på benken.
    68'
    Samuel Moutoussamy ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    69'
    Samuel Moutoussamy er tilbake på banen igjen.
    71'
    Frispark til FC Nantes på halvdelen til Stade Rennes.
    71'
    Inn: Bénie Traoré
    Ut: Samuel Moutoussamy
    Antoine Kombouare (FC Nantes) gjør sitt andre bytte for dagen. Benie Adama Traore erstatter Samuel Moutoussamy.
    72'
    Inn: Stredair Appuah
    Ut: Florent Mollet
    Bytte for FC Nantes. Stredair Appuah kommer inn for Florent Mollet på Stade de la Beaujoire.
    72'
    72'
    Straffe til Rennes
    75'
    Rennes scorer på straffe!
    FC Nantes 0 - 2 Rennes
    Mål: Benjamin Bourigeaud
    Mål! Benjamin Bourigeaud øker Stade Renness ledelse til 0-2 etter et straffespark på Stade de la Beaujoire.
    76'
    Skudd utenfor mål, FC Nantes
    78'
    I Nantes slår Abdou Diallo en corner fra høyre.
    79'
    Mostafa Mohamed (FC Nantes) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    79'
    79'
    79'
    79'
    81'
    Inn: Amine Gouiri
    Ut: Arnaud Kalimuendo
    Stade Rennes bytter ut Arnaud Kalimuendo med Amine Gouiri. Dette er det andre byttet som Julien Stephan gjør i dagens kamp.
    82'
    Inn: Bertug Ozgur Yildirim
    Ut: Martin Terrier
    Julien Stephan gjør dagens tredje bytte i Nantes, når han tar ut Martin Terrier og setter inn Bertug Ozgur Yildirim.
    82'
    Bertug Ozgur Yildirim
    Stade Rennes fosser forover og Bertug Ozgur Yildirim fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    82'
    82'
    Benjamin Bourigeaud (Stade Rennes) løfter inn en corner fra venstre på Stade de la Beaujoire.
    83'
    Gult kort til FC Nantes
    Pedro Chirivella
    Pedro Chirivella (FC Nantes) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade de la Beaujoire.
    84'
    85'
    Inn: Marcus Coco
    Ut: Kelvin Amian
    FC Nantes gjør sitt fjerde bytte. Kelvin Amian erstattes av Marcus Coco.
    85'
    86'
    88'
    Inn: Arthur Theate
    Ut: Jeanuel Belocian
    Stade Rennes bytter ut Jeanuel Belocian med Arthur Theate.
    89'
    Inn: Fabian Rieder
    Ut: Azor Matusiwa
    Stade Rennes bytter ut Azor Matusiwa med Fabian Rieder. Dette er det femte byttet som Julien Stephan gjør i dagens kamp.
    89'
    FC Nantes 0 - 3 Rennes
    Mål: Amine Gouiri
    Målgivende: Desire Doue
    Mål! Stade Rennes øker ledelsen til 0-3 etter en scoring av Amine Gouiri på Stade de la Beaujoire. Desire Doue sto for den målgivende pasningen.